pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Με έχει τυλίξει στην αγκαλιά της στοργικά κ όπου να'ναι θα μου δώσει να βυζάξω...τον προστατευεις τον μικρο ε;;
Με έχει τυλίξει στην αγκαλιά της στοργικά κ όπου να'ναι θα μου δώσει να βυζάξω...τον προστατευεις τον μικρο ε;;
τον προστατευεις τον μικρο ε;;
Ενω στο γαμησι μου λεει.... τι βρισκεις στις τανες και πηγαινεις, σου κανουνε καλυτερα κολπα απο μενα;.Θα με πληρωνεις ρε καργιολη και μενα....μετα την ερωτικη πραξη..ειτε το πρωι που ξυπναμε...παω να την πληρωσω και δεν τα παιρνει!!!....Μου δημιουργει θεμα....και μου χαλαει τις συνηθειες μου!!!τα παιρνει;;
φοβασαι μη δεν σου επιστρεψει τη μασκαρα?Λιγα για το παπαζολακι μου.....
μωρη μουχριτσα εδω εισαι και δεν μιλας!!Με έχει τυλίξει στην αγκαλιά της στοργικά κ όπου να'ναι θα μου δώσει να βυζάξω...
Με έχει τυλίξει στην αγκαλιά της στοργικά κ όπου να'ναι θα μου δώσει να βυζάξω...
φοβασαι μη δεν σου επιστρεψει τη μασκαρα?
δεν σε πηραν και τα χρονια!! με τον παπαζολη κοντα σε κοβω να ειστε!Οι μεγαλοι προστατευουν τα μικρα...Ετσι δεν παει????
να τα αφηνεις κατω απο το μαξιλαρι...ειναι πιο πιασαρικοΕνω στο γαμησι μου λεει.... τι βρισκεις στις τανες και πηγαινεις, σου κανουνε καλυτερα κολπα απο μενα;.Θα με πληρωνεις ρε καργιολη και μενα....μετα την ερωτικη πραξη..ειτε το πρωι που ξυπναμε...παω να την πληρωσω και δεν τα παιρνει!!!....Μου δημιουργει θεμα....και μου χαλαει τις συνηθειες μου!!!
δεν σε πηραν και τα χρονια!! με τον παπαζολη κοντα σε κοβω να ειστε!
Πες τα της γιατί όλο στην διαφορά ηλικίας το πάει...πως θα μπορούσε να ήταν μάνα μου κ κάτι τέτοια κουλά. >δεν σε πηραν και τα χρονια!! με τον παπαζολη κοντα σε κοβω να ειστε!
Eisai τοσο?Ουτε δεκα χρονια διαφορα....
Τα αφηνω στο στομαχι μου μεσα .....την βγαζω για φαγητο εξω....αυτη ειναι λιτοδιαιτη...και τα περισσοτερα που παραγγελνω τα τρωω εγω!!!να τα αφηνεις κατω απο το μαξιλαρι...ειναι πιο πιασαρικο
τελικα εισαι ψυχουλα ρε ..Τα αφηνω στο στομαχι μου μεσα .....την βγαζω για φαγητο εξω....αυτη ειναι λιτοδιαιτη...και τα περισσοτερα που παραγγελνω τα τρωω εγω!!!
Πες τα της γιατί όλο στην διαφορά ηλικίας το πάει...πως θα μπορούσε να ήταν μάνα μου κ κάτι τέτοια κουλά. >
ο παπαζολης θα κοβεται συνεχεια ;) ;)Οχι μανα ρε.....Μεγαλη αδρφη,ξαδερφη....Μπορουμε να παιξουμε το δασκαλα και μαθητης παντως πολυ ευκολα....
που να σου πει και ποσα κιλα ειναι.....Eisai τοσο?
Pio μικρη σε ειχαΕιμαι....
που να σου πει και ποσα κιλα ειναι.....