gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ηταν μισοβυθισμενα σαν καφετια παγοβουναΕπέπλεαν ή ητον βυθισμένα;
ηταν μισοβυθισμενα σαν καφετια παγοβουναΕπέπλεαν ή ητον βυθισμένα;
εγερναν μαλλον τον εχω κοψει τον τσομπανη κανει δουλειες με το δημοσιο ;)Επέπλεαν ή ητον βυθισμένα;
κατάλαβα
ηταν μισοβυθισμενα σαν καφετια παγοβουνα
[move]Προσοχή: ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ![/move]
Συναρπαστικά νέα. Το νήμα αυτό, που είναι ταγμένο στην ανεύρεση της αληθείας, κατέχει πλέον συγκλονιστικά έγγραφα ντοκουμέντα, που αποδεικνύουν την πραγματική ηλικία του κ. The Saint!!!
Γνωρίζουμε ότι ο κ. The Saint θα ασκήσει κάθε θεμιτή ή αθέμιτη πίεση προκειμένου να μας αναγκάσει να τα αποσιωπήσουμε. Το νήμα αυτό όμως δεν κάμπτεται και γι΄ αυτό θα τα δημοσιοποιήσουμε την επόμενη εβδομάδα.
Έως τότε σας καλούμε να συμμετάσχετε στη νέα μας ψηφοφορία!
Όταν μάθετε την πραγματική ηλικία του κ. The Saint θα εκπλαγείτε και στη συνέχεια θα αναφωνήσετε: Εύγε, ω νήμα της πγιότητας, ω νήμα της αβρότητας, ω νήμα της ειλικρίνειας!
[move]WE SHALL WIN!
Quality matters![/move]
Ο νηματοθέτης δεν είναι σίγουρος ότι κατανόησε το μήνυμά σας αυτό.επίσης επειδή ο άγιος ξέρει την πραγματική κρεατική του ηλικία (σε σχέση με τις στροφές της γής γύρω απο τον ήλιο)
του δίνεται η δυνατότητα να υπολογίσει το iq που νομίζουν τα μέλη ότι έχει (όχι το πραγματικό του) κάνοντας
την αντίστοιχη διαίρεση.
πρεπει να ανοιξουμε ενα θρεντ για το αικιου των μελων καταταξη κι ετσι
Επίσης, κ. rigormortis, σας χρωστώ μία απάντηση / σχόλιο αλλά θέλω να είμαι στην κατάλληλη διάθεση όταν θα σας το στείλω. Έχω όμως επιλέξει τον τρόπο της απάντησής μου. Θα είναι βιωματικός.
Ο νηματοθέτης δεν είναι σίγουρος ότι κατανόησε το μήνυμά σας αυτό.
Αν όμως το κατανόησε ο κ. The Saint, θεωρώ ότι αρκεί για εσάς!
κύριε νηματοθέτα ,
αρέσκομαι στο σκάκι εξ'αποστάσεως άνευ χρονικού περιορισμού , και όχι σ'ένα βιαστικό και αγχωμένο blitz
take your time , απολαύστε τη (νοητική ) διαδρομή , και απαντήστε μου όταν νιώσετε έτοιμος
Δεν είναι τόσο πολύπλοκο όσο δείχνει.
Εξηγείστε στον ταπεινό νηματοθέτη, αν δεν σας κάνει κόπο, παρακαλώ.
Καλώς!Θα κάνουμε τον υπολογισμό όταν θα λήξει η ψηφοφορία και θα αποκαλύψετε το ατράνταχτο ντοκουμέντο σας.
Έτσι ... μία παρτίδα σκάκι!
Ευχαριστώ!!!
http://[URL unfurl="true"]www.slate.com/content/dam/slate/articles/sports/sports_nut/2013/11/131104_SNUT_ChessChampionship.jpg.CROP.original-original.jpg[/img[/URL]]
[MEDIA=youtube]zBSi1XG7izE[/MEDIA]
[/quote]
Ορθά. Μάλιστα είστε πολύ κοντά και στην ηλικία του ενός παίκτη!
Καλώς!
Υπόψη σας ότι πραγματικά το ντοκουμέντο του νήματος είναι ατράνταχτο και επίσης είναι ΕΓΓΡΑΦΟ!
Δεν θα μπορείτε πλέον να καθοδηγείτε τα μέλη του νήματος με ψευδαισθήσεις, μετά την αποκάλυψή μας ... τουλάχιστον σ΄ αυτό το θέμα!
οι άγιοι αποκαλύπτουν την αλήθεια στους πιστούς ενώ οι έξυπνοι αμφισβητίες τους , την ανακαλύπτουν.
seemed appropriate