Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.278
- Πόντοι
- 506
Μας πλάκωσαν στο ξύλο ιρακινοί, Τούρκοι που έτρεχαν για να σωθούν πρώτοι.
[move]ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ![/move]
Το νήμα συχνά κατηγορείται από επιπόλαιους αναγνώστες του ότι παραμελεί το κύριο σκοπό του.
Όμως για μία ακόμη φορά αποστομώνουμε τους κακεντρεχείς και υποσχόμεθα ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες θα αποκαλύψουμε και θα ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ [size=10pt][size=10pt]το μήκος του πέους του κ. The Saint![/size][/size]
[move]WE SHALL WIN!
Quality maters!
NEVER SHALL WE DIE![/move]
τι θες να παρεις να σε φτιαξωΜπραμπ αν είσαι κιμπαρης αύριο πρωί να κανονίσουμε ψώνια να μου τα πάρεις εσύ
κανε μου και μενα ενα δωρο στο ονομα της φιλια ς μας.250 ευρω κανουν κατι μποτακια τσιλικατι θες να παρεις να σε φτιαξω![]()
Γαμιαριτς κ ένα μέσα στο δοκιμαστηριο
κανε μου και μενα ενα δωρο στο ονομα της φιλια ς μας.250 ευρω κανουν κατι μποτακια τσιλικα![]()
![]()
Γαμιαριτς ενα σε λεω, οταν τι δεις απο κοντα θα το μετανειωσεις και θα ειναι αργα..![]()
κανε μου και μενα ενα δωρο στο ονομα της φιλια ς μας.250 ευρω κανουν κατι μποτακια τσιλικα![]()
![]()
Οχι αυτοδυναμια αν επαληθευθουν οι δημοσκοπησεις.ρε σεις δε με βοηθάτε, θα απαντήσει κανείς? ρώτησα κάτι
Ότι μου αρέσει. Ένα δύο κουστουμακια ένα φόρεμα κάνα παντελόνι μπλούζες παπούτσια μπότες τέτοιατι θες να παρεις να σε φτιαξω![]()
απο ποιο μαγαζι λεω μωρηΌτι μου αρέσει. Ένα δύο κουστουμακια ένα φόρεμα κάνα παντελόνι μπλούζες παπούτσια μπότες τέτοια
τσιπη στο αττικα θα την παςαπο ποιο μαγαζι λεω μωρη![]()
Ότι μου αρέσει. Ένα δύο κουστουμακια ένα φόρεμα κάνα παντελόνι μπλούζες παπούτσια μπότες τέτοια
Δεν ξέρω ανάλογα που θα βρω κάτι που νου αρέσειαπο ποιο μαγαζι λεω μωρη![]()
τσιπη στο αττικα θα την πας![]()
σωστος αν και προτιμω το αττικα αν ειναι μονο για ψωνιακαι στο γκολντεν χωλ επίσης...