quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
δρυοκολαπτακια συγκεκριμενα;
Εχω μαλλον ενα θεμα με το μεγεθοςάσε ρε λούκ ! καλάάάάάάάά...... ξαβιέρα χολλάντερ δηλαδή
ο δρυοκολάπτης είναι μάλλον μικρό ...πούλί κουαρ
δρυοκολαπτακια συγκεκριμενα;
Εχω μαλλον ενα θεμα με το μεγεθοςάσε ρε λούκ ! καλάάάάάάάά...... ξαβιέρα χολλάντερ δηλαδή
ο δρυοκολάπτης είναι μάλλον μικρό ...πούλί κουαρ
άσε ρε λούκ ! καλάάάάάάάά...... ξαβιέρα χολλάντερ δηλαδή
γ αλλους δε ξερω.εγω παντως πρωτη φορα εχω αραιωσει τοοοοσο πολυ.Φθινει και παπαρια μαντολες. Εδω και χρονια η ιδια συζητηση.
Εγω αποτελω εξαιρεση τοτε.
Λιγος σεβασμος στην Λουκ πια!Αντε και ον τοπικκκκκκκκκκκκ λιγο
σ'ευχαριστώ εκ μέρους όλων μαςγ αλλους δε ξερω.εγω παντως πρωτη φορα εχω αραιωσει τοοοοσο πολυ.
Αντε και ον τοπικκκκκκκκκκκκ λιγο
υπαρχει δευτερος ηρωας?????????????????????????????????????????γ αλλους δε ξερω.εγω παντως πρωτη φορα εχω αραιωσει τοοοοσο πολυ.
ειναι που βρηκες εκεινο τον κουβανο τον αξυριστο γιαυτο αραιωσες και με διωχνεις και μενα αλλιως θα σου ελεγα εγω...
Αντε και ον τοπικκκκκκκκκκκκ λιγο
αυτα ειναι φημες.ειμαι πιστη κοπελα εγω.γ αλλους δε ξερω.εγω παντως πρωτη φορα εχω αραιωσει τοοοοσο πολυ.
ειναι που βρηκες εκεινο τον κουβανο τον αξυριστο γιαυτο αραιωσες και με διωχνεις και μενα αλλιως θα σου ελεγα εγω...
σ'ευχαριστώ εκ μέρους όλων μας
μην ακους.ο ηρωας ηταν ειναι κ θα ειναι ενας.υπαρχει δευτερος ηρωας?????????????????????????????????????????
Οι ωραιοι κωλοι δεν χρειαζονται ταυτοτητα περνανε και πανε παντου ;)ωραιος κωλος ταυτοτητα εχει η απλα ενας ωραιος κωλος?
Νταξει αμα υπαρχει και δευτερος ΗΡΩΑΣ υπαρχει ακομα ελπιδα να γαμησω παρτουζα δυο μοντελα χωρις λεφτα.υπαρχει δευτερος ηρωας?????????????????????????????????????????
Γιατι καλε????? :oμεγάλη πουτανιά αυτή ! .....
Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ ρε ρε....ρεμην ακους.ο ηρωας ηταν ειναι κ θα ειναι ενας.
Μεγαλη πουτανα διαβασα :S γιαυτο και ρωτησα γιατι....μεγάλη πουτανιά αυτή ! .....
Οι ωραιοι κωλοι δεν χρειαζονται ταυτοτητα περνανε και πανε παντου ;)
Μην ζηλευεις και εσυ μπορεις να δημιουργησεις τον δικο σου ηρωα. Τσαμπα ειναι.Γιατι καλε????? :o
Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ ρε ρε....ρε
αχ αχ ετσι ειναιΜην ζηλευεις και εσυ μπορεις να δημιουργησεις τον δικο σου ηρωα. Τσαμπα ειναι.
αχ αχ ετσι ειναιτο ιδιο ελεγαν και για τις μεγαλες πουτσες
ψηλε...απο την σχολη του εκτορα και συ?!Μην ζηλευεις και εσυ μπορεις να δημιουργησεις τον δικο σου ηρωα. Τσαμπα ειναι.