Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 938K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Καλώς. Από τώρα και στο εξής, θα φροντίζουμε να την χώνουμε μέσα σε καμιά μπουγάτσα και να σας την δίνουμε.
είμαι βαριά άρρωστη Αγιε. Πιθανόν να πεθάνω όπως εύχονται πολλοί. Μην παριστάνεις το δημητράκη δεν αντέχω τέτοια κατρακύλα  :grin:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Είσαι πολύ πίσω, η αλι ειναι παλαιο εξαίρετο μέλος με ιστορικη πορεία. Ηταν η πρωτη που μίλησε στα μέλη για τις ασκήσεις κέγκελ  :boobies:
Το εχω δηλώσει Έρη μου ειμαι αδιάβαστος . Δε συμμετέχω σε αλλα νήματα
Γνωριζω μονο τους εδω συμμετέχοντες και φυσικά όσους ασχολούνται με το ίδιο χόμπι με εμενα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.059
Πόντοι
2.606
είμαι βαριά άρρωστη Αγιε. Πιθανόν να πεθάνω όπως εύχονται πολλοί. Μην παριστάνεις το δημητράκη δεν αντέχω τέτοια κατρακύλα  :grin:
θα ψοφησεις χωρις να προλαβω να στον εμπηξω μωρη? :2funny:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66

Καλημέρα σε όλους!
Έρη δοκίμασες γάλα γαιδάρας? :grin:
Περαστικά.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.384
Πόντοι
25.467

Πολύ σοβαρό.

Δώστε μου διεύθυνση να περάσω να σας μεταλάβω  για να μην πάτε ακοινώνητη.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Το εχω δηλώσει Έρη μου ειμαι αδιάβαστος . Δε συμμετέχω σε αλλα νήματα
Γνωριζω μονο τους εδω συμμετέχοντες και φυσικά όσους ασχολούνται με το ίδιο χόμπι με εμενα
Στην διαθήκη μου λέω να αφηκω τα γατια στον μπλιζ και σε εσενα την αναπαλαιωμένη οικία μου στο περτουλι με την ελπίδα να μην πηγαινοφέρνεις ημίγυμνες νεαρες για εξασκηση των χομπι :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Αν της βαλεις 3 κιλα σαντιγη πανω ξερεις ποσο παχυντικο γινετε;
Σαουλ αν ειναι να βαλω σαντιγυ και να παρω κιλα επειδη εφλειψα μια πουτσα φρασσοντας τις αρτηριες μου για να φανει το γκαβλι σας χοντρο, βραστα χαχααχαχαχαχ

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Στην διαθήκη μου λέω να αφηκω τα γατια στον μπλιζ και σε εσενα την αναπαλαιωμένη οικία μου στο περτουλι με την ελπίδα να μην πηγαινοφέρνεις ημίγυμνες νεαρες για εξασκηση των χομπι :grin:
Με τις τελείως γυμνές φαντάζομαι δεν θα υπαρχει προβλημα

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

Να τα βράσω τα γατιά σας, κυρία και θα τα βράσω ... Είσθε πολύ γενναιόδωρη.
Εγώ όταν πέθαινα, σας είχα αφήσει όλη μου την περιουσία. Αλλά μετά αναστήθηκα!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.384
Πόντοι
25.467

Κάτι τέτοιες στιγμές, πρέπει να αφήνουμε κατά μέρος τον ματαιόδοξο υλισμό, και να σκεπτόμαστε  τον Θεό και την μετά θάνατον ζωή στις αγκάλες του.

Συνεπώς φρονώ ότι πρέπει να τα αφήσετε όλα στην εκκλησία.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Πολύ σοβαρό.

Δώστε μου διεύθυνση να περάσω να σας μεταλάβω  για να μην πάτε ακοινώνητη.

Δώστε την διευύθυνσή σας, κυρία.
Άλλωστε τι να φοβηθείτε;
Τα 8 εκατοστά:::  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Σαουλ αν ειναι να βαλω σαντιγυ και να παρω κιλα επειδη εφλειψα μια πουτσα φρασσοντας τις αρτηριες μου για να φανει το γκαβλι σας χοντρο, βραστα χαχααχαχαχαχ
Εγώ το αλείφω με becel βοηθάει σε πολλές βλάβες πού μπορει να  προκληθουν

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
Κάτι τέτοιες στιγμές, πρέπει να αφήνουμε κατά μέρος τον ματαιόδοξο υλισμό, και να σκεπτόμαστε  τον Θεό και την μετά θάνατον ζωή στις αγκάλες του.

+1000
ειδικα το σπιτι στο περτουλι, θα γινει μια ωραιοτατη μονη!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Να τα βράσω τα γατιά σας, κυρία και θα τα βράσω ... Είσθε πολύ γενναιόδωρη.
Εγώ όταν πέθαινα, σας είχα αφήσει όλη μου την περιουσία. Αλλά μετά αναστήθηκα!
τα γατιά θα παρεις αν και το ενα εχει αρρωστησει μαζι μου και δεν ξερω αν θα την βγάλει καθαρη. Μαζι μου στον ταφο να θαψετε τον μπραμπ ζωντανο οπως οι αιγύπτιοι  :2funny:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ειπες το θες παχυντικο.
Αν θες διατροφη δε πρεπει να τρως οτι νανε. Εγω οταν ελεγα φια ψωλη σουβλακι δεν μιλαγα τυχαια

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

τα υπολοιπα Θα τα αφησω στο μπου να γινουν οικοι ανοχης να γαμαει ο λαος εις μνημην μου, με τον ορο να προκυνανε την εικονα μου πρωι μεσημερι βραδυ. Ειδικα οι εχθροι μου  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
τα γατιά θα παρεις αν και το ενα εχει αρρωστησει μαζι μου και δεν ξερω αν θα την βγάλει καθαρη. Μαζι μου στον ταφο να θαψετε τον μπραμπ ζωντανο οπως οι αιγύπτιοι  :2funny:

Εύχομαι να ψοφήσει οσονούπω και πριν από εσάς.
Σ΄ εσάς εύχομαι να συνέλθετε σύντομα.
Αν αλλάξετε τη διαθήκη σας, το ξανασυζητάμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom