erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
ε οχι ρε εχω πιασει ψευτικα μιας φιλης χαλια ειναι.. να ζητας τα προιοντα της μανας γηςΤο θεμα ειναι να εχει λεφτα να βαλει η ιδια μεγαλα βυζια![]()
ε οχι ρε εχω πιασει ψευτικα μιας φιλης χαλια ειναι.. να ζητας τα προιοντα της μανας γηςΤο θεμα ειναι να εχει λεφτα να βαλει η ιδια μεγαλα βυζια![]()
Δε σου αρεσει που μιλαμε για την αγνη αγαπη;παιδια επεσε λιγο το επιπεδο να το ανεβασουμε λιγο![]()
λειπει ο μπλιζ.. ασε μας να παιξουμεπαιδια επεσε λιγο το επιπεδο να το ανεβασουμε λιγο![]()
Φερτη να ρα πιασω και εγω και θα αποφασισω μεταε οχι ρε εχω πιασει ψευτικα μιας φιλης χαλια ειναι.. να ζητας τα προιοντα της μανας γης![]()
σαουλ εχεις βαλει το θεμα σε γερες βασεις. Το θέμα λεω εγω ειναι να εχει δουλα με μεγαλα βυζα![]()
δεν εχεις πιασει ψευτικα;Φερτη να ρα πιασω και εγω και θα αποφασισω μετα
:o ω μοντιεΕρι, σημερα εχω ορεξη να σε γαμησω προστυχα. Θελω να φορεσεις μινι, διχτυωτο καλσον και ψηλοτακουνες μποτες να σου ξεσκισω τα εσωρουχα και να στον βαλω ασαλιωτα στον πωπο, να χυσω μεσα και μετα να σε φτυσω κιολας, ξετσιπωτη![]()
καλαλειπει ο μπλιζ.. ασε μας να παιξουμε![]()
πας παιζεις με τον γερομαλακα και μετα ερχεσαι εδω να βγαλεις γλωσσιτσα σσς;
πας παιζεις με τον γερομαλακα και μετα ερχεσαι εδω να βγαλεις γλωσσιτσα σσς;![]()
Δουλεια απο δουλεια διαφερει. Επισης αν ειναι ωραιο γκομενακι και δυνατο μιλφακι δε γαμιεται κιας δεν εχουν ωραια αφη...δεν εχεις πιασει ψευτικα;που πας ρε καραμητρο τοτενες;
![]()
Μαν αν δεν την κουφανεις προσωρινα απο τις μπατσες δε κανεις δουλεια.Ερι, σημερα εχω ορεξη να σε γαμησω προστυχα. Θελω να φορεσεις μινι, διχτυωτο καλσον και ψηλοτακουνες μποτες να σου ξεσκισω τα εσωρουχα και να στον βαλω ασαλιωτα στον πωπο, να χυσω μεσα και μετα να σε φτυσω κιολας, ξετσιπωτη![]()
Δουλεια απο δουλεια διαφερει. Επισης αν ειναι ωραιο γκομενακι και δυνατο μιλφακι δε γαμιεται κιας δεν εχουν ωραια αφη...
να μου εξηγησεις λιγο τι σημαινει ενδιαμεσος μηδακιαςσαουλ μιλφακιας
μποκα παστακιας
σσς ενδιαμεσοςμηδακιας
μπραμπ κοκακιας
Νικ αγαπουλακιας
συνεχιστε η συμπληρωστε![]()
του την λες χααχαχαχαχαχχααχνα μου εξηγησεις λιγο τι σημαινει ενδιαμεσος μηδακιας![]()
![]()
του την λες χααχαχαχαχαχχααχ
ανωμαλε.του την λεω αλλα τον συμπαθω πολυ τον μπουστη.
ανωμαλε.μυριζεις και βρακια απο φιλες σου χρησιμοποιημενα;
![]()