pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Γι'αυτό κ γω την σκουπίζω με χαρτάκι!!!!Γιατί όσες φορές και αν την τινάξεις, η τελευταία θα πέσει μέσα στο μποξεράκι.
Γι'αυτό κ γω την σκουπίζω με χαρτάκι!!!!Γιατί όσες φορές και αν την τινάξεις, η τελευταία θα πέσει μέσα στο μποξεράκι.
Γιατί όσες φορές και αν την τινάξεις, η τελευταία θα πέσει μέσα στο μποξεράκι.
Υποκλινομαι στην ευρηματικοτητα της φρασης.Υπάρχει το nude που μπεζίζει κ το άλλο που ροζίζει, αυτό που ροζίζει γαμεί κώλους
σε γενικοτερες γραμμες εχω ενα θεμα με τις αποχρωσεις περαν των βασικων αποχρωσεων....το σαπιο μηλο παιζει να μη μπορω να το αναγνωρισω ευκολα
σε κραγιον το ηξερα μονο....
αναλογα το φουξια...
Το σομόν γαμεί
κάτσε σιχαμένεε , για ύπνο από τώρα πας ?
Υπάρχει το nude που μπεζίζει κ το άλλο που ροζίζει, αυτό που ροζίζει γαμεί κώλους
Γι αυτο δεν φοραμε εσωρουχα?Γιατί όσες φορές και αν την τινάξεις, η τελευταία θα πέσει μέσα στο μποξεράκι.
Το σάπιο μήλο είναι το πολύ απαλό ροζ. Σχεδόν σίγουρη είμαι. Μάλλον.
Η essie έχει ένα φούξια μανό υπεργαμάτο κι αυτό λέω, αλλά βαριέμαι να σηκωθώ να δω το νούμερο.
Γι αυτο δεν φοραμε εσωρουχα?
εμενα τα μηλα μου αμα σαπισουν σχεδον μαυριζουν παντως...θα ορκιζομουν οτι ειναι το πολυ σκουρο κοκκινο του μηλου...
Σαν τα emo και εσύ δλδ, για να κατουρήσεις σε club, περιμένεις γραμμή για να κατουρήσεις σε χέστρα και όχι στα επίτοιχα.Γι'αυτό κ γω την σκουπίζω με χαρτάκι!!!!
Πλάκα πλάκα με αυτό το παράδειγμα το κατάλαβα χαχαχα
*Έλα ρε είναι ωραίο το ροζάκι, λίγο πιο έντονο να ήταν βέβαια.
Ώρα είναι να πείτε ότι δε σας αρέσει το φούξια!
απο ολα αυτα που εχεις βαλει ομως μονο το τριτο φορεμα θα μπορουσα να πω οτι ειναι σομον...ολα τα υπολοιπα τι σχεση εχουν με το σομον?
Το σάπιο μήλο είναι το πολύ απαλό ροζ. Σχεδόν σίγουρη είμαι. Μάλλον.
Η essie έχει ένα φούξια μανό υπεργαμάτο κι αυτό λέω, αλλά βαριέμαι να σηκωθώ να δω το νούμερο.
Το φούξια όχι :-
Καταλαβαίνεις ότι δεν μπορώ να κάνω κροπάρισμα
στην κάτω φωτό , μπουφάν , πατούμενο , μπουτονιέρα , γυαλί
τυπε μηπως κατουρας και καθιστος?Γι'αυτό κ γω την σκουπίζω με χαρτάκι!!!!
τυπε μηπως κατουρας και καθιστος?
δικε μου αν η σωβρακα δεν γινει κιτρινη μπροστα και δεν μοσχοβολησει κατουρλιο θα σε περασει για γκεουλα η γκομενα
http://[URL unfurl="true"]www.fulltimesexyman.com/wp-content/uploads/2012/06/E_My_20feet_20in_20dirty_20underwear031.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Να υποθέσω ότι ήταν άσπρα όταν τα πήρες, ε ?
Αααα όλα κ όλα αν κ αριστερός είμαι καθαρούλης....η καθαριότητα μισή αρχοντιά.Σαν τα emo και εσύ δλδ, για να κατουρήσεις σε club, περιμένεις γραμμή για να κατουρήσεις σε χέστρα και όχι στα επίτοιχα.
Αναρχοπλυμενος δηλαδη??Αααα όλα κ όλα αν κ αριστερός είμαι καθαρούλης....η καθαριότητα μισή αρχοντιά.
Αααα όλα κ όλα αν κ αριστερός είμαι καθαρούλης....η καθαριότητα μισή αρχοντιά.