The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.068
- Πόντοι
- 25.467
80 χρονών έφτασες και με τα πουλάκια στη σκέψη σου και στο στόμα σου είσαι γρίετζω μας..
Στα δάκτυλα, για την ακρίβεια, αγαπημένε μου λακέ.
80 χρονών έφτασες και με τα πουλάκια στη σκέψη σου και στο στόμα σου είσαι γρίετζω μας..
μαθε να γραφεις χωρις να βριζειςΤην καλησπέρα μου και στα υπόλοιπα πουσταριά ,γέρικα και μη, του πουστοθρέντ αυτού..
Μπουρδες βρήκατε. Ο άγιος είνα ο χαιλάντερ γιαυτό έχει ζήσει όλα αυτά τα γεγονότα. Και εσείς πλανάστε πλάνη οικτρα. Σωστοί είναι όσοι είπαν αθάνατος
Την καλησπέρα μου και στα υπόλοιπα πουσταριά ,γέρικα και μη, του πουστοθρέντ αυτού..
λες ?Μήπως σας ενόχλησε επειδή κάποιοι ψήφισαν ότι είναι συνομίληκός σας;
Μήπως σας ενόχλησε επειδή κάποιοι ψήφισαν ότι είναι συνομίληκός σας;
μαθε να γραφεις χωρις να βριζεις
καλως...Μην είστε τόσο σκληρός μαζί του. Την δουλειά που του έχουν αναθέσει, κάνει ο άνθρωπός. ;)
κουβεντα να γινεταιΚαι τελικά όλη αυτή η ιστορία για να μάθουμε τι;
Το νήμα χαιρετά τον εραστή της επιστήμης.Ε καλά τώρα. Η ηλικία μπορεί να είναι αυτή, αν ο αντίδικος δεν παραπλάνησε τον συνάδελφο. Τί προσεκόμισε ως απόδειξη? Μία δήλωση του αντιδίκου. Όμως, διαθέτει άλλο έγγραφο που να διασταυρώνει το πρώτο?
Συνάδελφε μιλάμε για probatio diabolica.
Τα νομικά δεν είναι επιστήμη .Το νήμα χαιρετά τον εραστή της επιστήμης.
Αντί άλλων σας παραπέμπουμε στο άρθρο 432 ΚΠολΔ,κύριε και σας θυμίζουμε ότι έχουμε 3 έγγραφα, που αναρτήθηκαν σε εντελώς ανύποπτες ημερομηνίες.
κουβεντα να γινεται
Τα νομικά δεν είναι επιστήμη .
Η επιστήμη ισχύει διαχρονικά και παντού .
Οι νόμοι αλλάζουν με το χρόνο και είναι διαφορετικοί
από Κράτος σε Κράτος .
Έπίσης ,όσοι έχουν σπουδάσει νομική ,πέρασαν τις εισαγωγικές
με μαθήματα παπαγαλίας και παρλαπίπας ( Ιστορία ,Αρχαία ,Νέα κτλ ).
Δεν διαγωνιστηκαν σε θέματα ποιυ απαιτούν κρίση και ευφυϊα .