Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 926K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.941
Πόντοι
25.467
κατάλαβα  :grin:

old-man-smell.jpg

Ακριβώς. Πλην όμως με τα Siglo I προτιμώ το isle of jura.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
[move]Προσοχή: ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ![/move]

Συναρπαστικά νέα. Το νήμα αυτό, που είναι ταγμένο στην ανεύρεση της αληθείας, κατέχει πλέον συγκλονιστικά έγγραφα ντοκουμέντα, που αποδεικνύουν την πραγματική ηλικία του κ. The Saint!!!
  Γνωρίζουμε ότι ο κ. The Saint θα ασκήσει κάθε θεμιτή ή αθέμιτη πίεση προκειμένου να μας αναγκάσει να τα αποσιωπήσουμε. Το νήμα αυτό όμως δεν κάμπτεται και γι΄ αυτό θα τα δημοσιοποιήσουμε την επόμενη εβδομάδα.
   Έως τότε σας καλούμε να συμμετάσχετε στη νέα μας ψηφοφορία!
  Όταν μάθετε την πραγματική ηλικία του κ. The Saint θα εκπλαγείτε και στη συνέχεια θα αναφωνήσετε: Εύγε, ω νήμα της πγιότητας, ω νήμα της αβρότητας, ω νήμα της ειλικρίνειας!

[move]WE SHALL WIN!
Quality matters!
[/move]

επίσης επειδή ο άγιος ξέρει την πραγματική κρεατική του ηλικία (σε σχέση με τις στροφές της γής γύρω απο τον ήλιο)
του δίνεται η δυνατότητα να υπολογίσει το iq που νομίζουν τα μέλη ότι έχει (όχι το πραγματικό του) κάνοντας
την αντίστοιχη διαίρεση.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.444
Πόντοι
2.606
πρεπει να ανοιξουμε ενα θρεντ για το αικιου των μελων καταταξη κι ετσι  :rockon:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.100
Πόντοι
26.316
επίσης επειδή ο άγιος ξέρει την πραγματική κρεατική του ηλικία (σε σχέση με τις στροφές της γής γύρω απο τον ήλιο)
του δίνεται η δυνατότητα να υπολογίσει το iq που νομίζουν τα μέλη ότι έχει (όχι το πραγματικό του) κάνοντας
την αντίστοιχη διαίρεση.
Ο νηματοθέτης δεν είναι σίγουρος ότι κατανόησε το μήνυμά σας αυτό.
Αν όμως το κατανόησε  ο κ. The Saint, θεωρώ ότι αρκεί για εσάς!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.100
Πόντοι
26.316
Επίσης, κ. rigormortis, σας χρωστώ μία απάντηση / σχόλιο αλλά θέλω να είμαι στην κατάλληλη διάθεση όταν θα σας το στείλω. Έχω όμως επιλέξει τον τρόπο της απάντησής μου. Θα είναι βιωματικός.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Επίσης, κ. rigormortis, σας χρωστώ μία απάντηση / σχόλιο αλλά θέλω να είμαι στην κατάλληλη διάθεση όταν θα σας το στείλω. Έχω όμως επιλέξει τον τρόπο της απάντησής μου. Θα είναι βιωματικός.

κύριε νηματοθέτα ,

αρέσκομαι στο σκάκι εξ'αποστάσεως άνευ χρονικού περιορισμού , και όχι σ'ένα βιαστικό και αγχωμένο blitz

take your time , απολαύστε τη (νοητική ) διαδρομή , και απαντήστε μου όταν νιώσετε έτοιμος  :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.941
Πόντοι
25.467
Ο νηματοθέτης δεν είναι σίγουρος ότι κατανόησε το μήνυμά σας αυτό.
Αν όμως το κατανόησε  ο κ. The Saint, θεωρώ ότι αρκεί για εσάς!

Δεν είναι τόσο πολύπλοκο όσο δείχνει.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.100
Πόντοι
26.316
κύριε νηματοθέτα ,

αρέσκομαι στο σκάκι εξ'αποστάσεως άνευ χρονικού περιορισμού , και όχι σ'ένα βιαστικό και αγχωμένο blitz

take your time , απολαύστε τη (νοητική ) διαδρομή , και απαντήστε μου όταν νιώσετε έτοιμος  :)

Έτσι ... μία παρτίδα σκάκι!
Ευχαριστώ!!!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.941
Πόντοι
25.467
Εξηγείστε στον ταπεινό νηματοθέτη, αν δεν σας κάνει κόπο, παρακαλώ.

Θα κάνουμε τον υπολογισμό όταν θα λήξει η ψηφοφορία και θα  αποκαλύψετε το ατράνταχτο ντοκουμέντο σας.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.100
Πόντοι
26.316
Θα κάνουμε τον υπολογισμό όταν θα λήξει η ψηφοφορία και θα  αποκαλύψετε το ατράνταχτο ντοκουμέντο σας.
Καλώς!
Υπόψη σας ότι πραγματικά το ντοκουμέντο του νήματος είναι ατράνταχτο και επίσης είναι ΕΓΓΡΑΦΟ!
Δεν θα μπορείτε πλέον να καθοδηγείτε τα μέλη του νήματος με ψευδαισθήσεις, μετά την αποκάλυψή μας ... τουλάχιστον σ΄ αυτό το θέμα!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.100
Πόντοι
26.316
http://[URL unfurl="true"]www.slate.com/content/dam/slate/articles/sports/sports_nut/2013/11/131104_SNUT_ChessChampionship.jpg.CROP.original-original.jpg[/img[/URL]]
[MEDIA=youtube]zBSi1XG7izE[/MEDIA]

[/quote]

Ορθά. Μάλιστα είστε πολύ κοντά και στην ηλικία του ενός παίκτη!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Καλώς!
Υπόψη σας ότι πραγματικά το ντοκουμέντο του νήματος είναι ατράνταχτο και επίσης είναι ΕΓΓΡΑΦΟ!
Δεν θα μπορείτε πλέον να καθοδηγείτε τα μέλη του νήματος με ψευδαισθήσεις, μετά την αποκάλυψή μας ... τουλάχιστον σ΄ αυτό το θέμα!

οι άγιοι αποκαλύπτουν την αλήθεια στους πιστούς ενώ οι έξυπνοι αμφισβητίες τους , την ανακαλύπτουν.

seemed appropriate  :)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.100
Πόντοι
26.316
οι άγιοι αποκαλύπτουν την αλήθεια στους πιστούς ενώ οι έξυπνοι αμφισβητίες τους , την ανακαλύπτουν.

seemed appropriate  :)

And fair enough!
Από εμένα ... Θα τα πούμε αργότερα.
Καλή συνέχεια και για να μη ξεχνιόμαστε ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.100
Πόντοι
26.316
[move]Προσοχή: ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ![/move]

Συναρπαστικά νέα. Το νήμα αυτό, που είναι ταγμένο στην ανεύρεση της αληθείας, κατέχει πλέον συγκλονιστικά έγγραφα ντοκουμέντα, που αποδεικνύουν την πραγματική ηλικία του κ. The Saint!!!
  Γνωρίζουμε ότι ο κ. The Saint θα ασκήσει κάθε θεμιτή ή αθέμιτη πίεση προκειμένου να μας αναγκάσει να τα αποσιωπήσουμε. Το νήμα αυτό όμως δεν κάμπτεται και γι΄ αυτό θα τα δημοσιοποιήσουμε την επόμενη εβδομάδα.
   Έως τότε σας καλούμε να συμμετάσχετε στη νέα μας ψηφοφορία!
  Όταν μάθετε την πραγματική ηλικία του κ. The Saint θα εκπλαγείτε και στη συνέχεια θα αναφωνήσετε: Εύγε, ω νήμα της πγιότητας, ω νήμα της αβρότητας, ω νήμα της ειλικρίνειας!

[move]WE SHALL WIN!
Quality matters!
[/move]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom