Dont leave your day job!!!Εγω δς τις γαμαω τσαμπα ποτε.. παντα με πληρωνουν να τις γαμισω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιοί πηδάνε τζάμπα τις πουτάνες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Dancing with wolves
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 305
- Εμφανίσεις 53K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
xxxa1a2b3c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 274
- Πόντοι
- 281
Αν αποκτήσεις οικειότητα με μια πουτάνα, και την πετύχεις σε περίεργη φάση μπορεί να σου προτείνει διάφορα:
- Να κάνεις τον γκόμενο της για να μην την ζαλίζουν όταν βγαίνει σε αντάλλαγμα μερικά γαμήσια την εβδομάδα.
- Να μένετε μαζί για να γλιτώνει το ενοίκιο και τους περίεργους με τα γνωστά ανταλλάγματα.
Ιδιώς αν είσαι με μια πόλη τύπου Θεσ/νικη ή Πάτρα σαν φοιτητής....
- Να κάνεις τον γκόμενο της για να μην την ζαλίζουν όταν βγαίνει σε αντάλλαγμα μερικά γαμήσια την εβδομάδα.
- Να μένετε μαζί για να γλιτώνει το ενοίκιο και τους περίεργους με τα γνωστά ανταλλάγματα.
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.056
- Πόντοι
- 6.256
Τζαμπα δεν πηδαει ουτε ο σπαλιαρας
Sproxe Garsia
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 4.932
- Πόντοι
- 9.596
...δηλαδή...αν αποκτήσεις οικειότητα με μια πουτάνα...και της πεις να έρθει σπίτι σου...με την πουτάνα την κολλητή της που δουλεύουν στο ίδιο σπίτι...να μην πληρώνει νοίκι...και να τα βρίσκεις με μερικά γαμήσια...αυτό θα πει ότι είμαι σε περίεργη φάση???....Αν αποκτήσεις οικειότητα με μια πουτάνα, και την πετύχεις σε περίεργη φάση μπορεί να σου προτείνει διάφορα:
...για πέστε ρε παιδιά...για να ξέρω... ;)
Φαντάρος στον Τύρναβο πριν απο χρόνια στο 728ΜΧ κατεβαινα Λάρισσα για πουτάνες γνωρισα μια σαραντάρα σε μπουρδέλο που με προσκάλεσε για καφεδάκι μετα το γαμήσι . Από τοτε οταν πηγαινα Λάρισσα συνηθως ΣΒΚ γάμαγα τζάμπα την πουτάνα ....
Aπλές καθημερινές ιστορίες που συμβαίνουν κάθε ώρα και στιγμή!!!Αν αποκτήσεις οικειότητα με μια πουτάνα, και την πετύχεις σε περίεργη φάση μπορεί να σου προτείνει διάφορα:
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Τζαμπα δεν πηδαει ουτε ο σπαλιαρας
Άει γεια σου, άει γεια σου
Kauliaris1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2021
- Like
- 374
- Πόντοι
- 20
Εξαρταται που θα την γνωρισεις βασικοτατο. Εχω πηδηξει και πουτανα και τραβελι τσαμπα .
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
εγω παλιά πηγαινα για μπάνιο με μια πουτάνα απο το μεταξι αλλα δε με αφηνε να την γαμήσω εκτος.Παντα μου έλεγε έλα απο το μαγαζί. ισως επειδη μέναμε κοντά τι να πω
Διαγραμμένο μέλος 210001
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2021
- Like
- 301
- Πόντοι
- 21
ΧαχαχαχαχαTου αρεσει πολυ να σπαει την μεση του!
Θα μπορουσε να βαλει νικ Ο Χορευταρας Πισωγλεντης
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Προκομενος λαός..Πισω απο καθε δραστηριοτητα τα τελευταια 20-25 χρονια που εχει να κανει με προστασια σε μαγαζια, πουτανες, ληστειες, και πληρωμενους φονους σε ποσοστο 80-90% ειναι αυτη η κολοφαρα.
Απο τις λατζες την οικοδομη και τα χωραφια τη δεκαετια '90 μεσα '00 , εχουν μετεξελιχθει στη συγχρονη μαφια της ελλαδας
EDIt: Ξεχασα και τα ναρκωτικα. Το 90% του χασις που κυκλοφοραει ειναι αλβανικο.. ετσι για να κλεισει η λιστα..
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Αν αποκτήσεις οικειότητα με μια πουτάνα, και την πετύχεις σε περίεργη φάση μπορεί να σου προτείνει διάφορα:
Πράγματι πολύ συνηθισμένα φαινόμενα!Aπλές καθημερινές ιστορίες που συμβαίνουν κάθε ώρα και στιγμή!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλή επαγγελματίας!εγω παλιά πηγαινα για μπάνιο με μια πουτάνα απο το μεταξι αλλα δε με αφηνε να την γαμήσω εκτος.Παντα μου έλεγε έλα απο το μαγαζί. ισως επειδη μέναμε κοντά τι να πω
Καποτε γαμουσα μια βιζιτα πολυτελειας ηταν σαν σχεση ... Αφου εφευγα απο αυτην ολο σκεφτομουνα οτι γλοτωνα λεφτα δλδ οτι αν π.χ δεν την ηξερα ολα αυτα που καναμε θα μου κοστιζαν κοντα στα 1000Ε το σεσιον ηταν και ψιλα οι ταριφες τοτε ...
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.141
- Πόντοι
- 3.346
Εγω παντως οχι.
Μια φορα ειπα ιεροδουλη να την πηδηξω τσαμπα...και μου λεει ,για μαλακες ψαχνεις
Μια φορα ειπα ιεροδουλη να την πηδηξω τσαμπα...και μου λεει ,για μαλακες ψαχνεις
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
1000euro? Έπρεπε να την παντρευτείς..θα σου έφερνε καθε μερα στο σπίτι κανά 5χιλιαρο !Καποτε γαμουσα μια βιζιτα πολυτελειας ηταν σαν σχεση ... Αφου εφευγα απο αυτην ολο σκεφτομουνα οτι γλοτωνα λεφτα δλδ οτι αν π.χ δεν την ηξερα ολα αυτα που καναμε θα μου κοστιζαν κοντα στα 1000Ε το σεσιον ηταν και ψιλα οι ταριφες τοτε ...
Τελευταία τροποποίηση:
πολλα ψυχολογικα απο ενα σημειο και μετα δεν παλευοταν ... Παντος εκανε περιουσια απο το επαγγελμα .1000euro? Έπρεπε να την παντρευτείς..θα σου έφερνε καθε μερα στο σπίτι κανά 5χιλιαρο !
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Χαριτολογουσα...δεν γίνεται συμφωνώ .. όντως τρελά λεφτά..πολλα ψυχολογικα απο ενα σημειο και μετα δεν παλευοταν ... Παντος εκανε περιουσια απο το επαγγελμα .
Paliotsarkadoros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 28
- Like
- 3.830
- Πόντοι
- 7.185
στα "νιάτα" μου είχε τύχει να με "κεράσει" μια, 2-3 φορές τζάμπα εκτός μαγαζιού, (μέχρι που πλήρωσε και το ξενοδοχείο τη μια φορά) αλλά υποψιάζομαι ότι προσπαθούσε να με τυλίξει για γάμο για να βγάλει χαρτιά.
Κατά περίπτωση:
Στην κυριολεξία: όλοι ξέρουμε το ποιοί...
Για μεταφορικά: Θα προσθέσω και τις οικογένειες τους, και κυρίως τα παιδιά τους, που τους ρουφάνε όλα τα χρήματα τους. Κι αυτές νομίζουν ότι με το να εκδίδονται κάτι ανώτερο και ευγενές κάνουν για τα παιδιά τους. Έτσι το δικαιολογούν μέσα στην ψυχή τους.
Στην κυριολεξία: όλοι ξέρουμε το ποιοί...
Για μεταφορικά: Θα προσθέσω και τις οικογένειες τους, και κυρίως τα παιδιά τους, που τους ρουφάνε όλα τα χρήματα τους. Κι αυτές νομίζουν ότι με το να εκδίδονται κάτι ανώτερο και ευγενές κάνουν για τα παιδιά τους. Έτσι το δικαιολογούν μέσα στην ψυχή τους.