Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 943K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Χαιρομαι που μας παρακολουθειτε!
Επιτρεψτε μου να σας πω οτι η αδιευκρινιστη διαφορα που εχετε με την κα. Εριναλ δηλητηριαζει την κοινωνικοτητα σας με τα αλλα μελη.
Η οποια διαφορα σας ειναι μεταξυ σας και η διαφωνια σας με τον κ. Αλπουλα μονο σοβαρη δεν ηταν.
Εμεις, ως νημα, σας θελουμε πισω και μαζι μας.
Διόλου αδιευκρινιστη δεν είναι. Οχετος σε βαρος αγαπημενου μου προσωπου και απροκάλυπτες απειλες όπως "σας παρακολουθώ στενά, ξανοιγεστε και δεν ξερετε κολυμπι" δεν είναι διολου αδιευκρινιστο. Και συνεχιζεται με σχολια όπως "κομπλεξαρα" "κοτα" "πορκυ" και λοιπά. Τα οποια δεν βλεπει κανενας σας για να τα κράξει, όπως ΟΦΕΙΛΑΤΕ.

Λυπάμαι. Τελος από μενα.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Λυπαμαι για την αποφαση σας.
Τα οσα λετε επιβεβαιωνουν το προσωπικο της διαφορας σας.
Και ο νηματοθετης υβριζεται απο διαφορους. Δεν ανεζητησε ομως τη στηριξη των υπολοιπων...
Αλλωστε η κα. Ροζυ συνεχιζει να μας επισκεπτεται.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Διόλου αδιευκρινιστη δεν είναι. Οχετος σε βαρος αγαπημενου μου προσωπου και απροκάλυπτες απειλες όπως "σας παρακολουθώ στενά, ξανοιγεστε και δεν ξερετε κολυμπι" δεν είναι διολου αδιευκρινιστο. Και συνεχιζεται με σχολια όπως "κομπλεξαρα" "κοτα" "πορκυ" και λοιπά. Τα οποια δεν βλεπει κανενας σας για να τα κράξει, όπως ΟΦΕΙΛΑΤΕ.

Λυπάμαι. Τελος από μενα.
καλά κανεις,ανέφερε τους να κλειδωθεί κι αυτό το παλιονημα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.298
Πόντοι
2.606
Χρόνια πολλά πως πάμε ;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.298
Πόντοι
2.606
Και ο νηματοθετης υβριζεται απο διαφορους. Δεν ανεζητησε ομως τη στηριξη των υπολοιπων...
και όχι μόνο αν συνεχίσει ο αλεξ να παριστάνει τον αυνανα θα μας πάρει και καμιαν πιπαν

Επισκέπτης
Παρεμβαίνω κατ εξαιρεση μονο και μονο για να επαναλάβω ότι δεν επιθυμω αναμιξη του (εστω διαδικτυακου) ονοματος μου εντος του παροντος νηματος. Και μαλιστα πολύ περισσοτερο με τη συγκεκριμενη αφορμή.

:2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Alex θυμήσου είμαστε μαζί σου

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Παρεμβαίνω κατ εξαιρεση μονο και μονο για να επαναλάβω ότι δεν επιθυμω αναμιξη του (εστω διαδικτυακου) ονοματος μου εντος του παροντος νηματος. Και μαλιστα πολύ περισσοτερο με τη συγκεκριμενη αφορμή.

Το νημα κανει δεκτο το αιτημα του κ.  Alex71 και καλει τα μελη του οπως οταν θελουν να αναφερονται στον κ. Alex71 να χρησιμοποιουν τον ορο " ακατανομαστος " η στην αγγλικην " the one who must not be named ".

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Το νημα κανει δεκτο το αιτημα του κ.  Alex71 και καλει τα μελη του οπως οταν θελουν να αναφερονται στον κ. Alex71 να χρησιμοποιουν τον ορο " ακατανομαστος " η στην αγγλικην " the one who must not be named ".
Nα μην ασχολειστε καθολου γινεται?

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Nα μην ασχολειστε καθολου γινεται?

Ειλικρινα δεν ασχολουμεθα.
Δια την απευκταιαν ομως περιπτωσιν εις ην τινα μελος θελησει ν αναφερθει σ εσας θα σας αποκαλει ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
για τον[size=30pt] αλεξ[/size] μιλαμε αν καταλαβα καλα ετσι;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

Καλημέρα και πάλι

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ειναι ελπιδοφορο οτι υπαρχει πιο καμενο νημα απο το αρλεκιν.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ο κυρ Μένιος και ο νουνταρας ξέρει κανείς τι ρόλο βαρουν;γιατί βλέπω μπαίνουν διαβάζουν κ πάνε μετά και βρίζουν στο θρεντ σε άλλα θρεντ.άκου μλκα
Με τι ασχολούνται χριστουγεννιάτικα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Μάριε Και συ ψυχακι;καμμενο το νήμα αλλά εδώ κωλοτριβομαι;

Επισκέπτης
Χαιρομαι που εδωσες την ευκαιρια για να πω καμποσα πραγματακια δημοσια.

1) Εαν βρεις καπου οχι ΜΟΝΟΝ ΕΣΥ, αλλα κι οποιοσδηποτε αλλο μελος, ποστ οπου να εχω βρισει, ειτε να εχω απειλησει, θα δεχθω να με φτυσεις καταμουτρα. Απεναντιας, εχω φαει 3-4 φορες βρισιμο απο τον Ιεραποστολο και τον εκραξαν οι αλλοι χρηστες, εγω αρκεστηκα στον καυτηριασμο. Επομενως να προσεχεις τι γραφεις και να μη 'γραφεις'.

2) Ενιοτε ειμαι και ειρων.
Επειδη εγραψες πετσοκομμενα τη λεξη μαλακια, χμ εχω κρατηθει πανω απο μια βδομαδα, δυστυχως η Μπαρμπυ αργει και φευγω πρωι πρωι με τη δροσουλα οχι επανω στη γλυκεια μαστουρα, διοτι δεν καπνιζω LOL ....
Η δουλεια μου ειναι ο προγραμματισμος του τζογου αντι να γεμιζω τον τοπο με posts (ουτε 1.3Κ εχω, ενω εσυ 23Κ+)....
Αυτα για να σου λυθουν μερικες αποριες.

3) Αν και δεν ειμαι Διαχειριστης και προφανως δε μου πεφτει και λογος, οταν ομως υπαρχουν θεματα του στυλ => ενα καλυτερο bourdela.com, κανονες λειτουργιας κλπ κλπ, εντουτοις εδω μεσα εχει φθασει 1700 σελιδες τσατρουμ.
Ενταξει χαλαρο ειναι το forum, αλλα παει στο διαολο, ας αλλαξει ο τιτλος του θεματος σε κατι αλλο γιατι ηδη δεν αφορα το μελος The Saint! αν και θα προτιμουσα  να κλειδωθει αφου καπου εξαντληθηκε το ζητημα και συνεχιζεται το σπαμ. Γιαυτο λοιπον εγραψα οτι θα το ψηφιζα ως το ποιο καμμενο θεμα οπως και εκεινο του Πανοφανη με την περιπετεια στο καμπινγκ.

4) Ο The Saint! εχει μια χαρακτηριστικη συμπεριφορα. Διχως να γνωριζω περισσοτερα, μου δινει μια εντυπωση ενος μεγαλου ηλικιακα ατομου (τουλαχιστον 40ρης οπως εγω) που κανει καλλιεργημενο χιουμορ. Αλλα προανεφερα οτι εχω αλλες ασχολιες και δεν analωνω το χρονο μου για να διαβαζω απο την αρχη τι εχει λεχθει εδω μεσα. Ομως δεν κρυβω την απεχθεια μου οταν καθε φορα που ψαχνω ινφο για ακαπ, να βλεπω στα προσφατα θεματα να φιγουραρει. Μοιραια σκεφτομαι => παλι δαυτο, δε βαρεθηκαν πια....

5) Κλεινοντας, δηλωνω οτι δεν προκειται να ξανασχοληθω με το εν λογω θεμα, κι ετσι πετωντας το μπαλακι σε εσενα κι οχι στην εξεδρα, ανοιξε αν θες αναλογο για την αφεντομουτσουναρα μου. Ενδεχομενως να σου λυθουν και προσθετες αποριες.
Με τον ορο να μη γινει τσατρουμ. Ε τι να γινει με ενοχλει!
Για αυτο ουδεποτε θα γινω Διαχειριστης εδω, γιατι θα πεσει κλαδεμα καργα και με τα μπουνια!

Υ.Γ.
1) Και το κουοτ σε μεγαλα ποστς με ενοχλει γιατι τσιτωνει το κινητο μου στο σκρολαρισμα.
2) Καλες γιορτες σε ολους κι ολες, ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
Η όποια διαφορά είναι τοσο προσωπική, όσο θα μπορούσε να είναι και με σας.
Δεν αναζητήσαμε καμία στήριξη, εσείς επιλέξατε να στηρίξετε έμμεσα τη μια πλευρά.
Όσον αφορά εμένα, επίσης δε συχνάζω πια εδώ.

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
10841813_566562336813266_3062908430324405843_o.jpg

10626163_566860433450123_5305987001567497452_o.jpg

Stories

Νέο!