Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Τί δεν ξέρει;;;;Δεν ξερει γιαυτο μιλαει
Δεν κολλάει σε τέτοιες ασήμαντες λεπτομέρειες...απλά θα είστε τρίο με τον γκόμενο να ξέρεις.Το ένστικτο μου λέει quardeen. Δεν είσαι βέβαια single, αλλά θα ήθελα να κάνω έρωτα μαζί σου.
Βεβαιως γιατι εγω κανω μονο ερωτα οπως και να το κανουμεΤο ένστικτο μου λέει quardeen. Δεν είσαι βέβαια single, αλλά θα ήθελα να κάνω έρωτα μαζί σου.
Δεν κολλάει σε τέτοιες ασήμαντες λεπτομέρεις...απλά θα είστε τρίο με τον γκόμενο να ξέρεις.
Βαιβεως γιατι εγω κανω μονο ερωτα οπως και να το κανουμε
Εμείς πότε θα γνωριστούμε να μου μάθεις αυτό που κάνεις το πως το είπες να δεις...ααα έρωτα.
Το ένστικτο μου λέει quardeen. Δεν είσαι βέβαια single, αλλά θα ήθελα να κάνω έρωτα μαζί σου.
Τί ξεπέτα ρε φίλε,τα κορίτσια είναι νοικοκυρές...θα σε ταϊσουν καλά ή δεν θα το κάνουν...........τελικά ξεπέτα καμμιά δεν κάνει ?
........τελικά ξεπέτα καμμιά δεν κάνει ?
* το βεβαίως απλώς του πέταξες ..τα ματια έξω !
ετσι την παταμε ολοι τυπε. κερναει ξερο γαμησι της αηδιας και φυλαει τον ερωτα μονο για το ταιρι
παπαζολη θα τις γαμισεις ολες;;Εμείς πότε θα γνωριστούμε να μου μάθεις αυτό που κάνεις το πως το είπες να δεις...ααα έρωτα.
Αυτές που είναι Θεσσαλονίκη ρε...όχι όλες.παπαζολη θα τις γαμισεις ολες;;
Και ολους μη σου πω....
........τελικά ξεπέτα καμμιά δεν κάνει ?
* το βεβαίως απλώς του πέταξες ..τα ματια έξω !
Εμείς πότε θα γνωριστούμε να μου μάθεις αυτό που κάνεις το πως το είπες να δεις...ααα έρωτα.
κανεις παρεα με τον λαγουδακη ρε αλητη;;
... με φέρνεις σε δύσκολη θέση ......φοβάμαι μην εκθέσω κόσμο! ;)συ γαμησες τιποτα ρε?
Ανταλλάζουμε κανένα pm,μου δίνει διάφορες συμβουλές.κανεις παρεα με τον λαγουδακη ρε αλητη;;