Χαιρομαι που εδωσες την ευκαιρια για να πω καμποσα πραγματακια δημοσια.
1) Εαν βρεις καπου οχι ΜΟΝΟΝ ΕΣΥ, αλλα κι οποιοσδηποτε αλλο μελος, ποστ οπου να εχω βρισει, ειτε να εχω απειλησει, θα δεχθω να με φτυσεις καταμουτρα. Απεναντιας, εχω φαει 3-4 φορες βρισιμο απο τον Ιεραποστολο και τον εκραξαν οι αλλοι χρηστες, εγω αρκεστηκα στον καυτηριασμο. Επομενως να προσεχεις τι γραφεις και να μη 'γραφεις'.
2) Ενιοτε ειμαι και ειρων.
Επειδη εγραψες πετσοκομμενα τη λεξη μαλακια, χμ εχω κρατηθει πανω απο μια βδομαδα, δυστυχως η Μπαρμπυ αργει και φευγω πρωι πρωι με τη δροσουλα οχι επανω στη γλυκεια μαστουρα, διοτι δεν καπνιζω LOL ....
Η δουλεια μου ειναι ο προγραμματισμος του τζογου αντι να γεμιζω τον τοπο με posts (ουτε 1.3Κ εχω, ενω εσυ 23Κ+)....
Αυτα για να σου λυθουν μερικες αποριες.
3) Αν και δεν ειμαι Διαχειριστης και προφανως δε μου πεφτει και λογος, οταν ομως υπαρχουν θεματα του στυλ => ενα καλυτερο bourdela.com, κανονες λειτουργιας κλπ κλπ, εντουτοις εδω μεσα εχει φθασει 1700 σελιδες τσατρουμ.
Ενταξει χαλαρο ειναι το forum, αλλα παει στο διαολο, ας αλλαξει ο τιτλος του θεματος σε κατι αλλο γιατι ηδη δεν αφορα το μελος The Saint! αν και θα προτιμουσα να κλειδωθει αφου καπου εξαντληθηκε το ζητημα και συνεχιζεται το σπαμ. Γιαυτο λοιπον εγραψα οτι θα το ψηφιζα ως το ποιο καμμενο θεμα οπως και εκεινο του Πανοφανη με την περιπετεια στο καμπινγκ.
4) Ο The Saint! εχει μια χαρακτηριστικη συμπεριφορα. Διχως να γνωριζω περισσοτερα, μου δινει μια εντυπωση ενος μεγαλου ηλικιακα ατομου (τουλαχιστον 40ρης οπως εγω) που κανει καλλιεργημενο χιουμορ. Αλλα προανεφερα οτι εχω αλλες ασχολιες και δεν analωνω το χρονο μου για να διαβαζω απο την αρχη τι εχει λεχθει εδω μεσα. Ομως δεν κρυβω την απεχθεια μου οταν καθε φορα που ψαχνω ινφο για ακαπ, να βλεπω στα προσφατα θεματα να φιγουραρει. Μοιραια σκεφτομαι => παλι δαυτο, δε βαρεθηκαν πια....
5) Κλεινοντας, δηλωνω οτι δεν προκειται να ξανασχοληθω με το εν λογω θεμα, κι ετσι πετωντας το μπαλακι σε εσενα κι οχι στην εξεδρα, ανοιξε αν θες αναλογο για την αφεντομουτσουναρα μου. Ενδεχομενως να σου λυθουν και προσθετες αποριες.
Με τον ορο να μη γινει τσατρουμ. Ε τι να γινει με ενοχλει!
Για αυτο ουδεποτε θα γινω Διαχειριστης εδω, γιατι θα πεσει κλαδεμα καργα και με τα μπουνια!
Υ.Γ.
1) Και το κουοτ σε μεγαλα ποστς με ενοχλει γιατι τσιτωνει το κινητο μου στο σκρολαρισμα.
2) Καλες γιορτες σε ολους κι ολες, ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ.