NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
ναι τώρα που ο Μπραμπ τη βαρέθηκε και τα ρίχνει στη Ρόζυ, λες να έχω ελπίδες?Σας κατανοω. Γι αυτο και δεν αντελεξα στα τραγουδια σας.
ναι τώρα που ο Μπραμπ τη βαρέθηκε και τα ρίχνει στη Ρόζυ, λες να έχω ελπίδες?Σας κατανοω. Γι αυτο και δεν αντελεξα στα τραγουδια σας.
Τι έγινε;δηλώσεις Απο το ζεύγος βλέπω για το πόσο γκαβλα είναιη ροζυ και το ποσό γαμιας ο Άλεξ;χαχαχαχα
Μπριζ τα πόδια της ροζυ κατά τις δηλώσεις της είναι πιο όμορφα
πίνω, για να ξεχνώ τον πόνοΝικ το βλέπω βγαίνεις και δεν μπορείς να πίεις χαχαχα
Τι προθερμανση???? Θα γαμηκουμε????![]()
Κάτσε Μπλιζ Μην λες πολλά θα παρεξηγηθουν θα μπουν να δηλώσουν αποχώρηση Απο το θρεντ Και τι θα κάνουμε χαχαχαχαχα
Ετσι πιστευω κι εγω.....καθ οτι το ειπε και χαμογελασεΔε διευκρινιστηκε αλλα μαλλον κατι τετοιο υπονοει.
Ευγε!
Οχι παλι μετρα..[size=30pt].οχι αλλα μετρα[/size]....[size=40pt]οχι αλλα μετρα[/size]Θα ληφθουν μετρα τις επομενες ημερες.
Ετσι πιστευω κι εγω.....καθ οτι το ειπε και χαμογελασε
Αν ηταν προθερμανση....φαγητου δεν θα χαμογελαγε![]()
Οταν και αμα θελουνε αι γυναι.....μαs καβλω......διεγειρουνε....Εχουνε βρει το σημειο G μαs. το οποιο ειναι ευερεθιστο.......Απο οσο τον ξερω ... μαλλον τον διηγειρε η συζητηση για την καυλα που βγαζει η κα. Ροζυ ...