eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
οπου θελει δεν χαλαω χατηρια.Αν δεν γουσταρει μπουζουκια δεν πειραζει![]()
![]()
ανεβαίνει και στα τραπέζια...
οπου θελει δεν χαλαω χατηρια.Αν δεν γουσταρει μπουζουκια δεν πειραζει![]()
![]()
γαμησε τα σου λεω.Για αυτο εχω μεινει με ενα πυρηνα 5 ατομων και σωθηκα.Το κακο ειναι πως οι 4 ειναι παντρεμενοιφίλοι - φίδια...
Ρε μη σκάτε για τίποτα.Όλα στη ζωή παράσημα είναι εκτός από τα θέματα υγείας.
περίπου το ίδιο, απλά οι δικός μου πυρήνας είναι σκορπισμένος στην Ελλάδα.γαμησε τα σου λεω.Για αυτο εχω μεινει με ενα πυρηνα 5 ατομων και σωθηκα.Το κακο ειναι πως οι 4 ειναι παντρεμενοι![]()
περίπου το ίδιο, απλά οι δικός μου πυρήνας είναι σκορπισμένος στην Ελλάδα.![]()
δυστυχώς...
Και ποιος ειπε οτι τα παρασημα δεν ειναι για σοβαρα πραγματα? Αν δεν φτασεις στο τελος με ουλες τι θα πεις? Οτι εζησες στη καραντινα? Οπως ειχε πει και ο Μιτροπανος ''αλοιμονο σε αυτους που δεν αγαπησαν ζωη''.εξαρτάται πόσο σημαντικό θεωρείς τον άλλον.
ορισμένους τους επιλέγεις να τους βάλεις σε κεντρική θέση στην καρδιά σου και τελικά αποδεικνύονται κάτι άλλο...
δεν μιλάω απαραίτητα για γυναίκα.
εφαρμόζω μια ινδική μέθοδο εξόντωσης τους πολύπλοκη Την ίδια που εφαρμόζω στο θρεντ κ βγαίνω με ψήφους μαλακα χαχαχα
θες βοήθεια να εξοντώσουμε κάποιον?
άσχημο πραγματικά αν νιώθεις πως έχεις εχθρούς...
ιδίως αν τους θεωρούσες φίλους προηγουμένως.
Γω
i've been there...
εφαρμόζω μια ινδική μέθοδο εξόντωσης τους πολύπλοκη Την ίδια που εφαρμόζω στο θρεντ κ βγαίνω με ψήφους μαλακα χαχαχα
Όλα αυτά μέσα στη ζωή είναι και πρέπει να είναι για να μαθαίνουμε να εκτιμάμε.Ουλές πραγματικές έχουν αυτοί που έχασαν την γυναίκα τους από αρρώστια η από ατύχημα.ε νισαφι γεμισαμε με ουλες.Μονο πλαστικος μας τις βγαζει πλεον![]()
Χελλου!Χαιρετε ποπολο![]()
θα δούμε καλά να είμαστεμα επειδη δεν σε ξερω θελω να σε γνωρισω.Εξαλλου βολτα θα παμε.Καφε,φαι,ποτο,μπουζουκια οτι γουσταρεις.
σωστα αλλα δεν μιλαω μονο για γυναικες καταλαβαινεις.Ευτυχως που εχω γινει χοντροπετσος πλεονΌλα αυτά μέσα στη ζωή είναι και πρέπει να είναι για να μαθαίνουμε να εκτιμάμε.Ουλές πραγματικές έχουν αυτοί που έχασαν την γυναίκα τους από αρρώστια η από ατύχημα.