boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
οποιος εχει λεπτά αισθηματα , υστερει απο καποιον που εχει λεφτα αντι για αισθηματαO ερωs τσεπεs δεν κοιτα
οποιος εχει λεπτά αισθηματα , υστερει απο καποιον που εχει λεφτα αντι για αισθηματαO ερωs τσεπεs δεν κοιτα
Ναι καλά.
Με τον αλφα ή βήτα τρόπο τελικά πάντα πληρώνεις.
Αφου σου είπα να σου δώκω αλλά με γράφεις στ΄αρχίδια σου.
οποιος εχει λεπτά αισθηματα , υστερει απο καποιον που εχει λεφτα αντι για αισθηματα
Eύγε τέκνον μου.οποιος εχει λεπτά αισθηματα , υστερει απο καποιον που εχει λεφτα αντι για αισθηματα
Ναι.Θα εννοειs κατι δαχτυλιδακια, βραχιολακια, τσαντεs και γοβια....
Αυτα ειναι δωρακια ρε.....Τα λογαριαζουμε κι αυτα??
εκτος συνορων μας...Εσύ που είσαι και Νότιος, αυτή η φωτό είναι από Βουλιαγμένη?
εκτος συνορων μας...
γιατι ειπε καποια οτι της ανηκει?
Πρόσθεσε τα στους 11.00-14.99Bαλτα στα εξοδα παγιων και αποσβεσεων
Η γυμνάστρια!εκτος συνορων μας...
γιατι ειπε καποια οτι της ανηκει?
ποια δηλωσε ιδιοκτητρια ? γτ εχω μερικους κωλους απο εδω μεσα που κοιταω τωρα και δεν ταιριαζει σε καμια.Οχι ακριβωs η περιοχη......αλλα αυτο που ηταν ξαπλωμενο στην περιοχη
Νταν.....Γιατι ο 69.00 ειναι ο κωδικοs πιπα-κωλοs ΕφοριαΠρόσθεσε τα στους 11.00-14.99
και αφαίρεσε τα απο τον 66.00. ;)
δεν ειναι δικος της.αποκλιεται να ειπε κατι τετοιο, γτ την πειραζεις ρε ρεμαλι.Η γυμνάστρια!
(Γαμεί ο στρίγκος πάντως)
Ειπα οτι μου ανηκει???
Που το εγραψα ????
Πότε τον πρόσθεσαν τον 69.00Νταν.....Γιατι ο 69.00 ειναι ο κωδικοs πιπα-κωλοs Εφορια
Για κοίτα λίγο και τα βυζιά που έχεις, γιατί μου είπαν ότι η φωτό www.bourdela.com/forum/index.php?topic=152335.msg3908054#msg3908054]εδώ[/url], μοιάζει στην vilma.ποια δηλωσε ιδιοκτητρια ? γτ εχω μερικους κωλους απο εδω μεσα που κοιταω τωρα και δεν ταιριαζει σε καμια.
αν και σε μια πλησιαζει...
Είσαι πονηρή? Να βγάλω στην φόρα αυτά που ξέρω? (chat κάποτε των καπότων...)Ειπα οτι μου ανηκει??? Που το εγραψα ????
Πεστα βρε αγαπη μου πανω που πηγαινα για υπνο μου βαζουν πραγματα στο στομα μουδεν ειναι δικος της.αποκλιεται να ειπε κατι τετοιο, γτ την πειραζεις ρε ρεμαλι.