Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 928K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.461
Πόντοι
26.316
Προτιμώ να μιλάτε σαν άνθρωποι αν αυτό εμπεριέχει και μπινελίκι γιατι όχι.

Αποτελούμε νήμα της πγιότητας, της αβρότητας και της ειλικρίνειας.
Δε μπορείτε να μας επιβληθείτε, κα. Erinal.
Άλλωστε έχει  πλέον αποδειχθεί ότι το νήμα έχει μέλη με σεβαστή βιολογική ηλικία.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
ΤΡΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩ

Τα λέμε.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.461
Πόντοι
26.316
εγω ειμαι χαιλαντερ ο ροζ μονόκερος ειναι ο μπραμπους που πληρώνεται αδρα και δεν κάνει και δουλεια εδω μεσα.

Το κόμμα χρησιμεύει συνήθως για να σημειώσουμε λογικό χωρισμό και μικρό σταμάτημα στο εσωτερικό της περιόδου, ή σε μεγάλες φράσεις για να δώσομε ευκαιρία σε αναπνοή, είτε για να κάνουμε το κείμενο να διαβάζετε ευκολότερα (λ.χ. σε θεατρικά κείμενα, διδακτικά βιβλία) ή για να προκαλέσουμε προσδοκία. Το κόμμα είναι το πιο συχνό σημείο της στίξης και η χρήση του είναι απαραίτητη προκειμένου ν' αποφεύγονται παρανοήσεις και η ανάγνωση, ή η απαγγελία, να γίνεται ευκολότερη.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
εγω ειμαι χαιλαντερ ο ροζ μονόκερος ειναι ο μπραμπους που πληρώνεται αδρα και δεν κάνει και δουλεια εδω μεσα.
ο μονος που δουλευει εδω μεσα ειναι το ρολοι του σαιτ και εγω

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αποτελούμε νήμα της πγιότητας, της αβρότητας και της ειλικρίνειας.
Δε μπορείτε να μας επιβληθείτε, κα. Erinal.
Άλλωστε έχει  πλέον αποδειχθεί ότι το νήμα έχει μέλη με σεβαστή βιολογική ηλικία.

Τι μας λες;Θα καλέσω τον Ανθιμο να το ευλογήσει.  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Το κόμμα χρησιμεύει συνήθως για να σημειώσουμε λογικό χωρισμό και μικρό σταμάτημα στο εσωτερικό της περιόδου, ή σε μεγάλες φράσεις για να δώσομε ευκαιρία σε αναπνοή, είτε για να κάνουμε το κείμενο να διαβάζετε ευκολότερα (λ.χ. σε θεατρικά κείμενα, διδακτικά βιβλία) ή για να προκαλέσουμε προσδοκία. Το κόμμα είναι το πιο συχνό σημείο της στίξης και η χρήση του είναι απαραίτητη προκειμένου ν' αποφεύγονται παρανοήσεις και η ανάγνωση, ή η απαγγελία, να γίνεται ευκολότερη.

Δεν έχω χρόνο να βάζω κόμματα πάρτο απόφαση. Μόνο στην πίπες ειμαι καλή άλλωστε οπότε μην γκρινιάζεις σαν γεροντοπαράξενος δασκαλος δημοτικου

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ο μονος που δουλευει εδω μεσα ειναι το ρολοι του σαιτ και εγω

Νομίζω και ο σεβαλιε. Πηδάει πολωνέζες και φιλοσοφεί περί της ευκολίας γαμησιου της νεαρής απλής κουκλας καθημερινής πολωνέζας :2funny:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.461
Πόντοι
26.316
Δεν έχω χρόνο να βάζω κόμματα πάρτο απόφαση. Μόνο στην πίπες ειμαι καλή άλλωστε οπότε μην γκρινιάζεις σαν γεροντοπαράξενος δασκαλος δημοτικου

Ξέρετε τα λόγια είναι εύκολα πίσω από μία οθόνη.
Ο γραμματέας σας μπορεί να σας βιντεοσκοπήσει και να το αναρτήσει ούτως ώστε να το κρίνουμε αντικειμενικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom