NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
μωρό μου μου επιτρέπεις να βαφτίσω το κλωνάκι σας με το Μπραμπ? Μπαρμέρι θα το πω.σιγα μην εισαι και γερο ποτηρι ωσαν τον νικ;
μωρό μου μου επιτρέπεις να βαφτίσω το κλωνάκι σας με το Μπραμπ? Μπαρμέρι θα το πω.σιγα μην εισαι και γερο ποτηρι ωσαν τον νικ;
ε βεβαια να εισαι ο κουμπαρος 3 φορες την εβδομαδαμωρό μου μου επιτρέπεις να βαφτίσω το κλωνάκι σας με το Μπραμπ? Μπαρμέρι θα το πω.
ποιος κλωνος σου λες να αντεξει ως το τελος???εγω τελευταιος,θα σας θαψω ολους,ειμαι γερης κρασης
o gl2 ,τον εχω φθειρει λιγοτερο απο ολουςποιος κλωνος σου λες να αντεξει ως το τελος???
δηλαδή θα μου κόψεις το καθημερινό? Τότε ανακαλώ.ε βεβαια να εισαι ο κουμπαρος 3 φορες την εβδομαδα![]()
![]()
θα ειναι μεγαλη η μερα που θα αποχωρησεις απο το σαιτ...τα μελη θα πεσουν καμμια εκατοστη χιλιαδες...o gl2 ,τον εχω φθειρει λιγοτερο απο ολους
μπερμπερις χαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχχδηλαδή θα μου κόψεις το καθημερινό? Τότε ανακαλώ.
Μπέρμπερις θα το πω![]()
Γαμωτο 5 ώρες σεμινάριο, πως τα το βγαλω;![]()
θα ειναι μεγαλη η μερα που θα αποχωρησεις απο το σαιτ...τα μελη θα πεσουν καμμια εκατοστη χιλιαδες...
Έρη σε 5 άστερο γινεται. Τι λες να κλείσω κανένα δωμάτιο να χτίσω το παρόν μου ή να μείνω στο σεμινάριο να χτίσω το μελλον μου;Αλλα κι άλλα ξερετε να βγάζετε![]()
Να χτίσεις το παρόν σου ελέγχοντας το αύριοΈρη σε 5 άστερο γινεται. Τι λες να κλείσω κανένα δωμάτιο να χτίσω το παρόν μου ή να μείνω στο σεμινάριο να χτίσω το μελλον μου;![]()
δεν προλαβε να απαντησει.Τι διαολο μπαν και τα καινουρια μελη;Καλώς ήρθες φιλε μας. παρακολουθούσες καιρό το σαιτ;![]()