Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 939K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Γλυκα δεν τολμαω να παρω γιατι ξερω οτι θα με πει... ρε μλκ καμια γκομενα ειμαι και με εφερες γλυκα. Οποτε για ποτο λεω  :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Γλυκα δεν τολμαω να παρω γιατι ξερω οτι θα με πει... ρε μλκ καμια γκομενα ειμαι και με εφερες γλυκα. Οποτε για ποτο λεω  :grin:
Παρε σ αυτον προφυλακτικα και στιs γκομενεs ποπερs να ξεσχιστουνε στο  γαμοθκι  :grin: :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Γλυκα δεν τολμαω να παρω γιατι ξερω οτι θα με πει... ρε μλκ καμια γκομενα ειμαι και με εφερες γλυκα. Οποτε για ποτο λεω  :grin:

Ουισκυ, βοτκα, τεκιλα.
Πρωτη φορα αλλωστε που θα το τσουξετε;

Επισκέπτης
Ουισκυ, βοτκα, τεκιλα.
Πρωτη φορα αλλωστε που θα το τσουξετε;
Ναι πρωτη φορα θα πιουμε  :grin: θα παρω ουισκυ καλυτερα. Αν και τωρα που το σκεφτομαι ποιο ακριβα θα με βγει το ποτο απο τι τα γλυκα αλλα δεν γινεται αλλιως μουνοδρομος ειναι  :grin:

Επισκέπτης
Φευγω παιδες, να πειτε τις θειτσας οτι δεν χρειαζετε να απαντηση οταν μπει. Για να μην νομιζει οτι την εχουμε και αναγκη δλδ  :P

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Εγω δε κολωνω τις περνω φαλαγκι ολεσαμα πιω. :knockinb:
Ετσι...........Διοτι ειναι γνωστον οτι ολαι αι γυναικαι ειναι μανουλια ............

αμα  εχειs πιει τα αναλογα  ηδυποτα  ;)

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.253
Πόντοι
506

[size=14pt]Το πρώτο πράγμα λοιπόν που θα έβαζε στο στόμα της εκείνη την ημέρα, ήταν το παπάρι του αθυρόψωλου μπάρμπα…[/size]

Ήταν πρωί, 9 η ώρα, με τις συνήθεις καύλες του Μαΐου, αυτές που προκαλεί η θέα των θηλέων στο δρόμο, όταν ζεσταίνει ο καιρός.
Ήθελα να τον χώσω επειγόντως, με έκλυτο και ασύδοτο τρόπο!
Της ζήτησα αμέσως πεοθηλασμό, άνευ περιστροφών και άνευ περικαυλίδος
Κοντοστάθηκε…
Ήμουν ο πρώτος πελάτης της, μόλις είχε βγει από το λουτήρα, το δέρμα της είχε υπολείμματα νερού, το στόμα της ήταν φρεσκοπλυμένο, προφανώς δεν είχε βάλει τίποτε στο στόμα της από το ξύπνημα μέχρι εκείνη την ώρα…
Το πρώτο πράγμα λοιπόν που θα έβαζε στο στόμα της εκείνη την ημέρα, ήταν το παπάρι του αθυρόψωλου μπάρμπα…
Αντιπαρήλθε των δισταγμών της, έκανε μια γκριμάτσα του τύπου «δε βαριέσαι, όσα πάνε κι όσα έρθουνε», έσκυψε και πήρε την ψωλή στο στόμα, όλη.

Η ευγένεια, αυτή η απλή μορφή υποκρισίας , που στη ζωή είναι δικαιολογημένη και απαραίτητη, αποτελεί το βασικό εργαλείο μιας ορθώς λειτουργούσας πόρνης.
Από τη στιγμή που μπαίνει στο δωμάτιο συνουσιών, η ορθολογική πόρνη επιδιώκει να κάνει όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη και αμέριμνη την τέλεση της πράξης: Τόσο για τον εαυτό της, όσο και για τον πελάτη.
Η πόρνη απομονώνει τη συναισθηματική της κατάσταση, και χαριεντιζόμενη ευγενικά, επιδιώκει να προκαλέσει χαλάρωση και άνεση στον πελάτη.
Αυτή η συμπεριφορά της πόρνης, είναι πολλαπλά ωφέλιμη: Αφενός καλλωπίζει τη 10λεπτη επαφή, αφετέρου είναι παρακαταθήκη της καλής επαγγελματικής φήμης της.

Η συνουσία με την Αναστασία ήταν εντονότατα αισθαντική, ερωτικά πυρετώδης.
Σφοδρή κλινοπάλη, από τη μεριά μου με ισχυρή γενετήσια ροπή, ενώ από τη μεριά της με σφιχτό μουνί – τανάλια.
Για να καθυστερήσω τον ορμητικά επερχόμενο οργασμό, διέκοψα τις διεισδύσεις, ακούμπησα το αυτί μου στην καρδιά της και την άκουσα για λίγο.
Εκείνη πάγωσε στιγμιαία…
Μάλλον δεν της το έχουν ξανακάνει αυτό….

Το ευάρεστο χύσιμο έγινε μέσα στο μουνί της, με περικαυλίδα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Μποκα να φορέσεις σώβρακο που να γράφει σε σουι σαρλι τι πάρτυ και να πάρεις ένα παστακι τιμής ένεκεν και ένα ουίσκι να πιείτε.επίσης να μην οδηγήσεις μετα.θα κάνεις την διαφορά

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Καλησπερα, κυρια.
Το νεο σας αβαταρ ειναι σαν απο λευκωμα της Γ Λυκειου.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Καλησπέρα Μπλιζ.μόνο ότι είναι γκέι φριεντλι δεν έχω άκουσει

Stories

Νέο!

Stories