life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Στο ξυρισμακάνεις και κόντρες?
Στο ξυρισμακάνεις και κόντρες?
σε γαιδαρο ανεβαινεις;τις μηχανες τις φοβαμαι ουτε σε παπακια δεν ανεβαινω
Εχειs φαει κι εσυ τουμπα ??? Εχω φαει και ....... γαμω τα μπλονζοντις μηχανες τις φοβαμαι ουτε σε παπακια δεν ανεβαινω
Άριστα πράττεις. Εγώ βέβαια γουστάρω αλλά ξέρω ότι ειναι σκοτώστρεςτις μηχανες τις φοβαμαι ουτε σε παπακια δεν ανεβαινω
σε γαιδαρο ανεβαινεις;
εσυ δεν ανεβαινεις σε γαιδαρο,ανεβαινειο γαιδαρος και σε γαμαειθα σε σαμαρώσω μωρη λινάτσα , να σε βολταρουμε μαζι με τον σισιεςες
σε γαιδαρο ανεβαινεις;
εχω οδηγησει οτι αυτοκινητο μπορεις να φανταστεις.Αλλα ουτε σε μοτοσακο δεν ανεβαινω.Λαιφ εχω φαει τουμπες ναιΆριστα πράττεις. Εγώ βέβαια γουστάρω αλλά ξέρω ότι ειναι σκοτώστρες
φιλε δεν θελει σαμαρι ενα χαιμαλι απο τους γυφτους και ειναι κομπλεθα σε σαμαρώσω μωρη λινάτσα , να σε βολταρουμε μαζι με τον σισιεςες
Τα αυτοκίνητα τα βαριέμαι λιγουλάκι. Δεν είμαι καλα.. χαχαχαεχω οδηγησει οτι αυτοκινητο μπορεις να φανταστεις.Αλλα ουτε σε μοτοσακο δεν ανεβαινω.Λαιφ εχω φαει τουμπες ναι
αυτα που εχω οδηγησει πιστεψε με δεν τα βαριεσαιΤα αυτοκίνητα τα βαριέμαι λιγουλάκι. Δεν είμαι καλα.. χαχαχα
Ασε ειναι σκοτωστρα............Και με τ αμαξι τρακαρα αλλα δεν επαθα τιποταεχω οδηγησει οτι αυτοκινητο μπορεις να φανταστεις.Αλλα ουτε σε μοτοσακο δεν ανεβαινω.Λαιφ εχω φαει τουμπες ναι
Εσύ. Εγώ σταντάρ. Είμαι ανάποδος άνθρωπος.αυτα που εχω οδηγησει πιστεψε με δεν τα βαριεσαι
αυτα που εχω οδηγησει πιστεψε με δεν τα βαριεσαι
Εγω τετοια εχω μπολικα...........κουρδιστα....Αναβουν και τα φωτακιααυτο οχι γαμω το σπιτι του. :-αλλα μου εδιναν στην δουλεια παλια τωρα βεβαια παιρνω τα αρχιδια μου αλλα οκ
Εγω τετοια εχω μπολικα...........κουρδιστα....Αναβουν και τα φωτακια