Νέα

Ποιοί πληρώνουν για σεξ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
η προσωπικη ταπεινη γνωμη μου επειδη αυτα που λες τα εχω περασει κ εγω κ μου θυμιζεις τον εαυτο μου για ολα τα πραγματα πρεπει να εχεις υπομονη κ ανοιχτα ματια.αλλη επιλογη δεν εχεις..

Απλα να ξερεις εκ των προτερων οτι δεν μπορεις να βασιζεσαι σε κανεναν για κατι σημαντικο και οτι τους "φιλους" τους εχεις για παρεα απλα και τιποτα παραπανω.Για να πεις καμια μαλακια να περασει η ωρα αμα βαριεσαι.

Επισκέπτης
Απλα να ξερεις εκ των προτερων οτι δεν μπορεις να βασιζεσαι σε κανεναν για κατι σημαντικο και οτι τους "φιλους" τους εχεις για παρεα απλα και τιποτα παραπανω.Για να πεις καμια μαλακια να περασει η ωρα αμα βαριεσαι.

Την άποψη σου αυτή εγώ ονομάζω θάνατο.

Επισκέπτης
erinal_w Εργαψες!!!
Η φιλια μαγκα Whitey θελει ανιδιοτελεια, θελει να εισαι ετοιμος να δωσεις οχι μονο να παρεις. Θελει να τα εχεις βρει με τον εαυτο σου για να μπορεις να τα βρεις και με τους αλλους. Εσενα βλεπω σου φταινε πολλα οποτε...............

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Μπορείς να βασίζεσαι αν έχεις δείγματα ότι θα ανταποκριθούν.
Δεν μπορείς να απαιτείς.
Αν δεν ανταποκριθούν είχες πέσει έξω.

Επισκέπτης
Την άποψη σου αυτή εγώ ονομάζω θάνατο.

Κατσε τοτε να εμπιστευεσε τους μαλακες και να εχεις την ψευδαισθηση οτι σε αγαπανε και θα σε βοηθησουν σε μια δυσκολη ωρα οι δηθεν φιλοι που βγαινεις για καφε.
Απο προσωπικη εμπειρια το λεω οτι οσο εισαι ενταξει ατομο και ξηγιεσε σπαθι σε γαμανε τελιως μολις βρουν ευκαιρια.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
erinal_w Εργαψες!!!
Η φιλια μαγκα Whitey θελει ανιδιοτελεια, θελει να εισαι ετοιμος να δωσεις οχι μονο να παρεις. Θελει να τα εχεις βρει με τον εαυτο σου για να μπορεις να τα βρεις και με τους αλλους. Εσενα βλεπω σου φταινε πολλα οποτε...............

Δεν μπορείς να κρίνεις τον άλλον χωρίς να ξέρεις τι έχει ζήσει. Μπορεί να είχες παρόμοια άποψη κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες.
Κατά τα λοιπά συμφωνώ με την άποψή σου.

Επισκέπτης
erinal_w Εργαψες!!!

Το αν τα χω καλα με τον εαυτο μου και για το αν  δινω η οχι ασε με εμενα να το ξερω.
Εγω ξερω οτι οταν δωσεις οτι εχεις και δεν εχεις και εισαι ντομπρος αρκετοι μαλακες το εκμεταλευονται η στην καλυτερη περιπτωση δεν το εκτιμανε και σε γραφουν στα @@ τους οταν δεν σε χρειαζονται.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Το αν τα χω καλα με τον εαυτο μου και για το αν  δινω η οχι ασε με εμενα να το ξερω.
Εγω ξερω οτι οταν δωσεις οτι εχεις και δεν εχεις και εισαι ντομπρος αρκετοι μαλακες το εκμεταλευονται η στην καλυτερη περιπτωση δεν το εκτιμανε και σε γραφουν στα @@ τους οταν δεν σε χρειαζονται.

Χωρίς να υποννοώ κάτι περαιτέρω, πρέπει να ξέρεις πού δίνεις ό,τι έχεις και δεν έχεις. Αλλιώς σίγουρα θα βρεθεί κάποιος/κάποιοι που θα εκμεταλλευτούν...
Τώρα όσο για το πώς μπορείς να ξέρεις, δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι ταλέντο στο να ξεχωρίζουν ποιοι το αξίζουν και ποιοι όχι.

Επισκέπτης
Κατσε τοτε να εμπιστευεσε τους μαλακες και να εχεις την ψευδαισθηση οτι σε αγαπανε και θα σε βοηθησουν σε μια δυσκολη ωρα οι δηθεν φιλοι που βγαινεις για καφε.
Απο προσωπικη εμπειρια το λεω οτι οσο εισαι ενταξει ατομο και ξηγιεσε σπαθι σε γαμανε τελιως μολις βρουν ευκαιρια.
Λυπάμαι που θα σε πληγώσω αλλά εμένα οι φίλοι μου είναι σπαθιά, Οι φίλοι ..όχι όσοι πάω για καφέ. Και το έχουν αποδείξει ουκ ολίγες φορές.
Και συνεχίζουν.
Και ποτέ δεν επαναπαύτηκε κανείς σε όλο αυτό που ονομάζουμε σχέση φιλίας.
Τώρα αν εσύ δεν ξέρεις με ποιον άνθρωπο μπορείς να επικοινωνήσεις και να δεθείς, ψάξε λιγάκι μέσα σου. εν φταίνε πάντα οι άλλοι αν κάνουμε λάθος επιλογές..
Εκτός αν είσαι γκαντέμης και δεν έχεις βρεί ουτε ένα φίλο ..τυχαία

Επισκέπτης
Χωρίς να υποννοώ κάτι περαιτέρω, πρέπει να ξέρεις πού δίνεις ό,τι έχεις και δεν έχεις. Αλλιώς σίγουρα θα βρεθεί κάποιος/κάποιοι που θα εκμεταλλευτούν...
Τώρα όσο για το πώς μπορείς να ξέρεις, δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι ταλέντο στο να ξεχωρίζουν ποιοι το αξίζουν και ποιοι όχι.

Συμφωφω αλλα την σημερον ημερα ελαχιστα ειναι τα ατομα που δεν θα κοιταξουν να επωφεληθουν και θα ξερουν να δινουν.

Επισκέπτης
Δεν μπορείς να κρίνεις τον άλλον χωρίς να ξέρεις τι έχει ζήσει. Μπορεί να είχες παρόμοια άποψη κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες.
Κατά τα λοιπά συμφωνώ με την άποψή σου.

Ολοι λιγο  πολυ εχουμε φαει "πακετα" στη ζωη και απο φιλους και απο γκομενες. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι κλεινομαστε στον εαυτο μας. Οτι δεν κανουμε φιλους γιατι φοβομαστε οτι θα μας ριξουν ή οτι δεν ξανα κανουμε σχεση γιατι η γκομενα θα μας κερατωσει ή θα μας φαει τα λεφτα ή και γω δεν ξερω τι βαζει ο νους του καθενος. Τωρα οσο για αυτους που σε γραφουν, απλα τους γραφεις και εσυ και τελος. Υπαρχουνε κι αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια.

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Προσωπικα ειμαι πλεον κατα των μπουρδελων και των κωλ-γκερλς!Αυτο  που μετραει πανω απ'ολα ειναι να εισαι με εναν ανθρωπο να εχεις μια ψυχικη επαφη,το παθος και να οδηγηστε σε ενα τρελο μαμησι!Οι ταναπουδες δεν κλανουν μια μπροστα σ'αυτο.Ειναι απλα προς προσωρινη χρηση.Σαν τις χαρτοπετσετες.Και μετα?Εισαι παλι μονος φιλε μου,ΑΔΕΙΟΣ.Σαν σπιτι χωρις επιπλα.Σαν σουβλατζιδικο χωρις πελατες.Σαν μουνι χωρις σπερμα.ΣΟΛΑΡΙΑ,παρεουλα με τιποτα κονδυλωματα απο το ξεχειλωμενο βρωμο*ουνο της.Βεβαια ερχονται και οι στιγμες που ενω εχεις το γκομενακι που σε ανεβαζει και σε φτιαχνει και ολα ειναι καλα και ωραια,εχεις μια καβατζα απο λεφτουδακια στην ακρη και σκαει τηλεφωνημα ο φιλος σου που ειναι αμετανοητος μπουρδελιαρης και σου λεει "Ελα το σκ θα παμε βουλγαρια,φθηνα,διπλα μας ειναι,κλεινουμε σπιτι και πραγγελνουμε βουλγαρακια σαν τις πιτσες και τις κανουμε αλογα!".Το εχεις κανει παλια οταν εισουν και εσυ ενας αμετανοητος και ξερεις καλα ποσο ζαχαρη ειναι.Και φυσικα πας.
Οποτε οπως καταλεβαινετε,η απαντηση δεν ειναι απλη.
Υπαρχουν πολλες κατηγοριες μπουρδελιαρηδων. :rockon:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Γνώμη μου είναι κανείς να τα γεύεται όλα στη ζωή, με το σωστό μέτρο και αυτό όχι λόγω συντηρητισμού αλλά λόγω του ότι πλέον καταντά γραφικός.
Το παν είναι η αποκόμιση των εμπειριών που θα τον βοηθήσουν στη ζωή του. Απλά κάποιοι δεν ξέρουν τι είναι μέτρο.

koulou

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ολοι οι ανθρωποι ειναι φιδια στην τελικη.δεν πιστευω οτι υπαρχει εστω και ενας που να μην εχει προσπαθησει να εκμεταλλευτει μια κατασταση εις βαρος καποιου αλλου εστω και μια φορα στη ζωη του

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
ολοι οι ανθρωποι ειναι φιδια στην τελικη.δεν πιστευω οτι υπαρχει εστω και ενας που να μην εχει προσπαθησει να εκμεταλλευτει μια κατασταση εις βαρος καποιου αλλου εστω και μια φορα στη ζωη του

Το ανθρώπινο είδος είναι μακράν το χειρότερο σε όλο το ζωικό βασίλειο. Και αυτό εξαιτίας του μυαλού του.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Το ανθρώπινο είδος είναι μακράν το χειρότερο σε όλο το ζωικό βασίλειο. Και αυτό εξαιτίας του μυαλού του.
Μπορουμε ομως να το δουμε και πιο εικαστικα. Ασ πουμε οτι ειμαστε πληρωμα κονκισταδορων πανω σε γαλερα. Κανεις δεν εμπιστευεται κανενα ομως ο ενας εχει αναγκη των αλλο για να επιβιωσουν στον ωκεανο. Οι κοινες εμπειριες και η αναγκη της επιβιωσης ειναι αυτες που δενουν τους ανθρωπους και το κοινο οραμα ενος Ελ ντοραντο. Και μεταξυ πειρατων ομως μπορει να δημιουργηθει ισχυρη και αμοιβαια εκτιμηση και συντροφικοτητα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom