gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ηταν με γλώσσα παιδιά,πάω να τον παίξω τωραΕλα ενα φιλάκι να μην παραπονιέσαι!!! ;)
:-*
ηταν με γλώσσα παιδιά,πάω να τον παίξω τωραΕλα ενα φιλάκι να μην παραπονιέσαι!!! ;)
:-*
μαστιγιο θελουν τυπεΣτην Ελληνιδα αυτο ειναι το μειονεκτημα...Τηs λειπει το ναζι , η τσαχπινια![]()
φιλε αηδιάζω μ αυτά που διαβάζω δεν ξέρω τι παίζεται αλλά όλο αυτο ειναι ενάντια στην αισθητική μου δεν θέλω να συμμετάσχω σ αυτόν τον οχετότο νημα αναψε για τα καλα.Μπραμπ εμεις θα δειρουμε κανεναν ρε;![]()
ξύλο με ζωστήρα τυπεμαστιγιο θελουν τυπε![]()
εχεις δικιο φιλε.Εχεις κανενα να δειρουμε τουλαχιστον;μεχρι τις 2130 εχω χρονοφιλε αηδιάζω μ αυτά που διαβάζω δεν ξέρω τι παίζεται αλλά όλο αυτο ειναι ενάντια στην αισθητική μου δεν θέλω να συμμετάσχω σ αυτόν τον οχετό![]()
Μπορει να τουs αρεσει.....Ειναι σαδο/μαζοξύλο με ζωστήρα τυπε
σιγά ρε γλυκατζη-Αρβελέρ του μπουφιλε αηδιάζω μ αυτά που διαβάζω δεν ξέρω τι παίζεται αλλά όλο αυτο ειναι ενάντια στην αισθητική μου δεν θέλω να συμμετάσχω σ αυτόν τον οχετό![]()
και κατουρημα τυπε μετα απο μπυροποσιαΜπορει να τουs αρεσει.....Ειναι σαδο/μαζο![]()
που να ξερεις εσυ απο αισθητικη μωρη Αννιτασιγά ρε γλυκατζη-Αρβελέρ του μπου
άντε γαμησου ρε εγώ έχω παει μια φορά και σε γκαλερί ζωγραφικηςπου να ξερεις εσυ απο αισθητικη μωρη Αννιτα![]()
δεν εχω κάτι στο νου μου για ξύλο συνήθως τους πυροβολώεχεις δικιο φιλε.Εχεις κανενα να δειρουμε τουλαχιστον;μεχρι τις 2130 εχω χρονο![]()
άντε γαμησου ρε εγώ έχω παει μια φορά και σε γκαλερί ζωγραφικης
Δεν ξερω αν αρεσει σε καποιον ή αν εξυπηρετει κάποιον όλο αυτο και ούτε με απασχολεί!!!Μπορει να τουs αρεσει.....Ειναι σαδο/μαζο![]()
καλα αν σου ερθει κατι εδω ειμαι.Μην πυροβολεις ρε συ χανεις ολη τη διασκεδαση ετσιδεν εχω κάτι στο νου μου για ξύλο συνήθως τους πυροβολώ![]()
Ακριβώς έτσιφιλε αηδιάζω μ αυτά που διαβάζω δεν ξέρω τι παίζεται αλλά όλο αυτο ειναι ενάντια στην αισθητική μου δεν θέλω να συμμετάσχω σ αυτόν τον οχετό![]()
θέλαν να κουβαλησουν κάτι πινακες και βοηθησα κι εγωάντε γαμησου ρε εγώ έχω παει μια φορά και σε γκαλερί ζωγραφικης
τσομπανη το καμσοτ σε καμβά να ξέρεις δεν ειναι πίνακας ζωγραφικήςάντε γαμησου ρε εγώ έχω παει μια φορά και σε γκαλερί ζωγραφικης
εισαι εσυ...θέλαν να κουβαλησουν κάτι πινακες και βοηθησα κι εγω
τους πετυχαίνεις;δεν εχω κάτι στο νου μου για ξύλο συνήθως τους πυροβολώ![]()
τσομπανη το καμσοτ σε καμβά να ξέρεις δεν ειναι πίνακας ζωγραφικής![]()