Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Χαχα, έλα μέγιστε σε έχουν βάλει δύο φορές στη λίστα και σου μοιράσανε τις ψήφους. Διαπλοκή full
Διορθώνω
Χαχα, έλα μέγιστε σε έχουν βάλει δύο φορές στη λίστα και σου μοιράσανε τις ψήφους. Διαπλοκή full
.Που χαρης εμενα καποιοι εχουν γαμησει τσάμπα για πρωτη φορα στξ ζωη τους, έπρεπε να ειχα 500 ψηφους και να γινω το δεξι χερι του Αντισθένη στο bou
να σαι καλά μαν χρωσταω πιτογυροGl από ότι βλέπω μόνο εσύ κι εγώ σε ψηφισαμε.
Που χαρης εμενα καποιοι εχουν γαμησει τσάμπα για πρωτη φορα στξ ζωη τους, έπρεπε να ειχα 500 ψηφους και να γινω το δεξι χερι του Αντισθένη στο bou
Επειδή εδώ δεν είναι η παράγκα της bouefa, ο χρήστης Ampelales περνάει στον επόμενο γύρο ακόμα και εάν δεν περάσει το όριο των 10 ψήφων καθώς είχε μπει καταλαθος δύο φορές στη ψηφοφορία και είχε συνολικά 11 ψήφους (7 + 4)
Συγχαρητήρια Ampelale.
Εχω βαλει τους λαθρομεταναστες που τους φτιαχνω τα χαρτια να με ψηφιζουν τύπεΤι αναγνώριση ρε τύπε, μια κριτική έχεις απο το 2010 και τα υπόλοιπα είναι κομματική κατήχηση στο νά 'χαμε να λέγαμε
Σωστός τύπε..
Καλα εγω θα βγω με διαφορά, εχω δωσει τσαμπα γαμησια οι άλλοι ειναι γατακια μπροστα μου
Εάν μου δώσεις και εμένα μερικά, σε βγάζω νικητή από τώρα.
Γιατί η BOURDELEAGUE είναι πάνω από όλα δίκαιη.
Όχι σαν την παράγκα της bouefa
Ρε νηματοθέτη, πήγες και έβαλες για "απόλυτο χρήστη" το νικ zeljiko;
Και μάλιστα υπάρχουν και άλλοι 2 μπούφοι, εκτός από τον ίδιο, που τον ψήφισαν;
Ρε νηματοθέτη, πήγες και έβαλες για "απόλυτο χρήστη" το νικ zeljiko;
Και μάλιστα υπάρχουν και άλλοι 2 μπούφοι, εκτός από τον ίδιο, που τον ψήφισαν;