Επισκέπτης
Μπαα θα φαμε κραξιμο απο τα κοριτσα που θα ειναι στα γενεθλια.Παρτου δωρο μια τουρτα με ροσισα που θα βγενει απο μες
Μπαα θα φαμε κραξιμο απο τα κοριτσα που θα ειναι στα γενεθλια.Παρτου δωρο μια τουρτα με ροσισα που θα βγενει απο μες
Θα εχει κανενα καλο γκομενακι;Μπαα θα φαμε κραξιμο απο τα κοριτσα που θα ειναι στα γενεθλια.![]()
Ρωτας κατι πραγματα ρε τυπε, εννοειται παντα ποιοτηκα κοριτσαΘα εχει κανενα καλο γκομενακι;
Παρε σ αυτον προφυλακτικα και στιs γκομενεs ποπερs να ξεσχιστουνε στο γαμοθκιΓλυκα δεν τολμαω να παρω γιατι ξερω οτι θα με πει... ρε μλκ καμια γκομενα ειμαι και με εφερες γλυκα. Οποτε για ποτο λεω![]()
Γλυκα δεν τολμαω να παρω γιατι ξερω οτι θα με πει... ρε μλκ καμια γκομενα ειμαι και με εφερες γλυκα. Οποτε για ποτο λεω![]()
Σιγα εχω παει εγω σε κατι παρτυ γεματα πατσαβουρες...Ρωτας κατι πραγματα ρε τυπε, εννοειται παντα ποιοτηκα κοριτσα![]()
Ναι πρωτη φορα θα πιουμεΟυισκυ, βοτκα, τεκιλα.
Πρωτη φορα αλλωστε που θα το τσουξετε;
Εμεις τις πατσαβουρες της πεταμε στον καιαδα. χαχαΣιγα εχω παει εγω σε κατι παρτυ γεματα πατσαβουρες...![]()
και με τι σκουπιζετε τα πατωματα???Εμεις τις πατσαβουρες της πεταμε στον καιαδα. χαχα![]()
Ρωτα τον σαουλ αυτος ξερει, εχει συναντηση πολλες.και με τι σκουπιζετε τα πατωματα???
Εγω δε κολωνω τις περνω φαλαγκι ολεσαμα πιω.Ρωτα τον σαουλ αυτος ξερει, εχει συναντηση πολλες.![]()
Ετσι...........Διοτι ειναι γνωστον οτι ολαι αι γυναικαι ειναι μανουλια ............Εγω δε κολωνω τις περνω φαλαγκι ολεσαμα πιω.![]()
Καλησπέρα Μπλιζ.μόνο ότι είναι γκέι φριεντλι δεν έχω άκουσει