blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.722
- Πόντοι
- 26.096
φιλε μου μπλιζ δεν ηθελε να της κανω ειδικη θεραπεια και τωρα τραβιεται
Ειναι σκληρο καρυδι. Τα καταφερνει μονη της!
φιλε μου μπλιζ δεν ηθελε να της κανω ειδικη θεραπεια και τωρα τραβιεται
κατσε να περασω το πληκτρολογιο με οινοπνευμα..Αρχίζω να πιστευω ότι κόλλησα.... με γρατζουνάει ο λαιμός
απλα επειδη ειμαι καλο παιδι μου αρεσει να βοηθαωΕιναι σκληρο καρυδι. Τα καταφερνει μονη της!
βαλε και μασκα για ασφαλειακατσε να περασω το πληκτρολογιο με οινοπνευμα..
ζητα βοηθεια απο τον χασοδικηΑρχίζω να πιστευω ότι κόλλησα.... με γρατζουνάει ο λαιμός
απλα επειδη ειμαι καλο παιδι μου αρεσει να βοηθαω
ναι γαμωτο :-Εισθε πολυ καλος.
Απλα, πιστευω, οτι η κα. Εριναλ ξερει να παλευει μονη κ αυτο ειναι μεγαλο προσον.
κ εσυ μη βηχεις..το νιωθωβαλε και μασκα για ασφαλεια
Είμαι της κλασσικής ιατρικης, σαν την αντιβιωση δεν εχει!!! ;)ζητα βοηθεια απο τον χασοδικη
ζητα βοηθεια απο τον χασοδικη
εσυ ξερειςΕίμαι της κλασσικής ιατρικης, σαν την αντιβιωση δεν εχει!!! ;)
Μηηηηηηηη!
Θα εχουμε νεα περιγραφη ταινιας οπου και οι δυο ειναι αρρωστοι κ αγκαλιαζονται και nothing compares to your ... virus ... etc
κ εσυ μη βηχεις..το νιωθω
Αυτο το σεναριο το χουμε γυρίσει ηδη. Μονο που ηταν αρρωστος ο Αλεξ και με κολλησεΜηηηηηηηη!
Θα εχουμε νεα περιγραφη ταινιας οπου και οι δυο ειναι αρρωστοι κ αγκαλιαζονται και nothing compares to your ... virus ... etc
Αυτο το σεναριο το χουμε γυρίσει ηδη. Μονο που ηταν αρρωστος ο Αλεξ και με κολλησε
Ηταν πολυ πιο τρυφερο από την περιγραφη σας, αλλα φοβαμαι μην παθετε αφυδατωση, καθώς σας ειναι δυσπεπτο.Τι λετε;
Τοση τρυφεροτητα!
Θα ξερασω ...
τα τελευταια σχεδον 3 χρονια κανω μπανια απριλη με νοεμβριο και απο τοτε εχω κ να αρρωστησω
Ηταν πολυ πιο τρυφερο από την περιγραφη σας, αλλα φοβαμαι μην παθετε αφυδατωση, καθώς σας ειναι δυσπεπτο.