brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.060
- Πόντοι
- 2.606
ποια ειναι αυτή ρε μαν;Μαλλον εχει αρχισει να του αρεσει η αννα110...
ποια ειναι αυτή ρε μαν;Μαλλον εχει αρχισει να του αρεσει η αννα110...
Α καλα...ποια ειναι αυτή ρε μαν;
Καληνύχτα!!!σας καληνυχτω κυριοι και κυρια.Δυσκολη μερα αυριο![]()
Καληνύχτα!!!![]()
Εκλεισες με την αννα110 και θελεις να εισαι φρέσκος????σας καληνυχτω κυριοι και κυρια.Δυσκολη μερα αυριο![]()
Για τον μπραμπ δεν ελεγες πριν??Εκλεισες με την αννα110 και θελεις να εισαι φρέσκος????
αχαχαχαχαχαχα τωρα θυμήθηκα μου χε στείλει ενς μνμ και μου λέει θελω το τηλέφωνο αυτηνης και λέω που την ξέρω γω αυτήν? με βρίζει και μου λέει έχεις γράψει και κριτική του λέω εγω ?
Χωρις ξυλο μαρτυράς, εγω πρωτη φορα τα διαβαζω αυτά που λες.αχαχαχαχαχαχα τωρα θυμήθηκα μου χε στείλει ενς μνμ και μου λέει θελω το τηλέφωνο αυτηνης και λέω που την ξέρω γω αυτήν? με βρίζει και μου λέει έχεις γράψει και κριτική του λέω εγω ?μετα θυμήθηκα οτι κορόιδευα ενα με το νικ μαθηματικός που έδειχνε οτι προμοτάρει ζε κοπέλες πλαγίως .μπες λοιπόν στις κριτικές του και θα καταλάβεις πονυρηρε αλεξακο οτι η κριτική που είχα γράψει στο θρεντ τοτε ειναι πειραγμένα κριτική αυτούνου για άλλη κοπέλα
![]()
Ε μπορει η σουπιά ο σισιες να την ειδε και να ενθουσιαστηκεΓια τον μπραμπ δεν ελεγες πριν??![]()
ε τοτε πως σου ήρθε ξαφνικά να μου πεις γι αυτήν ?Χωρις ξυλο μαρτυράς, εγω πρωτη φορα τα διαβαζω αυτά που λες.
Εσυ οταν την ειδες ενθουσιαστηκες?Ε μπορει η σουπιά ο σισιες να την ειδε και να ενθουσιαστηκε![]()
Επειδή δεν βαζεις πια βυζαρουδες, μου ηρθε στο μυαλο η πιο γνωστη "πλακα" του σαιτ...ε τοτε πως σου ήρθε ξαφνικά να μου πεις γι αυτήν ?![]()
Συγκεντρωσου. Με ξερεις.Εσυ οταν την ειδες ενθουσιαστηκες?
μαλακιες λες κωλοτούμπεςΕπειδή δεν βαζεις πια βυζαρουδες, μου ηρθε στο μυαλο η πιο γνωστη "πλακα" του σαιτ...
ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ για πες? Ποια είναι η αληθεια δηλαδή? Εχω μεγαλη περιεργεια να δω τι σκεφτηκεςμαλακιες λες κωλοτούμπες![]()
Συγκεντρωσου. Με ξερεις.