brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.189
- Πόντοι
- 2.606
γιατί μωρή θα πίναμε κανα απεριτιφι παρέαΜπραμπ σκασίλα σου..
γιατί μωρή θα πίναμε κανα απεριτιφι παρέαΜπραμπ σκασίλα σου..
είχαν μάθει ότι θα πας και είχαν κατέβει όλοι να σε δουν.Ερμού Δεν περνουσες..
είχαν μάθει ότι θα πας και είχαν κατέβει όλοι να σε δουν.![]()
Ερμού Δεν περνουσες..
εγώ θα της προτείνω να τη γαμήσω στα υπόγεια του πάμπλικ, για να δούμε ποιον θα προτιμήσει?Ερι να κατεβεις και αυριο Συνταγμα ειμαι πρωινος ελα να πιουμε καφε στην ταρατσα του παμπλικ![]()
φιλε εγω απλα να την δω θελω να την γνωρισω απο κοντα ειμαι τζεντλεμανεγώ θα της προτείνω να τη γαμήσω στα υπόγεια του πάμπλικ, για να δούμε ποιον θα προτιμήσει?![]()
μονο καφεδακι θα την κερασω εγω απλα να την γνωρισωαπάντηση Έρινάλ,
Αυτόν που θα μου πάρει τάμπλετ με Ελληνικά στον 3ο![]()
ε τότε να υποχωρήσω, γιατί εγώ σκεφτόμουν να τη γαμήσω εξ αποστάσεως και χωρίς χαιρετούραφιλε εγω απλα να την δω θελω να την γνωρισω απο κοντα ειμαι τζεντλεμαν![]()
εισθε κυριοςε τότε να υποχωρήσω, γιατί εγώ σκεφτόμουν να τη γαμήσω εξ αποστάσεως και χωρίς χαιρετούρα
Ουαν ναιτ ξεπεταντ δλδ ???ε τότε να υποχωρήσω, γιατί εγώ σκεφτόμουν να τη γαμήσω εξ αποστάσεως και χωρίς χαιρετούρα
για θρι μόρνινγκ ξεπετάντ το βλέπωΟυαν ναιτ ξεπεταντ δλδ ???
εκεί που είχε χθες κάτι προβολείς;κ έλεγα τι είναι εκεί;Ερι να κατεβεις και αυριο Συνταγμα ειμαι πρωινος ελα να πιουμε καφε στην ταρατσα του παμπλικ![]()
ειναι πολυ καλα.Θα ερθεις;εκεί που είχε χθες κάτι προβολείς;κ έλεγα τι είναι εκεί;
Μηπωs σε πηγανε στο πεδιο βοληs Πυροβολικου???? Κανουν και νυχτερινεs ασκησειsεκεί που είχε χθες κάτι προβολείς;κ έλεγα τι είναι εκεί;
δεν σε πανε σε καλα μερηΚόντεψα να πάω εχθές τους έλεγα Πάμε κ με έγραψαν γιατί λέει όπου βλέπω φώτα θέλω να πάω κ πήγαμε για φαΐ μπούρδες