Επισκέπτης
υπάρχει κανείς που να μην την έχει πατήσει?
;)μαλλον εισαι τυχερος αν δεν εχεις πεσει σε ουτε ενα μπαζο η εχεις καλο κονε οποτε ξερεις τι σου φερνουν πριν στο φερουν
20?ego edosa 10 gia taxi.. ke thn leo mia ali fora giati prepei na fygo..pantos epese kai se oraia komatiaτι λες ρε φιλε?
20?ego edosa 10 gia taxi.. ke thn leo mia ali fora giati prepei na fygo..pantos epese kai se oraia komatiaΕμενα παντως μου εχει μεινει ενα απωθημενο με τις Ρουμανες...Εκτος απο ΗΤΤΑΡΕΣ διαστασεων,μερικες φερνανε και σε gypsy...Απλυτο?δοξασει ο οσιος Σαρωφ,οχι ακομη και η βιζιτοκαριερα μου οδευει προς το τελος της(μαλλον).
Αφου να φανταστειτε ενας πολυ φιλος μου πηγε να μου"προξενεψει"μια Ρουμανα,πολυ καλο κοριτσι κλπ.κλπ. και του ξεκαθαρισα:"Ρουμανα?Οχι ευχαριστω..."
Βασικά το θρέντ θα επρεπε να λεγεται: Ποιος ΔΕΝ την εχει πατήσει με πατσαβούρα call girl. Ετσι θα απαντούσαν μονο αυτοί οι λίγοι που δεν την εχουν πατήσει.
Btw μια φορά εχω ψωνισει από εφημερίδα, τοτε που ημουν μικρός και αβγαλτος κι εγω, αλλα μου είχε ερθει τσολιάς. Τα γνωστά γραφεία περισσότερες πατσαβούρες φερνουν....
Βασικά το θρέντ θα επρεπε να λεγεται: Ποιος ΔΕΝ την εχει πατήσει με πατσαβούρα call girl.
αυτη τη μαλακια την κανουν πολλοι...Από εφημερίδες που ξεκίνησα το σπορ έχω πέσει σε ευχάριστες εκπλήξεις αλλά και σε κάτι εκπλήξεις τρομακτικές..αλλά επειδή είμαι καλό παιδί και δε μου πήγαινε να της διώξω και για εμπλουτισμό εμπειριών έχω κάνει αρκετά ψυχικά..
Σωστός..
Και εγώ με εμπειρία ετών πριν λίγους μήνες τόλμησα ένα κασκαντεριλίκι χωρίς να ρωτήσω και κάνα φίλο από εδώ μέσα με μια Ιόλη (όχι την παλιά μια καινούρια που έδινε φωτογραφίες με κάτι βυζάρες στο viber). Το ξενοδοχείο στο οποίο συχνάζω και είμαι εβδομαδιαίος πελάτης μου δίνει που και που free room και λέω δε γαμιέται? Ας δοκιμάσω τη συγκεκριμένη. τουλάχιστον δε θα πληρώσω δωμάτιο.
Η ιστορία: Καθυστέρηση 20 λεπτών. Χτύπημα πόρτας, ανοίγω και βλέπω ενα πραμα καμία σχεση με τις φωτό. Χοντρή, άσχημη, κακοντυμένη, με 2 τεράστια βυζια. Πρόσωπο κλαμμένο με μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια λες και είχε να κοιμηθεί από την εποχή του Νώε, να μιλάει και να βρίζετε με κάποιον στο κινητό. Την κάτσαμε λέω τώρα.. Περίμενα να τελειώσει το τηλεφώνημα. Σε κανα 5 λεπτο τελείωσε. Της λέω μήπως δεν είσαι καλά θες να το ακυρώσουμε? Όχι λέει εντάξει θα κάνω ένα ντουζάκι και θα συνέλθω. Δεν είχε κοιμηθέι καθόλου το βράδυ. Μπαίνει στο ντουζ, λέω από μέσα μου ευκαιρία να την κάνω να σωθώ. Αλλά τη λυπήθηκα. Βγαίνει έξω με την πετσέτα τυλιγμένη σα γιουβαρλάκι. Βγάζει την πετσέτα και βλέπω μια μπυροκοιλία, ένα σώμα γάμησέ τα. Τα βυζιά νερουλά τεράστια χάλια μαύρα. Που πάω ο μαλάκας λέω? Ξεκινάει με "μη" το ένα "μη" το άλλο.. Οκ λέω από μέσα μου ας μου πάρει μια πίπα να τελειώνουμε αφού έφτασα ως εδώ. Και μου κάνει η άχρηστη μια πίπα ίσως από τις καλύτερες που μου έχουν κάνει. Με μια τεχνική βεντουζαρίσματος που πρώτη φορα βιώνω. Ρούφαγε με ένταση και όταν έφτανε στην άκρη ξεβεντούαζαρε με έναν ιδιαίτερο τρόπο που είχε και ηχητικό εφέ... Δεν την έκανε επειδή γούσταρε (βαριεστημένα την έκανε) απλά είχε τρόπο. Μου τον έκανε τούμπανο. Μετά από αρκετή ώρα και αφού δυσανασχετούσε με βαριές ανασες κλπ ότι δεν μπορεί άλλη πίπα, της πιάνω τα βυζια και και τον περναω ανάμεσα για ισπανικό. Της το δίνω ξανα για πίπα μια στα όρθια και της λέω θα τελειώσω. Όχι στόμα μου λέει, ούτε πρόσωπο μόνο αμα θες στήθος ή λίγο στο πηγούνι. Πάνω που το έλεγε της τα πετάω μέσα στα μούτρα, από την τρομάρα ανοίγει το στόμα τα παίρνει και εκεί. "Πάρτα τώρα" της λέω από μέσα μου. Την έκανα παπί, με κοιτάει καλά καλά γεμάτη έκπληξη μες τα χύσια αλλά προς έκπληξή μου δε λέει τιποτα.
Πάω για ντουσάκι και καταστρώνω στη ντουζίερα το σενάριο της ηρωικής αποχώρησης. Της λέω δυστυχώς πρέπει να φύγω, μου έτυχε κάτι έκτακτο, θες 50 για αυτή τη μισή ωρίτσα? Όχι μου λέει θέλω 80, πήρα ταξί, έχω έξοδα κλπ. Της λέω ούτε προφυλακτικό δεν ανοίξαμε. Με αυτά και με τα άλλα της έδωσα ένα 60αρι και την έκανα. Τραυματική εμπειρία αλλά όσο ζεις μαθαίνεις.
θα μπορούσα κάλλιστα να λιώσω στο γέλιο άμα ήμουν ένας απλός ουδέτερος παρατηρητής...επειδή όμως έχω πάθει αρίνος το ίδιο όπως εσύ...το μονο που μπορώ να πω...τα παθήματα...μαθήματα...βεβαια μετά τη 4/5 φορα δεν ξέρω πως να τα χαρακτηρίσω!!!!