blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.732
- Πόντοι
- 26.096
εγώ ήθελα και να σε κάψουν μετα
Αυτο δεν ηταν στις επιλογες.
εγώ ήθελα και να σε κάψουν μετα
Κακως αλλα δε ζουμε στην ιδανικη κοινωνια και δυστυχως οι παθογενειες επιτεινονται απο την ανωνυμια του διαδικτυου.
είναι ορθόδοξο το σάιτ,απαγορεύει την καύση των νεκρωνΑυτο δεν ηταν στις επιλογες.
δεν κατάλαβα κατι τέτοιο από τα γραφόμενά του, απλά είπε ότι από αλλού ξεκίνησε η επίθεση που δέχτηκεςΠάντως άγιε μπράβο που έχεις τα κακαλα και υποστηριξες την τιμή της ροζυαυτό δείχνει ανδρισμό και χαρακτηρα
είναι ορθόδοξο το σάιτ,απαγορεύει την καύση των νεκρων
τι επίθεση πυρηνική; Χαχαχαδεν κατάλαβα κατι τέτοιο από τα γραφόμενά του, απλά είπε ότι από αλλού ξεκίνησε η επίθεση που δέχτηκες
τώρα τι περιμένεις, να ζητήσω και εγώ συγνώμη που έχω ζητήσει το κωλαράκι σου?Ναι ρε παιδιά δεν είναι σωστός ο ηλεκτρονικός τραμπουκισμός θα ζητήσω ταπεινά συγνώμη Απο την ροζυ τον Άλεξ και όλα τα αξιαγαπητα μέλη.παραφερθηκα. Συνήθως κάνω πλάκα υπέθεσα ότι έγινα κατανοητή μιας κ δέχομαι και η ίδια ακραία πλάκα
Υγ όσο για την ανωνυμία υπάρχει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για όσους την χρειάζονται η οποία ομολογουμένως κάνει εξαιρετική δουλειά ερειζερ.
Ναι ρε παιδιά δεν είναι σωστός ο ηλεκτρονικός τραμπουκισμός θα ζητήσω ταπεινά συγνώμη Απο την ροζυ τον Άλεξ και όλα τα αξιαγαπητα μέλη.παραφερθηκα. Συνήθως κάνω πλάκα υπέθεσα ότι έγινα κατανοητή μιας κ δέχομαι και η ίδια ακραία πλάκα
Υγ όσο για την ανωνυμία υπάρχει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για όσους την χρειάζονται η οποία ομολογουμένως κάνει εξαιρετική δουλειά ερειζερ.
μια είναι η λύση να σε κάψουμε ζωντανο μπας και ησυχασουμε
tsompanh το tor το εχουνε χιλιογαμησει ;)μια είναι η λύση να σε κάνουμε ζωντανο μπας και ησυχασουμε
Υγ Σφακιανάκη Πάρτα αρχίδια μου,ακούω μονο Ρουβά και σερφαρω με τορ
και εσύ πμ?έχω άποψη για το πως ξεκίνησαν τα πράγματα.
θυμήσου το πμ που σου είχα στείλει, εκεί αναφέρομαι!! ;)
και γωμονο εγω δεν στελνω πμ τελικα
Κι εγω............Τριτωσεκαι γω
και εσύ πμ?
τι στο διάολο συμβαίνει εδώ μέσα?
μια είναι η λύση να σε κάνουμε ζωντανο μπας και ησυχασουμε
Υγ Σφακιανάκη Πάρτα αρχίδια μου,ακούω μονο Ρουβά και σερφαρω με τορ
θέλω ο Λάιον να φτιαξει μια εφαρμογή για αντροιντ για ηλεκτρονικό ανασκολοπισμο μελων του μπου ,κάτι σαν κρεμαλα -παιχνιδιΗ αναφορα στον ηλεκτρονικο τραμουκισμο ηταν γενικη κ συνεχεια συζητησεως που ειχαμε με τον κ. eraser το πρωι.