Νέα

ποιο πτυχιο αγγλικων ειναι το πιο ευκολο????

• Μέλος που άνοιξε το νήμα raopau
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 171
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.153
Πόντοι
5.006
εχω lower και ενδιαφερομαι για κατι ανωτερο....απο αυτα που ειδα στο ιντερνετ (και γινονται αποδεκτα και στον ασεπ) εχω χασει την μπαλα...υπαρχουν αρκετα πτυχια,αλλα δεν γνωριζω ποιο ειναι το πιο ευκολο να δωσω....σημειωτεον οτι στο lower του μισιγκαν μου φανηκε πολυ πιο ευκολο απο του cambrigde....
παρτε και μια λιστα που βρηκα στο ιντερνετ :
Πολύ καλή γνώση (Γ1/C1):
• CERTIFICATE IN ADVANCED ENGLISH (CAE) του Πανεπιστημίου του CAMBRIDGE.
• BULATS English Language Test, βαθμολογία 75-89, του Πανεπιστημίου του CAMBRIDGE.
• INTERNATIONAL ENGLISH LANGUAGE TESTING SYSTEM (IELTS) από το University of Cambridge Local Examinations Syndicate (UCLES) – The British Council – IDP Education Australia IELTS Australia με βαθμολογία από 6 έως 7.
• BUSINESS ENGLISH CERTIFICATE – HIGHER (BEC HIGHER) από το University of Cambridge Local Examinations Syndicate (UCLES).
• LONDON TESTS OF ENGLISH LEVEL 4 -ADVANCED COMMUNICATION- του EDEXCEL.
• CERTIFICATE IN INTEGRATED SKILLS IN ENGLISH ISE III του TRINITY COLLEGE LONDON.
• CITY & GUILDS LEVEL 2 CERTIFICATE IN ESOL INTERNATIONAL (reading, writing and listening) - EXPERT- και CITY & GUILDS LEVEL 2 CERTIFICATE IN ESOL INTERNATIONAL (Spoken) - EXPERT- (Συνυποβάλλονται αθροιστικά για την απόδειξη της πολύ καλής γνώσης) ή CITY & GUILDS CERTIFICATE IN INTERNATIONAL ESOL -EXPERT- και CITY & GUILDS CERTIFICATE IN INTERNATIONAL SPOKEN ESOL - EXPERT - (Συνυποβάλλονται αθροιστικά για την απόδειξη της πολύ καλής γνώσης).
• ADVANCED LEVEL CERTIFICATE IN ENGLISH (ALCE) του HELLENIC AMERICAN UNIVERSITY (Manchester, ΝΗ- USA) και της ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ.
• ΤΕST OF ENGLISH FOR INTERNATIONAL COMMUNICATION (TOEIC), βαθμολογία από 785 έως 900 του EDUCATIONAL TESTING SERVICE/CHAUNCEY, USA.
• EDI Level 2 Certificate in ESOL International JETSET Level 6 (CEF C1).
• OCNW Certificate in ESOL International at Level 2 (Common European Framework equivalent level C1).
• ESB Level 2 Certificate in ESOL International All Modes (Council of Europe Level C1).
• Test of Interactive English, C1 + Level.
• Test of Interactive English, C1 Level.

OP
OP
raopau

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.153
Πόντοι
5.006
και κατι ακομα...δεν το εχω στο προφορικο καθολου,οποτε θα προτιμουσα να διαλεξω ενα πτυχιο που εχει κυριως εξετασεις στο γραπτο λογο και τα προφορικα του ειναι σχετικα ευκολα....
αν εχει και κανα πολλαπλης επιλογης οπως το Lower του μισιγκαν ακομα καλυτερα... ;)

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
εχω lower και ενδιαφερομαι για κατι ανωτερο....απο αυτα που ειδα στο ιντερνετ (και γινονται αποδεκτα και στον ασεπ) εχω χασει την μπαλα...υπαρχουν αρκετα πτυχια,αλλα δεν γνωριζω ποιο ειναι το πιο ευκολο να δωσω....σημειωτεον οτι στο lower του μισιγκαν μου φανηκε πολυ πιο ευκολο απο του cambrigde....
Πολύ καλή γνώση (Γ1/C1):
• BULATS English Language Test, βαθμολογία 75-89, του Πανεπιστημίου του CAMBRIDGE.
• INTERNATIONAL ENGLISH LANGUAGE TESTING SYSTEM (IELTS) από το University of Cambridge Local Examinations Syndicate (UCLES) – The British Council – IDP Education Australia IELTS Australia με βαθμολογία από 6 έως 7.
• BUSINESS ENGLISH CERTIFICATE – HIGHER (BEC HIGHER) από το University of Cambridge Local Examinations Syndicate (UCLES).
• CERTIFICATE IN INTEGRATED SKILLS IN ENGLISH ISE III του TRINITY COLLEGE LONDON.
• CITY & GUILDS LEVEL 2 CERTIFICATE IN ESOL INTERNATIONAL (reading, writing and listening) - EXPERT- και CITY & GUILDS LEVEL 2 CERTIFICATE IN ESOL INTERNATIONAL (Spoken) - EXPERT- (Συνυποβάλλονται αθροιστικά για την απόδειξη της πολύ καλής γνώσης) ή CITY & GUILDS CERTIFICATE IN INTERNATIONAL ESOL -EXPERT- και CITY & GUILDS CERTIFICATE IN INTERNATIONAL SPOKEN ESOL - EXPERT - (Συνυποβάλλονται αθροιστικά για την απόδειξη της πολύ καλής γνώσης).
• ADVANCED LEVEL CERTIFICATE IN ENGLISH (ALCE) του HELLENIC AMERICAN UNIVERSITY (Manchester, ΝΗ- USA) και της ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ.
• ΤΕST OF ENGLISH FOR INTERNATIONAL COMMUNICATION (TOEIC), βαθμολογία από 785 έως 900 του EDUCATIONAL TESTING SERVICE/CHAUNCEY, USA.
• OCNW Certificate in ESOL International at Level 2 (Common European Framework equivalent level C1).
• ESB Level 2 Certificate in ESOL International All Modes (Council of Europe Level C1).

ΤΕST OF ENGLISH FOR INTERNATIONAL COMMUNICATION (TOEIC)κάτι σαν αγγλικά για μουγκούς δηλαδή χωρίς καθόλου προφορικά :rockon:

OP
OP
raopau

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.153
Πόντοι
5.006
CPE aka proficiency

αυτο ειναι το στανταρ που ξερει ολος ο κοσμος, αυτο μετραει στο βιογραφικο σου
απλα να αναφερω οτι δεν με ενδιαφερει η σπουδαιοτητα του πτυχιου...δεν με ενδιαφερει τι μετραει σε ιδιωτικες εταιρειες ή στο εξωτερικο...απλα θελω να δω πιο απο τα παραπανω πτυχια, που στον ασεπ λογιζονται ολα στο ιδιο επιπεδο, ειναι το πιο ευκολο.....

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
απλα να αναφερω οτι δεν με ενδιαφερει η σπουδαιοτητα του πτυχιου...δεν με ενδιαφερει τι μετραει σε ιδιωτικες εταιρειες ή στο εξωτερικο...απλα θελω να δω πιο απο τα παραπανω πτυχια, που στον ασεπ λογιζονται ολα στο ιδιο επιπεδο, ειναι το πιο ευκολο.....

εσυ μ'αρεσεις γιατι εχεις φιλοδοξιες :p

dunno λογικα κανα φροντιστηριο/δασκαλος αγγλικων θα ξερει

OP
OP
raopau

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.153
Πόντοι
5.006
εσυ μ'αρεσεις γιατι εχεις φιλοδοξιες :p

dunno λογικα κανα φροντιστηριο/δασκαλος αγγλικων θα ξερει
δεν με ενδιαφερει αμεσα να το χρησιμοποιησω...για αυτο..  :grin: :grin: :grin: :grin:
απλα ειδα κατι διαγωνισμους στο ασεπ για επιστημονικο προσωπικο,οπου εχω τα εξειδικευμενα προσοντα αλλα μου λειπουν οι πιπες στα αγγλικα....
γιαυτο θελω να δωσω το πιο ευκολο, ωστε να το εχω στο συρταρι,οχι για τιποτα αλλο...

OP
OP
raopau

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.153
Πόντοι
5.006
ποιο απο τα παραπανω ειναι το advanced michigan??? :think: :think: :think: :think:

OP
OP
raopau

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.153
Πόντοι
5.006
σε περιορισμένο σχετικά χρόνο Βλέπεις μια φωτό και διαλέγεις  από αυτά που ακούς  (3 ή 4) το πιο σχετικό
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
στυλ μισιγκαν δηλαδη με πολλαπλης επιλογης και ετσι...
γουσταρω......γενικα οταν εξεταζουν τις γνωσεις μας στα αγγλικα στο περιπου,ειναι μεγαλη καυλα... :rockon: :rockon: :rockon:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ρε μαγκα αν θελεις να κανεις φροντιστιριο οταν πας εκει θα σου πουν.Αν εισαι ασος στα αγγλικα και απλα θες ενα πτυχιο πηγαινε στο κολωνακι στα γραφεια τους και ρωτα θελω να δοσω το αντβανς του μισιγκαν θα σου πουν επισης αυτοι τι και πως.Στην ΕΛλαδα αλλοστε αυτο ειναι πολυ διαδεδωμενο πτυχιο.(και ευκολο)

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
9
Πόντοι
2.007
Πολύ καλή γνώση (Γ1/C1):
Γιατί δεν μαθαίνεις Γερμανικά ή Γαλλικά ρε φίλε? Που είναι καί ΓΛΩΣΣΕΣ καί όχι σκυλογαυγίσματα που είναι η Αγγλική. Συμφωνα με το γαλλικό λεξικό Littre , oι Αγγλοι έχουν κλέψει από τους Γάλλους περί τις 60.000 λεξεις-λήμματα. Απλά τους άλλαξαν την προφορά.

Επισκέπτης
Γιατί δεν μαθαίνεις Γερμανικά ή Γαλλικά ρε φίλε? Που είναι καί ΓΛΩΣΣΕΣ καί όχι σκυλογαυγίσματα που είναι η Αγγλική. Συμφωνα με το γαλλικό λεξικό Littre , oι Αγγλοι έχουν κλέψει από τους Γάλλους περί τις 60.000 λεξεις-λήμματα. Απλά τους άλλαξαν την προφορά.
Γερμανικά πάει στον κόρακα,τα μιλάνε και οι γείτονες των Γερμανών,Γαλλικά γιατί; Για να πάει να δει τον πύργο του Άιφελ; :think:

Καλές επιλογές είναι επίσης τα Ισπανικά(μιλιούνται σε πάρα πολλές χώρες),τα Κινέζικα ή Ρώσικα(ανερχόμενες οικονομίες).

Αλλά ας αρχίσει κανείς από Αγγλικά που είναι η επίσημη γλώσσα συνεννόησης διεθνώς.

denexwonoma

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
1
BULATS English Language Test, βαθμολογία
75-89, του Πανεπιστημίου του CAMBRIDGE.

OP
OP
raopau

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.153
Πόντοι
5.006
Ρε μαγκα αν θελεις να κανεις φροντιστιριο οταν πας εκει θα σου πουν.Αν εισαι ασος στα αγγλικα και απλα θες ενα πτυχιο πηγαινε στο κολωνακι στα γραφεια τους και ρωτα θελω να δοσω το αντβανς του μισιγκαν θα σου πουν επισης αυτοι τι και πως.Στην ΕΛλαδα αλλοστε αυτο ειναι πολυ διαδεδωμενο πτυχιο.(και ευκολο)
δεν θελω να παω φροντιστηριο τυπε..γιαυτο ρωταω ποιο θεωρειτε ποιο ευκολο απο αυτα που ποσταρα...
θελω να παρω κανα βιβλιο και να ασχοληθω μονος μου...ξερω αγγλικα, δηλαδη διαβαζω ανετα ενα αγγλικο κειμενο και να γραψω μπορω..στα προφορικα δεν το εχω....αν καποια απο αυτα τα πτυχια που παρεθεσα ειναι στυλ Lower michigan,δηλαδη πολλαπλης επιλογης και ετσι,νομιζω πως μπορω να το δωσω και χωρις φροντιστηριο....

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.064
Πόντοι
2.696
Αλλά ας αρχίσει κανείς από Αγγλικά που είναι η επίσημη γλώσσα συνεννόησης διεθνώς.

Μεγαλύτερο παραμύθι από αυτό δεν υπάρχει.Καμία γλώσσα δεν είναι αναγνωρισμένη ως διεθνής.Απλώς κάποιοι οργανισμοί την έχουν ως βασική γλώσσα.Πριν μερικές δεκαετίες η Γαλλική ήταν αυτή που υπερίσχυε.Σε λίγο ίσως είναι η Κινεζική.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom