life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Οι περικοπεs ειναι.......οριζοντιεsΟ κ. VCSS13 ειναι δικος μας, κυριε!
Οι περικοπεs ειναι.......οριζοντιεsΟ κ. VCSS13 ειναι δικος μας, κυριε!
σας ευχαριστω που με υποστηριζετε στον διαβολεα τσομπανηΟ κ. CCSS13 ειναι δικος μας, κυριε!
σας ευχαριστω που με υποστηριζετε στον διαβολεα τσομπανη
λιγο επιπεδο ρε παιδια σ αυτο το γαμημενο κωλοσαιτ.....μην βριζετε γαμω τον αντιχριστο μου μεσα δλδ
και εγω σημερα δεν εκανα πυρετο μονο ο βηχας με τσακιζειΤιμη και υποχρεωση μου!
Επιτελους απυρετος.
Σεις;
τυπε μην μελετας τον εξω απο εδωλιγο επιπεδο ρε παιδια σ αυτο το γαμημενο κωλοσαιτ.....μην βριζετε γαμω τον αντιχριστο μου μεσα δλδ
λιγο επιπεδο ρε παιδια σ αυτο το γαμημενο κωλοσαιτ.....μην βριζετε γαμω τον αντιχριστο μου μεσα δλδ
Με το οριζοντιο ισωs βριζουν λιγοτερολιγο επιπεδο ρε παιδια σ αυτο το γαμημενο κωλοσαιτ.....μην βριζετε γαμω τον αντιχριστο μου μεσα δλδ
παντα σοβαρος ειμαι φιλε....απορωκ.gl να ρωτησω για μια εργαζομενη;
Αλλα θελω σοβαρη απαντηση.
νταρντανα ειναι θα ελεγα καλυτερα .....εχω και αναλυτικη παλιοτερη κριτικη αναρτημενηΗ Νταιανα ειναι BBW???
νταρντανα ειναι θα ελεγα καλυτερα .....εχω και αναλυτικη παλιοτερη κριτικη αναρτημενη
Πεσανε κατι μελια , κατι βουτυρα.......βαλε μπροστα το αντι βαιρουsΈλα παιδιά τι έχουμε τι πρόβλημα υπάρχει ;
γεμισαμε μελια και ειπαμε να αλλαξει αυτοΈλα παιδιά τι έχουμε τι πρόβλημα υπάρχει ;
Αφου ειναι ζηλιαρηδες...γεμισαμε μελια και ειπαμε να αλλαξει αυτο
οχι μωρε μην το βλεπεις ετσι.Επιτηδευμενο ισως να ειναι ομως το δικο σαςΑφου ειναι ζηλιαρηδες...
Αυτο είναι το συγκρατημένο μας!!!οχι μωρε μην το βλεπεις ετσι.Επιτηδευμενο ισως να ειναι ομως το δικο σας
να εχω πεσει τοσο εξω; μπα δεν νομιζωΑυτο είναι το συγκρατημένο μας!!!