pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Ίσα-ίσα...είναι λόγος αναπαραγωγής κανονικά....Eχουμε πει εκατο φορες, οτι η περιοδος δεν ειναι λογος αποχης.
Ίσα-ίσα...είναι λόγος αναπαραγωγής κανονικά....Eχουμε πει εκατο φορες, οτι η περιοδος δεν ειναι λογος αποχης.
Eχουμε πει εκατο φορες, οτι η περιοδος δεν ειναι λογος αποχης.
Εμεις μετα τα αντα παιρνουμε τα πανω μας, για να κερδισουμε αυτες που κανουν θεραπειες με λασπες και φυκιαεσείς μετά τα άντα παίρνετε τα πάνω σας , εμείς κάνουμε θεραπείες με λάσπες κ φύκια ρε φίλε :S
Συμφωνω με τον Γιωργο παντως....
Μονο αν υπαρχει πονος...Μερικες πονανε παρα πολυ....
Με την παραγωγη ενδορφινων, ο πονος μειωνεται. Ενας λογος παραπανω δλδ.Μονο αν υπαρχει πονος...Μερικες πονανε παρα πολυ....
Ίσα-ίσα...είναι λόγος αναπαραγωγής κανονικά....
.Μερικες πονανε παρα πολυ....
Εμεις μετα τα αντα παιρνουμε τα πανω μας, για να κερδισουμε αυτες που κανουν θεραπειες με λασπες και φυκια
Ποιος ειναι χειροτερος??
ε ντάξει πχ οι 40'αρες δεν είναι κ οι πιο περιζήτητες γκόμενες νομίζω :-
Ε, εξαρταται ρε συ.ε ντάξει πχ οι 40'αρες δεν είναι κ οι πιο περιζήτητες γκόμενες νομίζω :-
για εναν πενηνταρη...μη σου πω και σαρανταρη...
Ε, εξαρταται ρε συ.
Με την παραγωγη ενδορφινων, ο πονος μειωνεται. Ενας λογος παραπανω δλδ.
νομίζω την 30κάτι θα προτιμήσει :-
*πολύ γενικό πάντως
έλα ελάχιστες κρατιούνται καλά μετά τα 40 + τα πιτσιρικάκια δεν πιάνονται , μιλάμε για άντρες σοβαρούς κατασταλαγμένους μπλα μπλα
ναι αυτο λεω...για εναν 40/50 ισως να μην ειναι ο,τι πιο ελκυστικο....υπαρχουν πολλοι 20/30 που τις γουσταρουν σαν τρελοι...
μου φαίνονται γελοίες τέτοιες σχέσεις, νταξ με το δικό μ μυαλό , δν το κατακρίνω δλδ ... απλά δεν μπορώ να δω μια γυναίκα 40άρα με 20χρονο κ να πω ότι είναι οκ γέλια μ προκαλεί
Αμα δεις αντρα 40αρι με γκομενακι 20αρα θα πεις το ιδιο;μου φαίνονται γελοίες τέτοιες σχέσεις, νταξ με το δικό μ μυαλό , δν το κατακρίνω δλδ ... απλά δεν μπορώ να δω μια γυναίκα 40άρα με 20χρονο κ να πω ότι είναι οκ γέλια μ προκαλεί
ολα ειναι γελοια και τιποτα δεν ειναι γελοιο...the beauty is in the eye of the beholder...
Αμα δεις αντρα 40αρι με γκομενακι 20αρα θα πεις το ιδιο;
Μου γαμησε τα πρεκια το eye of the beholderολα ειναι γελοια και τιποτα δεν ειναι γελοιο...the beauty is in the eye of the beholder...
Δεν τα πηγαμε καλα στους ψηφους τι φταιει;ολα ειναι γελοια και τιποτα δεν ειναι γελοιο...the beauty is in the eye of the beholder...
Δηλαδη σε ενοχλει οταν το κανει γυναικα αλλα οχι οταν το κανει ενας αντρας.συμφωνάμε το ξες ..
απλά λέμε τι βλέπουν τα μάτια του καθενός
ειλικρινά όχι