Διαγραμμένο μέλος 128496
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 30
- Like
- 887
- Πόντοι
- 326
Πραγματικα..εξαφανισθηκε η κορασιςΔεν ξέρω αν ήταν αυτή αλλά το γραφείο την απέσυρε από ΕΝ και από το σάιτ του.
Πραγματικα..εξαφανισθηκε η κορασιςΔεν ξέρω αν ήταν αυτή αλλά το γραφείο την απέσυρε από ΕΝ και από το σάιτ του.
Αφού δείχνεις να ασχολείσαι, θα γνωρίζεις πως ειδικά για θέματα ντρόγκας, κάθε κατασχεθείσα ποσότητα που προέρχεται από σύλληψη, προωθείται στο γενικό χημείο του κράτους για ανάλυση και εξακρίβωση, διαδικασία που μπορεί να πάρει ημέρες ή ακόμη και εβδομάδες. Οι συλληφθέντες όμως, δεν περιμένουν την έκδοση των αποτελεσμάτων του χημείου, αλλα οδηγούνται στον ανακριτή την ίδια ή το πολύ πολύ την επόμενη ημέρα. Συν τοις άλλοις, δεν γνωρίζω κάποια περίπτωση που να κατασχέθηκε πχ βραχάκι ηρωίνης και τελικά να αποδείχθηκε στο χημείο πως ήταν ρητίνη δήλαδή κάτι ασχετο κι ακινδυνο. Τώρα όσο αφορά την σύλληψη στο Βόλο, τι να πω. Αν θέλεις να βγάλεις από τη συνταγματική μύγα, ξύγκι, προτείνω να αναλάβεις την υπεράσπιση της συλληφθείσας νεαρής εκδιδομενης κι αν καταφέρεις να αλλάξεις τα μυαλά της έδρας και να γυρίσεις τη δίκη ανάποδα ισχυριζόμενος αστυνομική παγίδευση και αποδεικνύοντας τους ισχυρισμούς σου, θα είσαι και ο ήρωας που θα δημιουργήσει δικαστικό προηγούμενο για μελλοντικές υποθέσεις.Ακριβώς σε αυτό σου το παράδειγμα, η έλλειψη "δοκιμής" του πωλούμενου (δηλ. τελικά η έλλειψη διαπίστωσης αν αυτό που πρόκειται να πωληθεί είναι ή όχι ναρκωτικό) ξέρεις τι θα καθιστούσε το πολύ πολύ τήν όλη περιγραφόμενη "εγκληματική" συμπεριφορά?
Αποκλείεται!!!! Κάνα φάσκελο θα της έδινε,όχι προσημειωμένα.........Αν Ρουμάνα, παίζει να είναι κι αυτή:
Προωθούν γυναίκες στην πορνεία μέσω site
Πελάτης δύσκολα ως αδύνατον . Πρέπει να αποδείξουν ότι την πλερωνεις για να την γαμησεις. Είναι παράνομο μεν δύσκολα αποδεικνύεται. Δεν ξέρω το γίνεται με τα SMS βέβαια
Αφού δείχνεις να ασχολείσαι, θα γνωρίζεις πως ειδικά για θέματα ντρόγκας, κάθε κατασχεθείσα ποσότητα που προέρχεται από σύλληψη, προωθείται στο γενικό χημείο του κράτους για ανάλυση και εξακρίβωση, διαδικασία που μπορεί να πάρει ημέρες ή ακόμη και εβδομάδες. Οι συλληφθέντες όμως, δεν περιμένουν την έκδοση των αποτελεσμάτων του χημείου, αλλα οδηγούνται στον ανακριτή την ίδια ή το πολύ πολύ την επόμενη ημέρα. Συν τοις άλλοις, δεν γνωρίζω κάποια περίπτωση που να κατασχέθηκε πχ βραχάκι ηρωίνης και τελικά να αποδείχθηκε στο χημείο πως ήταν ρητίνη δήλαδή κάτι ασχετο κι ακινδυνο. Τώρα όσο αφορά την σύλληψη στο Βόλο, τι να πω. Αν θέλεις να βγάλεις από τη συνταγματική μύγα, ξύγκι, προτείνω να αναλάβεις την υπεράσπιση της συλληφθείσας νεαρής εκδιδομενης κι αν καταφέρεις να αλλάξεις τα μυαλά της έδρας και να γυρίσεις τη δίκη ανάποδα ισχυριζόμενος αστυνομική παγίδευση και αποδεικνύοντας τους ισχυρισμούς σου, θα είσαι και ο ήρωας που θα δημιουργήσει δικαστικό προηγούμενο για μελλοντικές υποθέσεις.
Λογικη η αντιρρηση σου αλλα: α) ειναι παρανομο να πηγαινεις με παρανομες πουτανες. εδω ο πανηλιθιος Λοβερδος ειπε οτι θα το κανει και κακουργημα (αν εχουν aids)Τί ακριβώς είναι παράνομο; Να πηδάς πουτάνες;
Η πορνεία είναι νόμιμη στην Ελλάδα, αρκεί να γίνεται από όσες έχουν τα κατάλληλα χαρτιά.
Ακριβώς όπως ενας οδηγός ταξί πρέπει να έχει θεωρήμένο επαγγελματικό δίπλωμα.
Ζητάει κανένας να δει το δίπλωμα του ταξιτζή; Οπότε γιατί να ζητήσει της πουτάνας;
Να είμαστε στη Σουηδία, όλοι στη φυλακή θα βρισκόμαστε! Εκεί διώκεται ο πελάτης και όχι η κοπέλα!
Λογικη η αντιρρηση σου αλλα: α) ειναι παρανομο να πηγαινεις με παρανομες πουτανες. εδω ο πανηλιθιος Λοβερδος ειπε οτι θα το κανει και κακουργημα (αν εχουν aids)
β) Αν πηγαινεις στο χοτελ με την ct ειναι λογικο να πιστευεις οτι ειναι νομιμη? Κανεις δεν θα σε πιστεψει .Απλως εκει μπορεις να πεις οτι ειναι γκομενα σου.
Και στην τελική ακόμα και να εδιώκετο ποινικά ο πελάτης πως στο καλό θα αποδείξουν πως εγώ που πηδάω μια γνωστή εκδιδόμενη σε ένα ξενοδοχείο δεν είμαι ο γκόμενός της και μου κάθεται τζάμπα; Απαγορεύεται να έχει γκόμενο;
Για να αποδειχθεί η πορνεία στο δικαστήριο πρέπει να αποδειχθεί η χρηματική συναλλαγή με προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Θα τα έχω προσημειώσει ο ίδιος;
Εκτός αν το πει αυτή, αλλά γιατί να το κάνει; (Πάλι εξαιρούνται οι περιπτώσεις βίας, ανηλίκου και εξαναγκασμού στην πορνεία)
Και όχι μόνο αυτό, αλλά να ασκούν το επάγγελμα σε προκαθορισμένους από πριν χώρους, οι οποίοι θα πρέπει να πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές. Άρα λοιπόν, ναι η πορνεία είναι νόμιμη εφόσον όμως ασκείται καθώς ορίζει ο Νόμος. CT, CG, βίζιτες, αματούρια και πουτάνες του δρόμου που εννοείται πως δεν πληρούν τις προδιαγραφές χώρου άσκησης επαγγέλματος και τακτικής υγειονομικής εξέτασης, είναι παράνομες. Και για να προλάβω μερικούς, η παράνομη πορνεία, είναι αδίκημα που συμπεριλαμβάνεται στα οικονομικά εγκλήματα, μόνο και μόνο διότι προκαλείται εκροή συναλάγματος και αφορολόγητα κέρδη. Εφόσον οι νόμιμες ασκούν την επαγγελματική τους δραστηριότητα καθώς ορίζει ο Νόμος και είναι δηλωμένες και φορολογούνται για τα κέρδη τους, το κράτος το επιτρέπει, ως μια οποιαδήποτε επιχείρηση, κατάστημα κλπ. H παράνομη πορνεία, θεωρείται και είναι οικονομικό έγκλημα.Η πορνεία είναι νόμιμη στην Ελλάδα, αρκεί να γίνεται από όσες έχουν τα κατάλληλα χαρτιά.
Χιουμορίστα μουτο γραφειο που λεμε με τετοιο ονομα διακινδυνευσε τοσα να χασει και δεν εκανε ελενχο στο ααν αυτη ειχε αδεια ή οχι?
αν φατε καμια σφαλιαρα σε κανενα ραντεβου μην στεναχορειθιτε τσαμπα ειναι
Αυτη ταχα ουγγαρεζα (σαν την σαλάτα) ήταν .
Candy in Greece
Thessaloniki 29.10 - 01.11
Volos 02.11 - 03.11
Athens 04.11 - 08.11
Heraklion 09.11 - 11.11
more info