Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Η καλύτερη τακτική είναι να ανοίξεις ένα μπουκάλι τζακ. 

μόνο σκάτς τα μπέρμπον δεν μου αρέσουνΗ καλύτερη τακτική είναι να ανοίξεις ένα μπουκάλι τζακ.![]()
περδικα για παντα ;)μόνο σκάτς τα μπέρμπον δεν μου αρέσουν
Ερι ουισκακι πινεις;Νικ Δείτε καμμια γκομενα στο σεξ μπας κ προπονηθεις χαχα
δε μου σηκώνεται πια στα 78 ρε μωρό, μόνο γλύψιμο αν θεςΝικ Δείτε καμμια γκομενα στο σεξ μπας κ προπονηθεις χαχα
Εμένα μου αρέσει γενικά ότι έχει ταμπέλα απο 40% αλκοολ και πάνωμόνο σκάτς τα μπέρμπον δεν μου αρέσουν
έχω δικό μου τσίπουρο 60 βαθμούς γράδα, να σου στείλω?Εμένα μου αρέσει γενικά ότι έχει ταμπέλα απο 40% αλκοολ και πάνω![]()
μαζεψε σε παρακαλω τους στιχοι και βαλε τους ολους σε ενα ποστκι αν το παράπονο με πάρει
δε στη χρωστάω τέτοια χάρη![]()
μωρη κατι μου λεει οτι εχεις επηρεαστει ψυχολογικα απο την ψηφοφορια,γραψτους στην καραμουναρα σου.σε ψηφισαν και τα φιλαρακια σουΚάθομαι καριολα κ πουτανα αλλά όχι επειδή την κοπαναω
Να το βάλω σε μπουκαλάκι αύρα για να περάσει από την πύλη??έχω δικό μου τσίπουρο 60 βαθμούς γράδα, να σου στείλω?
Νύχτα κενή Θησείο – Γκάζιμαζεψε σε παρακαλω τους στιχοι και βαλε τους ολους σε ενα ποστ![]()
μην μου λες παλι αυριο δεν θυμασαι πως σε γαμησα,θα σε γαμησωΤώρα πίνω ένα κονιάκ με βλέπω να ντιρλιαζω. Βαρύ είναι
δεν πινεις ουισκακι;Τώρα πίνω ένα κονιάκ με βλέπω να ντιρλιαζω. Βαρύ είναι