quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Η αχριστη πλεροφορια της μερας ;)Οι οικολογικες λαμπες εχουν υδραργυρο. Μην τις παιρνετε.
Η αχριστη πλεροφορια της μερας ;)Οι οικολογικες λαμπες εχουν υδραργυρο. Μην τις παιρνετε.
Οι οικολογικες λαμπες εχουν υδραργυρο. Μην τις παιρνετε.
καποια ειναι ψηφοθηρας με αλλους κωλους
θε ερθετε να κανουμε ενα τριοΔεν πειραζει...Αμα ειναι ωραιος ο κωλος χαλαλι.....
Σωστα , ψηφιζουμε με τα προεκλογικα τι θα θελαμε να ειχαμε.Δεν πειραζει...Αμα ειναι ωραιος ο κωλος χαλαλι.....
επιστημονικες μαλακιεςΤο έχω διαβάσει κι εγώ αυτό κι ότι στην ουσία είναι τρισχειρότερες από τις άλλες. Αλλά τόση παραπληροφόρηση και σπρώξιμο να παίρνουμε αυτές. Δεν ξέρω τι ισχύει πια.
ΟΚ, θα πάρουμε την κουάρ, που είναι γαμεύσιμη.
θε ερθετε να κανουμε ενα τριο
θε ερθετε να κανουμε ενα τριο
Τετοιο??
γουσταρς να κυλιστεις στα πατωματαΝα καθαρισεις καλα το σαλονι κ το συζηταμε.....
γουσταρς να κυλιστεις στα πατωματα
κοιτα ρε ποστη σε λαθος πολλη μενω
ενα γκομενακι εχουμε εδω τη βελαβυ και αυτη μας βγηκε ξινη
Ααντεεεεεεεεεεε
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=152335.0;attach=429720;image[/img[/URL]]
[/quote]
Και αυτή η φωτό στην Βουλιαγμένη είναι, αλλά δεν βλέπω πάπιες.
:dancing:
Πατωματα καναπεδες τραπεζια....Αρκει να ειναι καθαρισμενα απο τα σκυλοσκατα του κοπρου σου....
ειναι στον λαιμο, εκει δεν πανε τα παπιαΚαι αυτή η φωτό στην Βουλιαγμένη είναι, αλλά δεν βλέπω πάπιες.
Και αυτή η φωτό στην Βουλιαγμένη είναι, αλλά δεν βλέπω πάπιες.
αντε ρε σοβαρα???οι γυναικες δεν βριζουν και δεν μιλανε ετσι ποτε, οπως επισης δεν κλανουν δεν χεζουν δεν δεν δεν.....