Νέα

Ποιός αντέχει παραπάνω χωρίς ... ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιοι αντέχουν περισσότερο καιρό χωρίς σεξ?

• οι άντρες

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οι γυναίκες

Ψήφοι: 4 80,0%
  • το ίδιο είναι και για τους δύο

Ψήφοι: 1 20,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    5

kammenos13

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2007
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
εγω εχω γινει shaolin  :grin:

ετσι οπως καταντησανε οι κοπελες προτιμω να τα σκασω σε μια επαγγελματια,παρα
σε δηθεν γκομενακια.
ολες πλεον κοιτανε το στυλακι που εχεις..τι φορας..τι αμαξι οδηγαω..που θα τις βγαλω?που θα τις παω διακοπες...
τι ρολοι φοραω...
υπαρχουν και εξαιρεσεις μη παρεξηγηθω, αλλα εγω σαν νεος αυτη την εντυπωση εισεπραξα και απεχω εως ωτου βρω μια σωστη κοπελα.

και για να μπω ξανα στο θεμα..φυσικα και οι γυναικες αντεχουνε περισσοτερο αφου οι περισσοτερες χυνουνε με το ρολοι που φορας και οχι με το γαμησι που τους κανεις  :grin: :grin: :grin:

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
για να απαντήσω στο ερώτημα που τέθηκε,
νομίζω ότι οι γυναίκες
αντέχουν περισσότερο καιρό δίχως σεξ.   
αυτό είναι περισσότερο από σαφές
κ' προφανές.. ;)
δε σημαίνει όμως ότι είναι
σωστό και υγιές ως συμπεριφορά..  ;)  ;)
επίσης δεν πιστεύω ότι
η αποχή [αγαμία] των γυναικών είναι συνειδητή πράξη
και επιλογή.
μάλλον αποτελεί
το φόβο απέναντι σε μια πιο χαλαρή διάθεση που
θα μπορούσαν να έχουν 
[όχι με κάποια χυδαία έννοια φυσικά]
και απέναντι σε μια απελευθέρωση στον ερωτικό τομέα
δυο πράγματα-συστατικά που μοιραία έρχονται αντιμέτωπα
με τα γυναικεία πρότυπα
που επικρατούν, με τη γυναικεία σκέψη γενικότερα
και τη μικροαστική ελληνική αντίληψη
που συνδυάζει το σεξ με κάποια μορφή δέσμευσης
[συνήθως]......  :uglystupid:  :uglystupid:  :uglystupid:

κοίτα να δείς που συμφωνούμε...

Να προσθέσω...ότι η γυναικεία απελευθέρωση στο σεξ... όσο κι αν την επιθυμήτε... κοινωνικά είναι κατακριτέα. Μόνο άν είναι οι γυναίκες αλλωνών. Τη δική μας φιλενάδα, κόρη, γυναίκα δεν θέλουμε να την έχει πάρει η μισή Αθήνα (Θεσσαλονίκη, Πάτρα κ.ο.κ.)πριν απο μας. Ή κάνω λάθος???  :huh:

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
κοίτα να δείς που συμφωνούμε...

Να προσθέσω...ότι η γυναικεία απελευθέρωση στο σεξ... όσο κι αν την επιθυμήτε... κοινωνικά είναι κατακριτέα. Μόνο άν είναι οι γυναίκες αλλωνών. Τη δική μας φιλενάδα, κόρη, γυναίκα δεν θέλουμε να την έχει πάρει η μισή Αθήνα (Θεσσαλονίκη, Πάτρα κ.ο.κ.)πριν απο μας. Ή κάνω λάθος???   :huh:

Συμφωνω απολυτα :dancing:

Και για να απαντησω και στο ερωτημα,οι γυναικες αντεχουν περισσοτερο.
Οπως λεει και ενα τραγουδακι "περνω και μονη μου καλα τα καταφερνω μια χαρα...λα λα λα" :2funny: :2funny: :2funny:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Τη δική μας φιλενάδα, [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]κόρη[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size], γυναίκα δεν θέλουμε να την έχει πάρει η μισή Αθήνα πριν απο μας. Ή κάνω λάθος???  :huh:

το ''πριν από μας'' δεν συνάδει με την κόρη

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Δεν ξέρω για τους άλλους αλλά εγώ σίγουρα αντέχω. Τσιτσίδι να τρέχετε μπροστά μου δεν θα σας κυνηγήσω. Έχω φάει και κάτι μπιφτέκια τώρα και είμαι βαρύς.

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Αγαπητή Θάλεια,
Για μια εμπεριστατωμένη απάντηση στο ερωτημά σου, σου θυμίζω ότι:
α) οι γυναίκες βολεύονται ευοκλότερα μεταξύ τους αν χρειαστεί,
β) οι άντρες είναι βιολογικά ατελέστερα όντα (ζουν και λιγότερο, αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης).
Άρα λογικά οι γυναίκες θα έπρεπε να αντέχουν περισσότερο. Τώρα πώς γίνεται μόνο τους άντρες εδώ μέσα να τους έχει φάει η αγαμία, είναι θέμα άλλου θρεντ. Ίσως μία σοβαρή στατσιτική μεταξύ των μελών του σάιτ να ήταν χρήσιμη για να επαληθεύσουμε τις υπόθεσεις μου.

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Για όποια βοήθεια στην στατιστική επεξεργασία των αποτελεσμάτων έχω διαθέσιμο και το minitab. Αν είναι να γίνει η δουλειά να γίνει τουλάχιστον σωστά.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Τη πρωτη βδομαδα οι αντρες το προσπερνανε ελαφρως. Μετα βοηθα λιγο το χερι, αλλα οσο τον παιζεις με την παροδο των ημερων λιγοστευει η ηδονη που σου προσφερει. Μετα απο 3-5 βδομαδες, αναλογα βεβαια, στο θολο ματι εχουν προστεθει αυπνιες, νευρα και αν δεν ειναι καποιος να τιθασευσει αυτη τη σεξουαλικοτητα σε καποιες αρρωστες ιδεες, αρχιζουν τα εγκληματα.
Οι γυναικες? αχ! οι γυναικες. Με τον καιρο το κανουν στην ακρη και ειναι δυσκολομετα να το αρχισουν παλι.
Εχετε προσεξει οτι οταν χωριζει ενα ζευγαρι οι αντρες ως συνηθως βολευονται οπου και οπως βρουν και οι περισσοτερες γυναικες προσπαθουν σιγα σιγα να σταθουν στα ποδια τους? εξαιρεση βεβαια οι χωρισμοι μοιχειας.

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Οι γυναικες? αχ! οι γυναικες. Με τον καιρο το κανουν στην ακρη και ειναι δυσκολο μετα να το αρχισουν παλι.

Μπά το αρχίζουν πάλι μια χαρά...αρκεί να βρεθεί ο κατάλληλος να την ¨ξυπνήσει" και να τις δείξει τί έχανε τόσο καιρό  :-*

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Τη πρωτη βδομαδα οι αντρες το προσπερνανε ελαφρως. Μετα βοηθα λιγο το χερι, αλλα οσο τον παιζεις με την παροδο των ημερων λιγοστευει η ηδονη που σου προσφερει. Μετα απο 3-5 βδομαδες, αναλογα βεβαια, στο θολο ματι εχουν προστεθει αυπνιες, νευρα και αν δεν ειναι καποιος να τιθασευσει αυτη τη σεξουαλικοτητα σε καποιες αρρωστες ιδεες, αρχιζουν τα εγκληματα.
Τώρα εξηγείται.................

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Οι γυναίκες με τον αντρα τους ή το σίγουρο/μόνιμο γκόμενο αντέχουν όσο χρειάζεται για να επιτύχουν τους στόχους τους. Με τον εραστή καθόλου.

Οι άντρες αντέχουν τόσο όσο απαιτείτε για να αποτύχουν στους δικούς τους (στόχους.

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Οι άντρες.
Οι γυναίκες αφού ξεπαρθενευτούν μετά δε μένουν ποτέ χωρίς γαμήσι.

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Οι γυναίκες με τον αντρα τους ή το σίγουρο/μόνιμο γκόμενο αντέχουν όσο χρειάζεται για να επιτύχουν τους στόχους τους. Με τον εραστή καθόλου.

Οι άντρες αντέχουν τόσο όσο απαιτείτε για να αποτύχουν στους δικούς τους στόχους.

Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι. Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. :2funny:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.603
Πόντοι
19.485
Ο άντρας είναι αυτός που δεν την παλεύει καθόλου χωρίς sex! Γι αυτό και άμα δεν έχει γκόμενα ή λεφτά για καμιά πουτάνα αρχίζει το : Παλιά μου τέχνη κόσκινο!  :bigdick:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Oσο και γυναικα να ειμαι οσο και ρομαντικα να θελω να πω την αποψη μου..θα πω το εξης με βαση την ερωτηση..

1)Αν παρουμε παραδειγμα καποιους που κλεινονται σε μοναστηρια...και καλα να αφιερωθουν πλεον στον Θεο...ενω ξεσκιζονται μεταξυ τους...αλλο τοσο να πιστεψουμε οτι αντεχει περισσοτερο μια γυναικα..

2)Μην ξεχνατε ποτε..οτι μια γυναικα..ειναι απο την φυση της "πουτανα"..
 Καμμια...μα καμμια γυναικα δεν ειναι αυτη..που δεν περασε τουλαχιστον
 απο δοκιμη...για να φερει εμας στον κοσμο...!!!!

3)Μην ξεχνατε..την γυναικεια νοοτροπια...οταν πεισμωνει..
 Και στο μπουκαλι να την βαλεις...θα την βρει με το φελο..!!!
             και τελος....
4)Μην ξεχνατε..οτι η δυσκολοτερη εγχειρηση στον κοσμο...ειναι να βγαλεις...τον πουτσο..απο το μυαλο μιας γυναικας..!!!!

Το ιδιο πραγμα ειναι...οσο υπαρχουν μαλακες...θα υπαρχουν και μαλακισμενες...και αντιστροφα...!!!!

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
κατερινιω οι βυζαρες ειναι δικες σου;

Stories