brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.055
- Πόντοι
- 2.606
πως αισθάνεσαι που κάθεσαι πάνω σε καβλι που είχε καθίσει πριν γκοθ εικοσιτριαχρονη;Μην το κανεις αποτομα κ χτυπησεις!!!
πως αισθάνεσαι που κάθεσαι πάνω σε καβλι που είχε καθίσει πριν γκοθ εικοσιτριαχρονη;Μην το κανεις αποτομα κ χτυπησεις!!!
Λες να με πειραζε λογω ηλικιας??πως αισθάνεσαι που κάθεσαι πάνω σε καβλι που είχε καθίσει πριν γκοθ εικοσιτριαχρονη;
ειχε βάψει και το πουλί του αλεξ μαύρο από συνήθεια φαντάζομαιΛες να με πειραζε λογω ηλικιας??
ειχε βάψει και το πουλί του αλεξ μαύρο από συνήθεια φαντάζομαι
αμα σε πετύχω στις εκλογές σε κανα τμήμα θα κάνω τον ανήμπορο να μπεις μαζί για βοήθεια στο παραβάν
Δεν ξερω εγω ασπρο το βρηκα!!!!!
Απο τον κωλο θα με αναγνωρισεις υποθετω!!!αμα σε πετύχω στις εκλογές σε κανα τμήμα θα κάνω τον ανήμπορο να μπεις μαζί για βοήθεια στο παραβάν
ροζυ είσαι να στην πέσω τώρα που κοιμάται ο αλεξ;
:-* :-* :-*Πάρτε ναουμεράκι και στη σειρά σας.
του χρόνου σε θέλω και σένα με τίτλο , να ξέρεις δεν νταλαβεριζομαι με ασημες...,,Απο τον κωλο θα με αναγνωρισεις υποθετω!!!
Θα χω κ τον φιογκο!!!
:-* :-* :-*
Αυπνίες??
ποιος τιτλος θα μου ταιριαζε??του χρόνου σε θέλω και σένα με τίτλο , να ξέρεις δεν νταλαβεριζομαι με ασημες...,,
ε δεν ειναι και μεγάλη θα περιμένωΠάρτε ναουμεράκι και στη σειρά σας.
Μεγαλυτερη απ' ότι φανταζεσαι ;)ε δεν ειναι και μεγάλη θα περιμένω
ε δεν ειναι και μεγάλη θα περιμένω
παρε ένα στέμμα οτι να ναι αναπληρωματικές δεν γαμωποιος τιτλος θα μου ταιριαζε??
Α ειστε κ εσεις στην ουρα??? ;)Ναι... αλλά υπάρχει και θέμα χρόνου.
Ωσπου να μου σηκωθεί, θα περάσει κάνας μήνας... ώσπου να καταφέρω να ολοκληρώσω, κάνα δυό ακόμα, οπότε ξαναπεράστε την άνοιξη.
ε οκ θα περάσω το καλοκαίρι να την επαρω να παμε στη λούτσαΝαι... αλλά υπάρχει και θέμα χρόνου.
Ωσπου να μου σηκωθεί, θα περάσει κάνας μήνας... ώσπου να καταφέρω να ολοκληρώσω, κάνα δυό ακόμα, οπότε ξαναπεράστε την άνοιξη.
Η πουτανα της χρονιάς πχ.παρε ένα στέμμα οτι να ναι αναπληρωματικές δεν γαμω
Α ειστε κ εσεις στην ουρα??? ;)
Η πουτανα της χρονιάς πχ.