Δεν θέλω να σχολιάσω τον τίτλο του thread και θεωρώ χαμένο χρόνο να μπω σε μια πολιτική κουβέντα, μέσα σε στο παρόν θέμα που είναι φανερό πως δημιουργήθηκε σκόπιμα και σίγουρα όχι τηρώντας ίσες αποστάσεις.
ΑΠΑΝΤΩ:
1) Κάθε θέμα (thread) δημιουργείται από μια ερώτηση ή μια θέση που κάποιος από τους αγαπητούς συνφφρουμίτες διατυπώνει.
2) Φυσικά κάθε θέμα δημιουργείται σκόπιμα διότι ασκόπως τίποτε δεν δημιουργείται (προφανής ταυτολογία που χρησιμοποιείται ποιητική αδεία για να καταδειχθεί το (α)νότητο της θέσης του path).
3) Ποιός είναι ο κριτής των "ίσων αποστάσεων" που αναζητά ο ποιητής; Πρέπει ο κάθε συνφορουμίτης να τηρεί "ίσες αποστάσεις"; Από πότε; Και ποιός κρατά τη μεζούρα; Τηρήθηκαν οι ίσες αποστάσεις στα παντελόνια που φορά ο κ. Δημ. Σταμάτης;
και ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ (για τους λοιπούς, διότι ο path νομίζω ότι καταλαβαίνει χωρίς επεξηγήσεις):
Η ανωτέρω πρώτη παράγραφος του μηνύματος του path απαξιώνει το θέμα χωρίς να παίρνει θέση επ' αυτού με ισχυρισμούς που διατυπώνονται πλαγίως (όπως απάντησα παραπάνω) και οι οποίοι στην ευθεία διατύπωσή τους έχουν ως εξής (σε παρένθεση και με πλάγια οι λέξεις του path):
1) Δε σας κάνω τη χάρη να μπω στην κουβέντα σας γιατί .......
(Δεν θέλω να σχολιάσω τον τίτλο του thread και θεωρώ χαμένο χρόνο να μπω σε μια πολιτική κουβέντα)
2) Είναι στημένο το θέμα (μου είναι λίγο ακατανόητο αυτό αλλά σε δεύετρη αναγνωση νομίζω πως εννοεί ότι υπάρχει κάποια κρυφή σκοπιμότητα)
(δημιουργήθηκε σκόπιμα)
3) Είναι μεροληπτικό το θέμα
(σίγουρα όχι τηρώντας ίσες αποστάσεις.)
4) Όπως η λογική και η φιλοσοφία διδάσκουν, κάθε θέση ερωτήματος εμπεριέχει και την άποψη του ερωτώντος. Γι' αυτό και στα δημοψηφίσματα ή στα γκάλοπ σημασία έχει ποιός θέτει το ερώτημα. Στο δε παρόν φόρουμ δεν θυμάμαι να είδα πουθενά κανόνα περί ίσων αποστάσεων. Το φοβερό θέμα "αριστεριστές και λαθρομετανάστες δολοφονούν την κοινωνία" τηρεί ίσες αποστάσεις; Διαμαρτυρήθηκε εκεί ο path; 'Η το θέμα για τον ανδρισμό του Δημ. Σταμάτη που έστειλε πίσω την πρόσκληση της ΖΙΡΑΑΤ ΜΠΑΝΚ (το οποίο ο ίδιος ο path άνοιξε) τηρεί ίσες αποστάσεις;
Αν με κάτι δε συμφωνούμε μπορούμε α) να αντιταχθούμε (με επιχειρήματα ή χουλιγκανίζοντας) β) να το απαξιώσουμε κατηγορώντας το για μεροληψία, κρυμένες στοχεύσεις κλπ.
Ο αγαπητός path δεν μιλά ευθέως αλλά πλαγίως και προσπαθεί χωρίς επιχειρήματα ν' απαξιώσει (να υπονομεύσει, υποτιμώντας) την άλλη άποψη. Απ' ότι φαίνεται έχει μελετήσει αρκετά τον Παύλο Ιωσήφ Γκαίμπελς στον οποίο άλλωστε παραπέμπει σε προηγούμενο μήνυμα.