Μερικοι απο τους μεγαλύτερους επιθετικούς που πάτησαν το πόδι τους στον πλανήτη, ειναι οι πελέ, μαραντόνα , ντι στέφανο ,τζόρτζ μπεστ, , πουσκας, μεσσι, ρονάλντο (φαινόμενο) , σεβτσένκο ισως, ας πώ και τον κριστιάνο. Αν και σε κάθε ομάδα, σε κάθε σύστημα, και σε κάθε εποχή, ο ρόλος του καθε επιθετικού διαφέρει, κάνοντας το ερώτημα δύσκολο, παρόλα αυτα πιστεύω οτι μπορεί να βρεθεί άκρη. Εγω θεωρώ τον πελέ καλύτερο, αλλα αυτη ειναι μονο η δική μου άποψη.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιον θεωρείτε τον καλύτερο επιθετικό όλων των εποχών;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bokolis$$
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 189
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
katalanos3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2010
- Like
- 1.416
- Πόντοι
- 206
Μερικοι απο τους μεγαλύτερους επιθετικούς που πάτησαν το πόδι τους στον πλανήτη, ειναι οι πελέ, μαραντόνα , ντι στέφανο ,τζόρτζ μπεστ, , πουσκας, μεσσι, ρονάλντο (φαινόμενο) , σεβτσένκο ισως, ας πώ και τον κριστιάνο. Αν και σε κάθε ομάδα, σε κάθε σύστημα, και σε κάθε εποχή, ο ρόλος του καθε επιθετικού διαφέρει, κάνοντας το ερώτημα δύσκολο, παρόλα αυτα πιστεύω οτι μπορεί να βρεθεί άκρη. Εγω θεωρώ τον πελέ καλύτερο, αλλα αυτη ειναι μονο η δική μου άποψη.
Ξέχασες τον Γιόχαν.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
ονομα αφησαν πελε και μαραντονα.
οι υπολοιποι ηταν απλα οι καλθυτεροι στην εποχη τους.
πχ και για τον ρομαριο να συζητούσες την εποχη του νο1 ητανε.
είναι σαν τον γκαλη, ακομη και παιδακια που δεν ζουσαν τοτε όταν λεμε εισαι παικταράς εισαι γκαλης λεμε ή τζορνταν. ειδατε κανεναν να φοραει μπλουζάκια τσαμπερλεν ή σακιλ όλα τζορνταν αυτος εκανε ονομα. θα μπορουσε να κανει και ο ματζικ αλλα εξαφανιστηκε από τις πωλήσεις αθλητικων ειδων λογω αιητζ.
είναι σαν τον γκαλη, ακομη και παιδακια που δεν ζουσαν τοτε όταν λεμε εισαι παικταράς εισαι γκαλης λεμε ή τζορνταν. ειδατε κανεναν να φοραει μπλουζάκια τσαμπερλεν ή σακιλ όλα τζορνταν αυτος εκανε ονομα. θα μπορουσε να κανει και ο ματζικ αλλα εξαφανιστηκε από τις πωλήσεις αθλητικων ειδων λογω αιητζ.
ονομα αφησαν πελε και μαραντονα.
Ολα σχετικά ειναι. Ο μαλντίνι ας πουμε θεωρούσε οτι απο αυτους που ειχε αντιμετωπήσει, ο καλύτερος ηταν ο μαραντόνα, τον πλησίαζε αρκετά ο ρονάλντο το φαινόμενο, ενω θεωρεί οτι ο μέσσι τους εχει ξεπεράσει και τους 2 και οτι ειναι τυχερός που δεν τον αντιμετώπησε.
stevesteve2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 109
- Πόντοι
- 280
Μαραντονα λογω ταλέντου τσαμπουκά και αρχιδιων να παει στη Νάπολη.δευτερος ο Γιώργης ο Μπεστ και τρίτος για μενα παντα ο Ροναλντο.
Ο καλος.το φαινόμενο....
Ο καλος.το φαινόμενο....
katalanos3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2010
- Like
- 1.416
- Πόντοι
- 206
Αυτό το νημα πρεπει να μπει σαν ψηφοφορια....
Συμφωνώ.
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
Μου βάζεις Σεβτσένκο και Κριστιάνο στην ίδια συζήτηση ρε τύπε.Θα πέσει φωτιά να μας κάψει!
Μου βάζεις Σεβτσένκο και Κριστιάνο στην ίδια συζήτηση ρε τύπε.Θα πέσει φωτιά να μας κάψει!
Χαχαχα.Εδω βάζω πελέ μαραντόνα στην ιδια συζήτηση και με τους 2 χωρις να φοβηθώ μην βρέξει φωτιά. Για να πώ την αλήθεια υπολόγιζα εκτος απο μια απλή αναφορά του στυλ (ο γουεά ειναι ο καλύτερος) να ακούσω και το σκεπτικό πίσω απο την επιλογή, ωστε να γινω και εγω σοφότερος. Εγω θεωρώ τον πελέ καλύτερο γιατι ηταν ο πιο ολοκληρωμένος παίκτης (ειχε δυναμη, εκρηκτικότητα, ταχυτητα τεχνικη, κοντυρολ σουτ, αντοχές, σκληρότητα στο ξύλο και πολλα άλλα) . Ολοκληρωμένος εχω ακουσει ηταν και ο ντι στεφανο, αλλα δεν εχω αρκετες πληροφορίες για την πάρτυ του. Ο ρονάλντο το φαινόμενο στην αρχη της καριέρας του ακολουθούσε τα χνάρια του πελέ,αλλα μετα τον τραυματισμό του αντι να εξελιχθεί οπως εξελισότανε εγινε ενας πρωτοκλασσάτος poacher.
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
Χαχαχα.Εδω βάζω πελέ μαραντόνα στην ιδια συζήτηση και με τους 2 χωρις να φοβηθώ μην βρέξει φωτιά. Για να πώ την αλήθεια υπολόγιζα εκτος απο μια απλή αναφορά του στυλ (ο γουεά ειναι ο καλύτερος) να ακούσω και το σκεπτικό πίσω απο την επιλογή, ωστε να γινω και εγω σοφότερος. Εγω θεωρώ τον πελέ καλύτερο γιατι ηταν ο πιο ολοκληρωμένος παίκτης (ειχε δυναμη, εκρηκτικότητα, ταχυτητα τεχνικη, κοντυρολ σουτ, αντοχές, σκληρότητα στο ξύλο και πολλα άλλα) . Ολοκληρωμένος εχω ακουσει ηταν και ο ντι στεφανο, αλλα δεν εχω αρκετες πληροφορίες για την πάρτυ του. Ο ρονάλντο το φαινόμενο στην αρχη της καριέρας του ακολουθούσε τα χνάρια του πελέ,αλλα μετα τον τραυματισμό του αντι να εξελιχθεί οπως εξελισότανε εγινε ενας πρωτοκλασσάτος poacher.
Τον Πελέ τον είδες να παίζει? Είσαι τόσο μεγάλος σε ηλικία ή άκουσες να στα λένε συγγενείς? Διότι αν ρωτούσες και τον μπαμπά του παππού σου θα σου έλεγε ότι ο Πελέ έπρεπε να σκουπίζει τα παπούτσια του καλύτερου παίχτης της εποχής του κλπ.
Τον Πελέ τον είδες να παίζει? Είσαι τόσο μεγάλος σε ηλικία ή άκουσες να στα λένε συγγενείς? Διότι αν ρωτούσες και τον μπαμπά του παππού σου θα σου έλεγε ότι ο Πελέ έπρεπε να σκουπίζει τα παπούτσια του καλύτερου παίχτης της εποχής του κλπ.
Βίντεο μονο. Κοιτα αυτο που ξέρω ειναι οτι το 70% της καριέρας του πελέ δεν γράφτηκε ποτέ σε κάμερα. Αυτα που γράφτηκαν σε κάμερα δειχνουν καποια πράγματα του ταλέντου του, όπως το να παίζει 1 2 με τα πόδια των αντιπάλων του.
Basketbolistas
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
;) ;)Μάρκο Φαν Μπάστεν και Κρόιφ παλαιότερα, είμαι της Ολλανδικής σχολής.
Δημητρης Ναλιτζηςjavascript:void(0);
Επειδή προκαλείς. Κάρλος ενρικε