wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 166
φετιχ με τα ποδια?εννοω ομορφα μπουτακια και καλοσχηματισμενες γαμπες. ;)
φετιχ με τα ποδια?εννοω ομορφα μπουτακια και καλοσχηματισμενες γαμπες. ;)
οχι ακριβως.Πχ πατουσες και τετοια αλλα οταν ξαπλωνω αυτα πιανω για να κοιμηθω εχω συγκεκριμενη σταση και ειναι η αδυναμια μου τα ποδιαφετιχ με τα ποδια?
Ξερουμε τι εκανε χτεs το βραδυ............ΤοστΞέρουμε και περιοχή,επίσης ρωτάμε στον φούρνο της γειτοννιάς ποιός τρώει μπαγιάτικα σφολιατοειδή.![]()
Τι γνωρίζουμεψηνομαι να παμε καταδρομικη![]()
Τι γνωρίζουμε
Όνομα
Επάγγελμα
αυτοκίνητο τύπος χρώμα
Περιοχή ήξερα την παλιά του περιοχή άρα κάπου κοντά θα είναι
Διαμέρισμα
Διατροφικές συνήθειες
Ωράριο εργασίας
Μεταφορικό μέσο για την εργασία
Τα χαρακτηριστικά του
![]()
Πραγματικα σε τι σταση μπορει να βολευεσαι για να πιανεις ποδια?οχι ακριβως.Πχ πατουσες και τετοια αλλα οταν ξαπλωνω αυτα πιανω για να κοιμηθω εχω συγκεκριμενη σταση και ειναι η αδυναμια μου τα ποδια![]()
Αρα μενει να μαθουμεΤι γνωρίζουμε
Όνομα
Επάγγελμα
αυτοκίνητο τύπος χρώμα
Περιοχή ήξερα την παλιά του περιοχή άρα κάπου κοντά θα είναι
Διαμέρισμα
Διατροφικές συνήθειες
Ωράριο εργασίας
Μεταφορικό μέσο για την εργασία
Τα χαρακτηριστικά του
![]()
ολα γινονται ;)Πραγματικα σε τι σταση μπορει να βολευεσαι για να πιανεις ποδια?
Αναποδα?![]()
να μας κανουν να γαμαμε με πενηνταευρα σαπιες θειτσες και να κανουμε τα τοστακια εθνικο μας φαγητοΑρα μενει να μαθουμε
Ποιοs τον μυησε στην τοστοφαγια ??
Υπαρχουν αλλα ενεργα/ενεργησιμα μελη ???
Εχουν σκοπο να βλαψουν την Ελλαδα??
Ποιοι οι στοχοι ????![]()
![]()
Ειμαι σιγουρη!!! ;)ολα γινονται ;)
πανε να σκαψουνε τα θεμελια των αξιων μαs......Δεν θα τουs περασεινα μας κανουν να γαμαμε με πενηνταευρα σαπιες θειτσες και να κανουμε τα τοστακια εθνικο μας φαγητο![]()
ανασκολοπισμο και σπιναλογκα στον μηδα τον τοστακιαπανε να σκαψουνε τα θεμελια των αξιων μαs......Δεν θα τουs περασει
Ζε σουι Φυληs![]()
Γιατι, τι εκανε??ανασκολοπισμο και σπιναλογκα στον μηδα τον τοστακια
Ειπαμε να σεβαστουμε το δικαιωμα τουs στο φαγητο..........Αλλα οχι και στο πηδημα με τιs θειτσεs.....Παει πολυανασκολοπισμο και σπιναλογκα στον μηδα τον τοστακια
τιποτα απλα ειναι ο μηδαςΓιατι, τι εκανε??![]()
Σσς μεγάλη Πουτσα εχεις πιάνεις τα μπούτια όταν κοιμάσαι Ποιος είσαι ο Ι Τ;χαχαχαχαχα
τιποτα πουλο σπιναλογκαΕιπαμε να σεβαστουμε το δικαιωμα τουs στο φαγητο..........Αλλα οχι και στο πηδημα με τιs θειτσεs.....Παει πολυ![]()