mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
το 'χω στο of τωρα, αν και ειμαι αδικαιολογητος..
σχωρμενος...
μπορω να γινω και καλυτερος![]()
ναι...οκ
το 'χω στο of τωρα, αν και ειμαι αδικαιολογητος..
μπορω να γινω και καλυτερος![]()
yeap! πλατη γδερνουμε;;Νυχαρεςςςςςςςς πανω απο ολα!!![]()
![]()
Λυσα κακια πιατο κωλι σου με εφημεριδα θα το βγαλεις
οχι ψευτικο οπως το χθεσινο![]()
αυτη ειναι επιβεβαιωνω μονο που εχει χασει λιγο απο τους αστραγαλους.Λυσα κακια πια
Ναι βγαζω και δερμα αμα λαχειyeap! πλατη γδερνουμε;;
αυτη ειναι επιβεβαιωνω μονο που εχει χασει λιγο απο τους αστραγαλους.
μ' αρεσεις..Ναι βγαζω και δερμα αμα λαχει
αυτη ειναι επιβεβαιωνω μονο που εχει χασει λιγο απο τους αστραγαλους.
οπως το παρει κανειςμ' αρεσεις..
τσαμα το λιωσιμο στα γυμναστηριααυτη ειναι επιβεβαιωνω μονο που εχει χασει λιγο απο τους αστραγαλους.
Και απο πότε ο αχαχουχας εποφθαλμια τη θέση σου ανάμεσα στις γυναίκες (το ακουσα και αυτο...)
Δε μου λες..εσυ που έχεις και ιδιαιτερες συμπάθειες ανάμεσα στα γυναικεία μέλη του σαιτ...ποια ψήφισες (αν επιτρέπεται?)
Και απο πότε ο αχαχουχας εποφθαλμια τη θέση σου ανάμεσα στις γυναίκες (το ακουσα και αυτο...)
ρε σαρουλη μη λεμε οτι θεμεΔε μου λες..εσυ που έχεις και ιδιαιτερες συμπάθειες ανάμεσα στα γυναικεία μέλη του σαιτ...ποια ψήφισες (αν επιτρέπεται?)
τη Μουνιτσα και την Στρομπιτα.Δε μου λες..εσυ που έχεις και ιδιαιτερες συμπάθειες ανάμεσα στα γυναικεία μέλη του σαιτ...ποια ψήφισες (αν επιτρέπεται?)
τι να κλασεις ρεεεεεεεεεεεεεεεεε 16ος ερχεσαι σε ολατο δευτερο ειναι προσβλητικο και δεν απαντω![]()
η αδυναμια μου.Η στρομπιτα τι ειναι ρε παιδια???:o
ενα ξωτικοΗ στρομπιτα τι ειναι ρε παιδια???:o
αυτος ειναι ο σκοπος ρε μαλακατι να κλασεις ρεεεεεεεεεεεεεεεεε 16ος ερχεσαι σε ολα![]()