blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Που θα πάτε αγαπητε;![]()
Επαγγελματικές υποχρεώσεις, κυρία [ φευ! ]. Εκτός απροόπτου θα ξανακούσετε από εμένα τη Παρασκευή.
Που θα πάτε αγαπητε;![]()
Χωρίς εσένα τι θα κάνουμε εδω με τους δαίμονισμενουςΕπαγγελματικές υποχρεώσεις, κυρία [ φευ! ]. Εκτός απροόπτου θα ξανακούσετε από εμένα τη Παρασκευή.
σου χω πει χιλιες φορες να με ξυπνας με υγρο τσιμπουκιν και περιποιηση της γυρω περιοχηςΕ ναι εσύ ειδικά έχεις κάθε λόγο να παραπονιέσαι![]()
Καλημέρα μπράμπισιους
πουτανα την πεφτεις στους ματσωμενους του θρεντΓιορκιιιιιιιιιι χαου γιου ντουιν; καλη χρονια μανα μου :-*
Χωρίς εσένα τι θα κάνουμε εδω με τους δαίμονισμενους![]()
![]()
και τι έκανα;σου χω πει χιλιες φορες να με ξυπνας με υγρο τσιμπουκιν και περιποιηση της γυρω περιοχης![]()
πουτανα την πεφτεις στους ματσωμενους του θρεντ![]()
πουτανα την πεφτεις στους ματσωμενους του θρεντ![]()
εμενα θα με παρεις για την καλη μου την καρδιαΟλοι ματσωμένοι ειναι στο μπουρδέλα, ψηλοί και με μεγάλο πουλι![]()
![]()
εστριβες της ρογες μου λες κι ηθελες να πιασεις τον μετροπολιςκαι τι έκανα;![]()
![]()
εμενα θα με παρεις για την καλη μου την καρδια![]()
εγω;εστριβες της ρογες μου λες κι ηθελες να πιασεις τον μετροπολις![]()
φιλε στρωσε δυο τρια ε9 στο γραφειο βαλε μια ρακι λιγο μεζε πανω και γραψτα στα ρχιδια σου ,η ζωη ειναι ωραια το πε κι ο φελινηςΜπραμπ η Έρη επέζησε του πνιγμού. Άλλος θα πνίγει στο χαρτοβασίλειό του.![]()
Εχεις εσύ καρδια ;εμενα θα με παρεις για την καλη μου την καρδια![]()
εχω και χωραει πολλους σαν το κωλο της ροζυςΕχεις εσύ καρδια ;![]()
Ακριβώς επειδή η ζωή ειναι ωραία, αρκεί να εχεις 5 ευρώ στην τσέπη, αν ακούσω τη συμβουλή σου η οικονομική καταστροφή δεν αργεί.φιλε στρωσε δυο τρια ε9 στο γραφειο βαλε μια ρακι λιγο μεζε πανω και γραψτα στα ρχιδια σου ,η ζωη ειναι ωραια το πε κι ο φελινης![]()
Ενώ εμείς έχουμε τους δουλους και γράφουν για εμαςΜπραμπ η Έρη επέζησε του πνιγμού. Άλλος θα πνίγει στο χαρτοβασίλειό του.![]()
μακάρι γιατι εγώ δεν την βλέπωεχω και χωραει πολλους σαν το κωλο της ροζυς![]()