apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
το μαυρο το πιστολι τυπεΠοιος είναι ο Ρίου;;;;
το μαυρο το πιστολι τυπεΠοιος είναι ο Ρίου;;;;
λες να ακολουθει η ΒΑΤΑ?????? :S :S :S :S
Ντάξει εσείς είστε γυναίκες...ο Yorgos πώς τα ξέρει ρε γμτ,μόδιστρος είναι;;;θα ειναι ολες παλι σαν το ρομποκοπ??
με εχει φωτισει ο θεος και δεν ακολουθω τη μοδα...να θυμηθω να αναψω ενα κερακι αυριο...
Λες να επιστρέψει στην μόδα κ το μαλλι περμαναντ που έκανε θραύση στα 80;;;
Ντάξει εσείς είστε γυναίκες...ο Yorgos πώς τα ξέρει ρε γμτ,μόδιστρος είναι;;;
Ελπίζω πως όχι , αυτό θα ήταν το τέλος όλων μας κορίτσια.λες να ακολουθει η ΒΑΤΑ?????? :S :S :S :S
Ντάξει εσείς είστε γυναίκες...ο Yorgos πώς τα ξέρει ρε γμτ,μόδιστρος είναι;;;
Ελπίζω πως όχι , αυτό θα ήταν το τέλος όλων μας κορίτσια.
Μεταξύ αυτών κ των δικών μου....και το οποιο εχει καταστρεψει απειρες φωτογραφιες γαμων....
ειπαμε...εχει παρεες....
Ναι αυτό είναι μια εξήγηση....αλλά να κάθεται κ να προσέχει όταν του μιλάνε....too much!!!!!!Απο τις παρεες....
Ναι το βλέπω...Μη στεναχωριεσαι θα μεινουμε εμεις οι αναρχοαπλυτες που δεν ακολουθουμε μοδες κ λοιπες μαλακιες.....
Έχω κόρες.Ντάξει εσείς είστε γυναίκες...ο Yorgos πώς τα ξέρει ρε γμτ,μόδιστρος είναι;;;
Μεταξύ αυτών κ των δικών μου....Ναι αυτό είναι μια εξήγηση....αλλά να κάθεται κ να προσέχει όταν του μιλάνε....too much!!!!!!
Έχω κόρες.
Έχεις πολύ δρόμο για να γίνει αυτό.Της παντρείας;;;
Θες να γίνω γαμπρός σου;;;
Αύριο το πρωί γράφομαι στην ΟΝΝΕΔ.Έχεις πολύ δρόμο για να γίνει αυτό.
Έχεις πολύ δρόμο για να γίνει αυτό.
Τσου, στην ΔΑΠ να γραφτείς και το συζητάμε.Αύριο το πρωί γράφομαι στην ΟΝΝΕΔ.
Περσόνας νο2 κ έτσι;;;θα τον κανεις και σωγαμπρο και θα του βρεις και καμια δουλιτσα να το βολεψουμε το παιντι?
Θα φάω πολύ ξύλο από τους κνίτες αλλά χαλάλι...άμα είναι να φτιάξω το μέλλον μου...Τσου, στην ΔΑΠ να γραφτείς και το συζητάμε.
Θες κίνητρο?Θα φάω πολύ ξύλο από τους κνίτες αλλά χαλάλι...άμα είναι να φτιάξω το μέλλον μου...