blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Δεν γράφω γενικά
Να γνωρίζετε ότι είστε ευπρόσδεκτος στο νήμα μας και μπορείτε να μας ευχηθείτε, ψηφίζοντας στην ψηφοφορία μας.
Δεν γράφω γενικά
Ευχαριστώ, ψήφισα.Να γνωρίζετε ότι είστε ευπρόσδεκτος στο νήμα μας και μπορείτε να μας ευχηθείτε, ψηφίζοντας στην ψηφοφορία μας.
Ευχαριστώ, ψήφισα.
Ναι μπλιζ το ξέρουμε πόσο αγαπάτε κ εκτιμάτε τον Νικ..
ετσι κι εγω με την ερη μολις την ειδα ενιωσα οτι την ηξερα για παντα και αυτη η φιλια θαΑπλά μερικές φορές στη ζωή με το που βλέπεις κάποιον νιώθεις ότι τον ήξερες από πάντα και η φιλία σφυρηλατείται σχεδόν αμέσως!
Ναι μπλιζ το ξέρουμε πόσο αγαπάτε κ εκτιμάτε τον Νικ..
ετσι κι εγω με την ερη μολις την ειδα ενιωσα οτι την ηξερα για παντα και αυτη η φιλια θασφυροκοπηθεισφυρηλατηθει αμεσως![]()
Δωσεεεεεεεεε!!!!!!
(αν υπήρχε εμότικον να σπάει πιάτα σε κωλομπουζουξίδικο, θα το εβαζα).
Βρε καλώς το παιδί. Τι κάνεις συνομίληκε? Στα 79 μπαίνουμε μόλις αλλάξει η χρονιά, ούτε καν 80
Το πέος τι άθλια λέξη για τ πούτσο χαχαχαχα
Εσείς ως άντρες έχετε και ένα πλεονέκτημα να κάνετε αδολες κ αγνές φιλίες πιο εύκολα
[move]ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ![/move]
Το νήμα συχνά κατηγορείται από επιπόλαιους αναγνώστες του ότι παραμελεί το κύριο σκοπό του.
Όμως για μία ακόμη φορά αποστομώνουμε τους κακεντρεχείς και υποσχόμεθα ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες θα αποκαλύψουμε και θα ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ [size=10pt][size=10pt]το μήκος του πέους του κ. The Saint![/size][/size]
[move]WE SHALL WIN!
Quality maters!
NEVER SHALL WE DIE![/move]
Ναι γιατί εγώ για να πέσω στο καβλι σου τον Μπλιμην ακούς τίποτα, κόλπα είναι να σε ρίξει στο καβλί μου, του έχω τάξει κοριτσόπουλα.![]()
Αλλη δουλειά δεν έχετε να κάνετε από το να ασχολειστε με πούτσες;
Ναι γιατί εγώ για να πέσω στο καβλι σου τον Μπλιζ χρειαζόμουν χαχαχα