Νέα

Ποιόν browser χρησιμοποιείτε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 443
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιόν browser χρησιμοποιείτε;

• Internet Explorer

Ψήφοι: 13 8,9%
  • Mozilla FireFox

Ψήφοι: 73 50,0%
  • Opera

Ψήφοι: 14 9,6%
  • Safari

Ψήφοι: 6 4,1%
  • Netscape

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Άλλο

Ψήφοι: 2 1,4%
  • Google Chrome

Ψήφοι: 38 26,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    146

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εβαλα τον firefox κ δεν μου παιζει βιντεακια απο youtube.Λεει να κανω install ενα flashplayer κ μολις παω να το κανω μου λεει error κ κατι αλλα κ κλεινει.Καμια ιδεα? :-
και μενα τα ιδια εκανε αλλα  καποια στιγμη το περασε μεσα μαλλον οταν ειχα κλεισει τα αλλα..skype..msn ισως να το μπλοκαρουν

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
δεν ξερω?τι ειναι τα add ons?τον κατεβασα κ τον ετρεξα κατευθειαν χωρις να κοιταξω ρυθμισεις.Παιζει να φταει το antivirus?εχω το avg
δε δουλευει το avg  φιλε με τον καινουργιο μοτζιλα ,ειναι ενα προβλημα αυτο. 

Επισκέπτης
λοιπον σουταρα τον firefox κ εβαλα οπερα.Δουλευει κανονικα το avg τωρα.Η ταχυτητα ειναι πανω κατω η ιδια με με την αλεπου αλλα εχει καλυτερο scroll με το mouse ενω η αλεπου εβγαζε πιο ομαλα την ανανεωση των σελιδων.Απο που μπορώ να απενεργοποιησω τον ορθογράφο ξερει κανεις ?

Επισκέπτης
όχι ρε συ γιατί τον σούταρες βάλε το flash player χειροκίνητα από το site της www.adobe.com]Adobe[/url]

δεν λειτουργουσε το avg anthony.H aλλη εναλλακτικη ειναι να αλλαξω το avg με καποιο αλλο antivirus συμβατο με firefox.Κ την γουσταρα την αλεπου :-  ο internet explorer γαμιεται ασαλιωτα δεν ξερω ανα το ξανανεφερα :rockon:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
λοιπον σουταρα τον firefox κ εβαλα οπερα.Δουλευει κανονικα το avg τωρα.Η ταχυτητα ειναι πανω κατω η ιδια με με την αλεπου αλλα εχει καλυτερο scroll με το mouse ενω η αλεπου εβγαζε πιο ομαλα την ανανεωση των σελιδων.Απο που μπορώ να απενεργοποιησω τον ορθογράφο ξερει κανεις ?
θα πας εργαλεία - επιλογές - για προχωρημένους - γενικά - στην περιήγηση λέει για τον ορθογράφο . ;) ;) ;)

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
δεν λειτουργουσε το avg anthony.H aλλη εναλλακτικη ειναι να αλλαξω το avg με καποιο αλλο antivirus συμβατο με firefox.Κ την γουσταρα την αλεπου :-   ο internet explorer γαμιεται ασαλιωτα δεν ξερω ανα το ξανανεφερα :rockon:
για διάβασε εδώ .

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.528
Πόντοι
17.885
firefox, στην αρχή δε μου άρεσε αλλά είναι άψογος τελικά

Επισκέπτης

when my firefox kept crashing,this is what i did i started it in firefox safe mode-start>all programes>.mozilla firefox.>mozilla firefoxsafe mode-then go to whichever site you want-try it

ισως δοκιμασω αυτο το βραδυ :-  thank u anthony :rockon:

παντως κ το οπερα καλο ειναι

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
firefox. Η μερα με την νυχτα σε σχεση με τον explorer. Opera δεν εχω δουλεψει και δεν εχω γνωμη.

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
firefox. Η μερα με την νυχτα σε σχεση με τον explorer. Opera δεν εχω δουλεψει και δεν εχω γνωμη.
Ο explorer ειναι χαλιααααα!!!!!
Η ανηψια μου "μπουσουλαει' πιο γρηγορα απο αυτον!!!!!
Εγω με τον fire fox ειμαι ευχαριστημενη παντως!!! ;)

Επισκέπτης
when my firefox kept crashing,this is what i did i started it in firefox safe mode-start>all programes>.mozilla firefox.>mozilla firefoxsafe mode-then go to whichever site you want-try it

ισως δοκιμασω αυτο το βραδυ :-  thank u anthony :rockon:

παντως κ το οπερα καλο ειναι

λοιπον ξανακατεβασα τον firefox κ τον ανοιξα συμφωνα με τις οδηγιες κ μεχρι στιγμης ειναι οκ to avg :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom