Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
έχουμε πει ότι προτιμούνται οι άνω των 27-28
Πόσο άνω;
Για το πουτσάκι του μιλούσα
A blow below the belt...
έχουμε πει ότι προτιμούνται οι άνω των 27-28
Για το πουτσάκι του μιλούσα
Μου θυμησες εποχες δημοτικου.Δώσε μου μία το τηλέφωνο του δικού σου.
Εάν τυχόν απευθυνθώ ποτέ να πάω σε κανέναν συνάδελφό του γιατί... ΚΡΟΣΙΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΟΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ.
Με δύο ποστ παπόρι.
Ντάξει θα ξανα χτυπήσω την πόρτα σας σε 4-5 χρονάκια,μέχρι τότε να την βγάλετε με τους φυλήσυχους πολίτες.έχουμε πει ότι προτιμούνται οι άνω των 27-28
Ντάξει θα ξανα χτυπήσω την πόρτα σας σε 4-5 χρονάκια,μέχρι τότε να την βγάλετε με τους φυλήσυχους πολίτες.
Μην τσιμπας. Οι ανασφαλεις γκομενες δεν εχουν στανταρ, αστες να λενε.Ντάξει θα ξανα χτυπήσω την πόρτα σας σε 4-5 χρονάκια,μέχρι τότε να την βγάλετε με τους φυλήσυχους πολίτες.
Θα το φαει το στραπ ον τελικα.Αστηνα μικρο μου δεν ξερει αυτη.....Ελα στη γιαγια να οσυ πει μερικα παραμυθακια..... :-*
Πόσο άνω;
A blow below the belt...
Ντάξει θα ξανα χτυπήσω την πόρτα σας σε 4-5 χρονάκια,μέχρι τότε να την βγάλετε με τους φυλήσυχους πολίτες.
Αστηνα μικρο μου δεν ξερει αυτη.....Ελα στη γιαγια να οσυ πει μερικα παραμυθακια..... :-*
Μην τσιμπας. Οι ανασφαλεις γκομενες δεν εχουν στανταρ, αστες να λενε.
Μου θυμησες εποχες δημοτικου.
Τωρα θα σου απαντησει καθρεφτακη.
Δώσε μου μία το τηλέφωνο του δικού σου.
Εάν τυχόν απευθυνθώ ποτέ σε τέτοιον, να πάω σε κανέναν συνάδελφό του γιατί... ΚΡΟΣΙΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΟΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ.
Με δύο ποστ παπόρι.
Φανατικό μιλφάκια με βλέπω.Αστηνα μικρο μου δεν ξερει αυτη.....Ελα στη γιαγια να οσυ πει μερικα παραμυθακια..... :-*
Οτι πεις.Για αυτό δεν τα γουστάρω τα μικρά μπερδεύουν τα μπουτάκια τους
Προβλεπω νεους ερωτες στο site. :-Κατεβαίνω επίπεδο αναγκαστικά ώστε να μπορέσω να διαλεχθώ μαζί της.
στου παπαζολη την ποδια σφαζονται τα μαναρια...Αστηνα μικρο μου δεν ξερει αυτη.....Ελα στη γιαγια να οσυ πει μερικα παραμυθακια..... :-*
ψαχνεις γαμια και ζητας τηλεφωνα; που κατηντησες και συ..
Οτι πεις.
Το ψυχογραφημα στον εχω ηδη κανει. Ξεστραβωσου.
Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια...
Εγώ ΔΙΝΩ τηλέφωνα όταν μου ζητούν. ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΠΟΤΕ!
Εσύ πάλι... πουλάς καν'να μαγιώ και υπόσχεσαι πίπες μπας και σου γυρίσει το φύλλο.
SAD BUT TRUE!
Σε συμπονώ...
Καλά ξεστραβώσου μάθε γραμματική κ σύνταξη ώστε να κάνεις σωστά το ψυχογράφημα, να έχει κ λόγο ο ξεστραβησμός μου , ναι ?
Το λαθος που ηταν;Καλά ξεστραβώσου μάθε γραμματική κ σύνταξη ώστε να κάνεις σωστά το ψυχογράφημα, να έχει κ λόγο ο ξεστραβησμός μου , ναι ?
Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια...
Εγώ ΔΙΝΩ τηλέφωνα όταν μου ζητούν. ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΠΟΤΕ!
Εσύ πάλι... πουλάς καν'να μαγιώ και υπόσχεσαι πίπες μπας και σου γυρίσει το φύλλο.
SAD BUT TRUE!
Σε συμπονώ...
Το λαθος που ηταν;
Λαθος το ανασφαλεις;έλα πες πως απλά προσπάθησες να κάνεις χιούμορ κ δεν σου βγήκε μη σε περάσουμε τελείως για ούφο
στο προπροηγούμενο ποστ η λέξη κ στο πορηγούμενο το "στον"