και μενα τα ιδια εκανε αλλα καποια στιγμη το περασε μεσα μαλλον οταν ειχα κλεισει τα αλλα..skype..msn ισως να το μπλοκαρουνεβαλα τον firefox κ δεν μου παιζει βιντεακια απο youtube.Λεει να κανω install ενα flashplayer κ μολις παω να το κανω μου λεει error κ κατι αλλα κ κλεινει.Καμια ιδεα? :-
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιόν browser χρησιμοποιείτε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 443
- Εμφανίσεις 23K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
o palios
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
δε δουλευει το avg φιλε με τον καινουργιο μοτζιλα ,ειναι ενα προβλημα αυτο.δεν ξερω?τι ειναι τα add ons?τον κατεβασα κ τον ετρεξα κατευθειαν χωρις να κοιταξω ρυθμισεις.Παιζει να φταει το antivirus?εχω το avg
Επισκέπτης
δε δουλευει το avg φιλε με τον καινουργιο μοτζιλα ,ειναι ενα προβλημα αυτο.
αρα παλι να παω στον κωλο explorer?
καμια αλλη λυση απο browser που να ειναι γρηγορος σαν τον firefox χωρις προβληματα??
Επισκέπτης
λοιπον σουταρα τον firefox κ εβαλα οπερα.Δουλευει κανονικα το avg τωρα.Η ταχυτητα ειναι πανω κατω η ιδια με με την αλεπου αλλα εχει καλυτερο scroll με το mouse ενω η αλεπου εβγαζε πιο ομαλα την ανανεωση των σελιδων.Απο που μπορώ να απενεργοποιησω τον ορθογράφο ξερει κανεις ?
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
όχι ρε συ γιατί τον σούταρες βάλε το flash player χειροκίνητα από το site της www.adobe.com]Adobe[/url]
Επισκέπτης
όχι ρε συ γιατί τον σούταρες βάλε το flash player χειροκίνητα από το site της www.adobe.com]Adobe[/url]
δεν λειτουργουσε το avg anthony.H aλλη εναλλακτικη ειναι να αλλαξω το avg με καποιο αλλο antivirus συμβατο με firefox.Κ την γουσταρα την αλεπου :- ο internet explorer γαμιεται ασαλιωτα δεν ξερω ανα το ξανανεφερα
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
θα πας εργαλεία - επιλογές - για προχωρημένους - γενικά - στην περιήγηση λέει για τον ορθογράφο . ;) ;) ;)λοιπον σουταρα τον firefox κ εβαλα οπερα.Δουλευει κανονικα το avg τωρα.Η ταχυτητα ειναι πανω κατω η ιδια με με την αλεπου αλλα εχει καλυτερο scroll με το mouse ενω η αλεπου εβγαζε πιο ομαλα την ανανεωση των σελιδων.Απο που μπορώ να απενεργοποιησω τον ορθογράφο ξερει κανεις ?
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
για διάβασε εδώ .δεν λειτουργουσε το avg anthony.H aλλη εναλλακτικη ειναι να αλλαξω το avg με καποιο αλλο antivirus συμβατο με firefox.Κ την γουσταρα την αλεπου :- ο internet explorer γαμιεται ασαλιωτα δεν ξερω ανα το ξανανεφερα
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.528
- Πόντοι
- 17.885
firefox, στην αρχή δε μου άρεσε αλλά είναι άψογος τελικά
Επισκέπτης
when my firefox kept crashing,this is what i did i started it in firefox safe mode-start>all programes>.mozilla firefox.>mozilla firefoxsafe mode-then go to whichever site you want-try it
ισως δοκιμασω αυτο το βραδυ :- thank u anthony
παντως κ το οπερα καλο ειναι
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
;) ;) ;)
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
firefox. Η μερα με την νυχτα σε σχεση με τον explorer. Opera δεν εχω δουλεψει και δεν εχω γνωμη.
Ο explorer ειναι χαλιααααα!!!!!firefox. Η μερα με την νυχτα σε σχεση με τον explorer. Opera δεν εχω δουλεψει και δεν εχω γνωμη.
Η ανηψια μου "μπουσουλαει' πιο γρηγορα απο αυτον!!!!!
Εγω με τον fire fox ειμαι ευχαριστημενη παντως!!! ;)
Επισκέπτης
safari kυριως και firefox εννιοτε
στη ζουγκλαΠου βρίσκει κάποιος το safari?
Επισκέπτης
when my firefox kept crashing,this is what i did i started it in firefox safe mode-start>all programes>.mozilla firefox.>mozilla firefoxsafe mode-then go to whichever site you want-try it
ισως δοκιμασω αυτο το βραδυ :- thank u anthony
παντως κ το οπερα καλο ειναι
λοιπον ξανακατεβασα τον firefox κ τον ανοιξα συμφωνα με τις οδηγιες κ μεχρι στιγμης ειναι οκ to avg
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Που βρίσκει κάποιος το safari?
Παρόμοια θέματα