KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Χαχαχαχαχαχαχαχ...!!!!Κοπελιά,μ'όλο το σεβασμό.
Αν σκεφτόντουσαν έτσι όλοι οι κούκοι της ιστορίας,ακόμα με στάρι και πατάτες θα πληρωνόσουν..
Χαχαχαχαχαχαχαχ...!!!!Κοπελιά,μ'όλο το σεβασμό.
Αν σκεφτόντουσαν έτσι όλοι οι κούκοι της ιστορίας,ακόμα με στάρι και πατάτες θα πληρωνόσουν..
μπραβο νεε μου. με ιταλια τι εκανες με αυτα που λεγαμε?
δε θα κοιμηθώ το βράδυ λέμε.
ΝΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΦΤΑΙΣ,πλάκα μας κάνεις? Χωρίς να το παίζω Ο ΗΘΙΚΟΣ σαφώς και δεν θα το έκαναΚι εγώ να μην είμαι...θα είναι κάποια άλλη..
Άμα τα θέλει ο κώλος του εγώ θα φταίω?
Εσύ..τι θα έκανες?
δε μπορεί να σου απαντήσει γιατί απλά δε μπορεί να γίνει πουτάνα να δει πώς είναι.Κι εγώ να μην είμαι...θα είναι κάποια άλλη..
Άμα τα θέλει ο κώλος του εγώ θα φταίω?
Εσύ..τι θα έκανες?
Μουνί δημόσιας χρήσης.
δεν σε φοβαμαι...θα πληρωσεις 1-2 στριπερς να σου πουν οτι εισαι ο σωτηρας τους και θα κοιμηθεις πιστευοντας οτι εισαι το απολυτο αρσενικο..
ΝΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΦΤΑΙΣ,πλάκα μας κάνεις? Χωρίς να το παίζω Ο ΗΘΙΚΟΣ σαφώς και δεν θα το έκανα
μωρη παλι ψωλοβαρας???μαλλον δεν επιασες το πνευμα της Κατερινας.
εννοει, οτι οποιος κυκλοφορει αφυλακτος θα πεσει στα αρπακτικα που θα τον μαδησουν.
οπως δεν χρειαζεται να εισαι εσυ ο κλεφτης για να πεις οτι αν καποιος δεν κλειδωνει το αμαξι του, συντομα θα βρεθει καποιος να του το κλεψει.
περίπλοκη η κατάσταση και οι συνθήκες.ΝΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΦΤΑΙΣ,πλάκα μας κάνεις? Χωρίς να το παίζω Ο ΗΘΙΚΟΣ σαφώς και δεν θα το έκανα
αμα έτσι νομίζ σου χαλώ χατήρι..
μ αυτά και μ αυτά πάντως τις στρίπερς εγω θα τις γαμήσω και πάλι θα μανουριάζεις με τα κόμπλεξ σου.
μαλλον δεν επιασες το πνευμα της Κατερινας.
εννοει, οτι οποιος κυκλοφορει αφυλακτος θα πεσει στα αρπακτικα που θα τον μαδησουν.
οπως δεν χρειαζεται να εισαι εσυ ο κλεφτης για να πεις οτι αν καποιος δεν κλειδωνει το αμαξι του, συντομα θα βρεθει καποιος να του το κλεψει.
εγω καταλαβα, οτι αφου ειν που ειν ζωαδι ο αλλος, και θα την παθει, γτ να μην του τη φερω εγω.
Καλά τα λες..ΝΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΦΤΑΙΣ,πλάκα μας κάνεις? Χωρίς να το παίζω Ο ΗΘΙΚΟΣ σαφώς και δεν θα το έκανα
καμμιά πουτάνα δεν το κάνει σε βάθος χρόνου μόνο για τα χρήματα αλλά γιατί το γουστάρει και τρελλά.
τελεία.
τα αλλα τα επιασες, αυτο διαλεξες να μη το πιασεις? αειντε αειντεεεεεεεεεεεεεεεεεε
μπραβο νεα μου.
να βαλω φωτο το ελαφι?
έτσι ακριβώς.Καλά τα λες..
Ξέρεις τι κυκλοφοράει έξω?
Αρρώστεια για το μουνί λέμε...εθισμός..
Κάποτε δούλευα σε κωλόμπαρα στην επαρχία...
Εκεί να δεις..άφθονα τα κεράσματα..
Γέμιζε το πακέτο μου μάρκες από τα ποτά που με κέρναγαν τα οποία ήτανε νερά..
Κι αυτό το γνώριζαν..
Και το ωραίο ξέρεις ποιο ήταν?
Κανένας δεν γαμούσε...μόνο χαμούρεμα..γιατί αυτό γούσταραν..
Εεεεε ρε κόσμος και κοσμάκης που υπάρχει...άσε..
πάλι λάθος αναγωγές κάνειςδεν πειραζει...at least θα φανε το δικο σου χρημα κι οχι το δικο μου...
καλα το πας..οκ, μαλλον ειμαι αγαθομαλακω.