Εγω παλι ειχα την τυχη (διοτι για καθαρη ΤΥΧΗ προκειται να σου κατσει κατι τετοιο και γενικοτερα η τυχη ειναι παντου, ωστε να εισαι στο σωστο σημειο την σωστη στιγμη και να γνωρισεις καποια, αλλα αυτο περι τυχης/timming ειναι πολυ μεγαλη κουβεντα, αλλη φορα) και εχω κανει 3 φορες κατι με δυο κοπελες, ολα στην ηλικια απο 19 με 23.
Φαινεται τοτε ειναι πιο ανεμελες ηλικιες και γενικα χαζοψαχνουν τον ερωτισμο τους οι κοπελες και κλασικα μετα τα 25 ολες ειναι σοβαρες και τα πορνιδια ελαχιστα, συνηθως αυτες που ξεμενουν οποτε γαμιουντε αβερτα. Συγνωμη παλι πλατιαζω.
Τημ μια φορα ηταν συγκατικοι απο eramsus, Γερμανιδες και τις αλλες δυο φορες ηταν το ιδιο μοτιβο. Ειχα "κοπελα" για να περναμε καλα και ψαχνονταν να κανει κατι με αλλη οποτε εψαξα να βρω αλλο παλιο στανταρακι που να ψηνεται.
Το πρωτο το αφηνουμε εξω, γιατι χαζα χαζα για να περνας καλα πρεπει να μιλας ιδια γλωσσα και να μιλας αναλογα. Εχει και αυτο την προστυχια του και το γουστο του. Οποτε παμε στα αλλα δυο.
Ναι ηταν ωραιες εμπειριες, αρκετα διαφορετικες απο ΟΛΕΣ τις αποψεις. Το οτι ηταν διαφορετικα δεν σημαινει οτι ηταν και καλυτερα. ΠΧ οταν εισαι με μια και θες να την ξεσκισεις μονο και μονο να βγαλεις γουστα και το αχτι σου μπορεις, στις δυο δεν μπορεις να μοιραζεις τον εαυτο σου μια εδω και μια εκει, καπου χανεις την μπαλα.
Ομως τωρα οτι και να πω για την ολη εμπειρια θα ειναι λιγο η δεν θα το περιγραψω σωστα σε σχεση με το γινεται, οποτε αυτο το ζει ο καθενας.
Αυτο που θα κανω ομως ειναι να δωσω καμοια συμβουλη που εμαθα αφου πρωτα εφαγα τα μουτρα μου και περασα κατι κρυαδες με κινδυνο να χαλασει το πραγμα σε αρκετες φασεις. Τωρα μην περιμενετε λιστα οπως μου ερχοντε στο μυαλο αυτα που μου εμειναν.
Πρωτο και κυριο πρεπει οι κοπελες να ψηνοντε οι ιδιες, αν δεν θελουν οσο και να παρακαλας δεν θα γινει κατι η και να γινει θα ειναι πολυ διστακτικο. Το θεμα ειναι η καθε κοπελα να θελει να γευτει την αλλη ωστα να δει πως ειναι η εμπειρια, αρα και να παιζουν μεταξυ τους, αλλιως απλα θα κοιτουντε. Επισης καθε κοπελα να εχει παει ηδη μαζι σου ωστε να ειναι εξοικιωμενη με εσενα, αρα να εχει μονο ενα αγνωστο προς αυτην σωμα την ωρα του σεξ. Διοτι εστω και να γνωριζοντε σαν φιλες αλλα να μην εχουν κατι μαζι σου ουτε μεταξυ τους θα ειναι μετα πολυ αμηχανα.
Οταν πατε εξω για βολτα για γνωριμια, οχι καφεδες και μαλακιες, βραδυ αλκοολ (και μαλιστα ΑΠΕΙΡΟ) και οχι πολυ παραμονη στο μαγαζι, καλυτερα ενα ποτο και πολλα σφηνακια ωστε γρηγορα σπιτι πριν παγωσει ο ερωτισμος. Στο σπιτι με την μια μουσικη να σπασει η ατμοσφαιρα και αραγμα στον καναπε για πειραγματα, α, και επισης μην κατσετε ποτε στην μεση, πρεπει στην ακρη ωστε να κοιτατε και τις δυο για να δινετε εξισου προσοχη και κυριως να ειναι πιο κοντα οι κοπελες. Ετσι μπορειτε να παιξετε καλυτερα και να προτρεπετε συνεχεια να κανουν κατι η μια στην αλλη.
Τωρα παλι σκεφτομαι αμα αναλυσω ισως φανω και σαχλος, οποτε οποιος θελει pm.
Αυτααα... ειναι εμπειρια μεν αν σου κατσει δεν λες οχι αλλα προσωπικα προτειμω ενας προς εναν.