blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.351
- Πόντοι
- 26.316
Μηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!Φπα?!..φπα?! ...φπα?!....?!
Όχι αυτή την εικόνα!
Μηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!Φπα?!..φπα?! ...φπα?!....?!
όμορφα αγαπητέ !,Ασυγχωρητος μολις τωρα προσεξα οτι ο κος Rigomortis ειναι στην παρεα!!! Χαιρετε τι κανετε μεσιε!
Και εγώ προσεκτικός είμαι. 9 δικηγορίνες έχω πελάτισσες.Είμεθα έμπειροι και προσεκτικοί. Δεν εκτιθέμεθα στην επαγγελματική ζωή μας, κύριε.
Μηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!
Όχι αυτή την εικόνα!
Και εγώ προσεκτικός είμαι. 9 δικηγορίνες έχω πελάτισσες.
Περαστικά σας!!!
Μπα οι καλύτερες είναι. Πληρώνουν αμέσως ότι ποσό και να τους πω. Τα κονομάτε κύριοι και ψεύδεστε.Περαστικά σας!!!
Τι ειναι 2000 χιλιαδες δικηγοροι στον πατο της θαλασσας ?
Γνωστό, κύριε.
Προσέξτε όμως μήπως αποτελέσετε και εσείς μέρος της < καλής αρχής >.
Μπα οι καλύτερες είναι. Πληρώνουν αμέσως ότι ποσό και να τους πω. Τα κονομάτε κύριοι και ψεύδεστε.
Πες του πριν το πληρώσει να ρίξω μια ματιά. Δεν ξέρεις ποτέ μπορεί να του εξασφαλίσω κάτι για την ψυχική του ευφορία από το να τα δώσει στην εφορία.Ο κ. heimweh ακόμη αναζητά τρόπο να αποφύγει την καταβολή ΦΠΑ;;;
Συμπονώ την φοροτεχνικό του ...
κ. heimweh, σταματήστε να ταλαιπωρείτε την φοροτεχνικό σας.
Την Τετάρτη θα πληρώσετε. Θέλετε, δεν θέλετε.
Όταν τα στάζετε στις αλλοδαπές εργαζόμενες δεν γκρινιάζετε. Για την πατρίδα μας όμως γκρινιάζετε.
Πες του πριν το πληρώσει να ρίξω μια ματιά. Δεν ξέρεις ποτέ μπορεί να του εξασφαλίσω κάτι για την ψυχική του ευφορία από το να τα δώσει στην εφορία.
ΚΑΛΟ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
Άντε να πάω να βγάλω και το δικό μου. Με πιστωτική θα το πληρώσω.Γαμώ το, εγώ ήδη τα έστειλα στο ΤΑΞΙΣ.
Το κίνητρο που μας θέτετε είναι σοβαρότατο. Θα τα πούμε στο επόμενο τρίμηνο.