Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 927K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296
Τα γουστα δεν εχουν να κανουν φιλτατοι με τον εκλεπτυσμο μονο αλλα και με την οικονομικη ευμαρεια !

ναι αλλά σε όλα τα πράγματα υπάρχει αμφίδρομη σχέση, ή μία ανακυκλωτική διαδικασία.

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296
Όπου επιθυμείτε αφού πρώτα σας υπενθυμίσω την στρατιωτική θητεία μου, της οποίας η επήρρεια επί της σωματικής ρώμης μου δεν έχει παρέλθει ακόμη!

Αμάν με αυτή τη μετενέργεια της θητείας .... ούτε βιομηχανικό απόρρητο να ήταν.

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
μα τι λες τώρα...εγω δεν μπαινω συχνα εδω γιατι δεν εχω μαζι μου παντα το αλεξιπτωτο.....

δεν χρειαζεται αλεξιπτωτο φιλτατε ...εξαλλου ο Αγιος κανει θαυματα οποτε μη φοβαστε το πεσιμο απο ψηλα !!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.304
Πόντοι
26.316
Αμάν με αυτή τη μετενέργεια της θητείας .... ούτε βιομηχανικό απόρρητο να ήταν.

Έχετε δίκιο αλλά έχω νομική υποχρέωση να το υπενθυμίζω.
Σας καταλαβαίνω όμως.

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296
Εθνική κανονιστική διάταξη, αναγκαστικού χαρακτήρα, προβλέπει ότι μόνον ένα νομικό πρόσωπο, το Χ, θα ασκεί συγκεκριμένη δραστηριότητα στην Ελλάδα. Πελάτης του νομικού προσώπου διαπιστώνει ότι η προμήθεια εμπορεύματος/υπηρεσίας είναι ακριβότερη σε σχέση με την τιμή που αξιώνει αλλοδαπός προμηθευτής.

Ερωτάται, παραβιάζεται η νομοθεσία του ανταγωνισμού από την κανονιστική διάταξη?

Ιδού η Ρόδος, ιδού και ο πήδος, φίλτατε Blizardeye.

Αναμένω έως και την 15η/11/2014.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.304
Πόντοι
26.316
όχι και πανάκριβα. Το σύνηθες των cg. Τα δικά σας είναι πράγματι πανάκριβα, θέμα για το οποίο πολλάκις σας έχω ασκήσει καλοπροαίρετη κριτική.
Δεκτόν ... αν και συνήθως μένετε  άναυδος ...  :2funny: :2funny: :2funny:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Εθνική κανονιστική διάταξη, αναγκαστικού χαρακτήρα, προβλέπει ότι μόνον ένα νομικό πρόσωπο, το Χ, θα ασκεί συγκεκριμένη δραστηριότητα στην Ελλάδα. Πελάτης του νομικού προσώπου διαπιστώνει ότι η προμήθεια εμπορεύματος/υπηρεσίας είναι ακριβότερη σε σχέση με την τιμή που αξιώνει αλλοδαπός προμηθευτής.

Ερωτάται, παραβιάζεται η νομοθεσία του ανταγωνισμού από την κανονιστική διάταξη?

ωχ μπλεξαμε !...........

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.304
Πόντοι
26.316

Προφανώς έχετε να γράψετε σχετικές προτάσεις έως την 15.11.2014 και αναζητάτε δωρεάν λύση.
Αν και είμαι σίγουρος ότι ξέρετε την απάντηση.
Σας έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην εργασία σας όπως και στις γνώσεις σας για τις εργαζόμενες.

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296
Προφανώς έχετε να γράψετε σχετικές προτάσεις έως την 15.11.2014 και αναζητάτε δωρεάν λύση.
Αν και είμαι σίγουρος ότι ξέρετε την απάντηση.
Σας έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην εργασία σας όπως και στις γνώσεις σας για τις εργαζόμενες.

Αγαπητέ, αν το χα αυτό στη δικηγορία, δεν θα κοιμόμουν.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.304
Πόντοι
26.316
Αγαπητέ, αν το χα αυτό στη δικηγορία, δεν θα κοιμόμουν.
[/quote ]

Χαίρομαι λοιπόν! Μπορείτε να ασχοληθείτε απρόσκοπτα και με ό,τι αλλο επιλέξετε [ αν και ξέρουμε τη σύνηθη απασχόλησή σας ].

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom