blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Δεν υπάρχει λογος.
Έχουν αναμετρηθεί και παλαιότερα στον ερωτικό στίβο, όπου και επικράτησε ο κ. Σισές. ;)
Συγχαρητηρια!!!
Δεν υπάρχει λογος.
Έχουν αναμετρηθεί και παλαιότερα στον ερωτικό στίβο, όπου και επικράτησε ο κ. Σισές. ;)
για πιανης τα ματια?Δεν υπάρχει λογος.
Παιδιά εγώ πως πΆω στην ψηφοφορία; ΔΕν εχω σήμα να μπαίνω και αλλού
Εδω με το ζορι
για πιανης τα ματια?![]()
μια ευκαιρια ζητω απο την δεσποινις Ροζυ να δει πως φερονται και κυκλοφορουν γυναικες οι αντρες οι γαματοιΔεν υπάρχει λογος.
στη ροζυ αρεσουν οι ρομαντικοι αντρες
![]()
νομιζω η ροζυ θα δακρυσει οταν το μαθειΣύμφωνα με (ανεπιβεβαίωτες) πληροφορίες, ο κ. Σισές διθετει 19 ποντους ρομαντισμό.![]()
φιλε μου διαθετω ολο το πακετο ;)νομιζω η ροζυ θα δακρυσει οταν το μαθει![]()
νομιζω η ροζυ θα δακρυσει οταν το μαθει![]()
τοτε η ερωτικη σχεση αλεξ ροζυ πνεει μαλλον τα λοισθιαφιλε μου διαθετω ολο το πακετο ;)
θα φερθω πολυ τρυφερα αφου ξερεις ειμαι σχεσακιας.Αν αξιζει θα περασει πολυ καλα μαζι μουΔεν γνωρίζω αν θα δακρύσει όταν θα το μάθει.
Στο γκάγκινγκ όμως, θα δακρύσει σίγουρα.![]()
δεν ειναι τυχαιο που δεν μασαω να βγαω σκαιπ οποτε μου ζητηθει ;)τοτε η ερωτικη σχεση αλεξ ροζυ πνεει μαλλον τα λοισθια![]()
θα φερθω πολυ τρυφερα αφου ξερεις ειμαι σχεσακιας.Αν αξιζει θα περασει πολυ καλα μαζι μου![]()
εγω οταν εβγαλα σκαιπ στην ερη μου ζητησε με τετοια μουτρα να βγαλω και ε9 για να ξεκινησουμε κουβεντα![]()
;)Σιγουρον.![]()
Οφειλω παντως, ως νηματοθετης, να σας ενημερωσω για καποια μελη μας.ενα καλο μισθο και ενα καλο σπιτι που νοικιαζω εχω.Εχω αλλα χαρισματα εγω![]()
![]()