Ερώτηση θα ήταν : ποιος ελληνας πολιτικός ΔΕΝ θα πρέπει να φάει ξύλο. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Διαβάστε λίγο ιστορία οι νεότεροι και θυμηθείτε οι παλαιότεροι. Από γεννήσεως αυτού του "κράτους" οι πολιτικοί αυτού του τόπου μόνο ζημιά κάνανε. Πάντα έφευγαν από την πολιτική πλουσιότεροι και ευτυχισμένοι. Και ο λαός φτωχότερος και με ερωτήματα! Από οποία παράταξη κι αν προέρχεται ο "Έλληνας" πολιτικός είναι στην πολιτική για νααποκομιση κάποιο όφελος, κέρδος. Κάποιοι είναι εξεραισεις και για αυτό η δεν είναι πλέον πολιτικοί η "έφυγαν" νωρίτερα. Αλλά σαν τέτοιος λαος που είμαστε αυτοί μας αξίζουν.
Ωχαδερφιστες, επαναστάτες του καναπέ, βολεψακιδες, άβουλοι στην πρώτη ανάποδα και δυσκολία. Κι εγώ μέσα σ' αυτούς, δεν έχω κάνει κάτι σοβαρό για να μπορώ να υψώσω φωνή στους υπόλοιπους. Αλλά δεν μπορώ να παρακολουθώ και ακούω το κάθε διευθαρμενο τομάρι πολιτικό να λέει ότι θα έρθει να βοηθήσει την πατρίδα και σε χρόνο μηδέν από την εκλογή του εχει βολευτει παίρνει το μισθό του τις αποζημιώσεις τα προνόμια της θέσης και οι πολίτες που τον αναδείξαν...στα αντίδια του. Συγνώμη ...θα βολεψει μερικούς "δικούς" μας!
Ευχαριστώ δεν θα πάρω.
Και για τους ειρηνιστές να τους πω ότι έλεγε ο παππούς μου: για να κάνεις ομολετα πρέπει να σπάσεις αυγά! Και ότι σε όλες τις ιστορίες των εθνών με λουλούδια και αγκαλιές δεν άλλαξε τίποτα. Επαναστάσεις, αγώνες και πολύ δουλειά από όλους έρχονται οι αλλαγές και η κάθαρση του κόπρου του Αυτές.
Σορυ αν στεναχώρησαν κάποιους, όλοι πιστεύουμε κάτι και έχουμε μια οπτική. Φιλάκια.