Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 939K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ελπιζω αυτο  να ειναι κατι που μπορουμε να το διαπραγματευτουμε ειμαι στην πρωτη νιοτη ακομα   :tooth:
ελπίζω να έχεις ετοιμάσει διαθήκη με τα πλουτη που θα σου φαει ο συριζα :birdman:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.085
Πόντοι
2.606
ελπίζω να έχεις ετοιμάσει διαθήκη με τα πλουτη που θα σου φαει ο συριζα :birdman:
τα πλουτη μου ειναι η ζωη μου αυτα που χω δει κι εχω βιωσει κι αυτα δεν μπορει να τα παρει κανενας τσιπρας  :birdman:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
τα πλουτη μου ειναι η ζωη μου αυτα που χω δει κι εχω βιωσει κι αυτα δεν μπορει να τα παρει κανενας τσιπρας  :birdman:
μικρε ξανθόπουλε συγκινηθηκα τοσο που θα σου κατσω μονο μια φορα για να μην παθεις κανα εγκεφαλικο  :2funny:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.085
Πόντοι
2.606
χαβαλες να γινεται. Ποτε δεν θα σου έκανα τετοιο κακο να σου κάτσω :cheesy:
ουτε και γω δεν θα στο ζηταγα δεν ειμαι ιδανικος αυτοχειρας  :birdman:
Είναι καιρός να φανερώσω την τραγωδία μου. Το μεγαλύτερο μου ελάττωμα στάθηκε η αχαλίνωτη περιέργειά μου να γαμησω την ερη , η νοσηρή φαντασία και η προσπάθειά μου να πληροφορηθώ για όλες τις συγκινήσεις, χωρίς τις περισσότερες, να μπορώ να τις αισθανθώ. Τη χυδαία όμως πράξη που μου αποδίδεται τη μισώ. Εζήτησα μόνο την ιδεατή ατμόσφαιρά της, την έσχατη πικρία.  Κάθε πραγματικότης μου ήταν αποκρουστική. Είχα τον ίλιγγο του κινδύνου. Και τον κίνδυνο που ήρθε τον δέχομαι με πρόθυμη καρδιά. Πληρώνω για όσους, καθώς εγώ, δεν έβλεπαν κανένα ιδανικό στη ζωή τους, έμειναν πάντα έρμαια των δισταγμών τους, ή εθεώρησαν την ύπαρξη τους παιχνίδι χωρίς ουσία. Τους βλέπω να έρχονται ολοένα περισσότεροι μαζί με τους αιώνες. Σ' αυτούς απευθύνομαι. Αφού εδοκίμασα όλες τις χαρές!!! είμαι έτοιμος για έναν ατιμωτικό θάνατο. Λυπούμαι τους δυστυχισμένους γονείς μου, λυπούμαι τα αδέλφια μου. Αλλά φεύγω με το μέτωπο ψηλά. Ήμουν άρρωστος. :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
καρυωτάκης μπραμπίσιους 2014  :tooth:

OP
OP
blizardeye